krasnoludekw 28.04.07, 11:23 Czy ktoś był? i moze sie podzielic opinia ? czy to fajne miejsce na wakacje z 18miesieczniakiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neronka Re: Kreta Lili studio? 28.04.07, 20:46 Ja byłam. Co chcesz wiedzieć? Kiedy jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoludekw Re: Kreta Lili studio? 29.04.07, 11:38 narazie mam wstępny plan na 2 poł lipca. Chciałabym wiedziec czy jest to miejsce fajne , bezpieczne dla dzieci, czy okna pokoji sa na ruchliwą ulice czy moze jest cisza i spokój , słyszałam ze jest tam w okolicy elektrownia czy jest to uciązliwe? Jak daleko jest do morza , i czy jest plaza i zejscie do wody dla dzieci bezpieczne ? Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Kreta Lili studio? 29.04.07, 12:04 Sporo opini o Lili zebrałam tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21755&w=14498747&a=51968370 Jeśli dostaniesz pokój z widokiem na ogród - przód hotelu to może być hałas od ulicy. My mieliśmy pokój od basenu, była cisza i spokój. Elektrownia jest wodna i w niczym nie przeszkadza. Do plaży trzeba dojść przez teren innego hotelu, i przez ulicę. Wejście do wody łagodne, plaża piaszczysta. Odpowiedz Link Zgłoś