Dodaj do ulubionych

szukam dobrego ginekologa w toruniu

23.07.03, 20:54
byle nie dr. didkowski. prosze pomuszcie.
Obserwuj wątek
    • joaz Re: szukam dobrego ginekologa w toruniu 24.07.03, 10:03
      Polecam dr Wojtynka. Prowadził moją ciąze, ciąże koleżanek, ciąże bliźniacze.
      jest młody, przyjacielsli. Pracuje tez w naszym szpitalu. uchodzi za jednego z
      nalepszych w Toruniu specjalistów od USG. Przyjmuje niemal w kążdy dzień
      tygodnia. Pacjentek ma b. dużo. W 2001 r. przyjmował w gabinecie w soim domu na
      ul. Konfekcyjnej a USG na Gałczyńskiego róg Matejki (jest tam taki pawilon i
      gabinety na I piętrze.) Nie wiem czy nadal tam ma gabinety ale wiem, że
      przyjmuje też w Motopacie.
      Moge go polecić z czystym sumieniem. jest b. dobrym fachowcem choc w/g mnie
      ciut konserwatywny.
      joanna
    • beti_k Re: szukam dobrego ginekologa w toruniu 24.07.03, 20:41
      Moją ciąże prowadził dr Sławomir Koch, rodziła z nim moja siostra i koleżanki
      ii jest naprawdę super, właściwie to mało powiedziane...smile też pracuje w
      szpitalu na bielanach i kiedy mówiłam ze jestem jego pacjentką to wszyscy(tzn
      wredne położne) inaczej mnie traktowały , poza tym zawdzięczam mu szybszy
      powrót do domu szybszy poród (5,5 h) i itd.... ma przecudowną osobowość i
      cierpliwośc i w ogółe uwielbiałam do niego chodzić... pracuje na Rubinkowie III
      Pozdrawiam
      Beti i Ninka(^6 styczeń 03)
    • ahnija Re: szukam dobrego ginekologa w toruniu 26.07.03, 19:56
      Ja również polecam dr Wojtynka. Wspaniały lekarz!!
      Chodzę do niego do Matopatu.
      Pozdrawiam
      • ochotka69 Re: szukam dobrego ginekologa w toruniu 29.07.03, 13:22
        A ja polecam Stankiewicza, prowadził ciąze wspieral na duchu, pocieszał (jako
        jedyny skierowal mnie na badanie toxoplazmozy) niestety okazalo sie ze ja mam.
        Z tego co wiem lekarze ginekolodzy nie kierują na to badanie, przynajmniej w
        toruniu.W Lodzi to standard.
        Przyjmuje w Matopacie. Ale ostrzegam kolejki straszne, obojetne czy prywatnie z
        NFZ.
    • barbie-torun Re: szukam dobrego ginekologa w toruniu 31.07.03, 23:16
      Kiedyś byłam u dra Gawińskiego, b.dobry fachowiec ale mruk i typ naukowca więc
      zmieniłam z polecenia znajomej. Dr Michał Szymański przyjmuje na ul. Bema na
      przeciwko TorToru, wtorek, sroda, czwartek. Miły, rzeczowy, wszystko objaśnia,
      można podyskutować o leczeniu, lekach itp. Jest ordynatorem w Chełmży od 4 lat
      ale jesli ktoś nie wstydziłby się w metryce mieć to miasto to zaprasza na
      porody rodzinne bezpłatne właśnie tam. Ja jednak rodziłam w Toruniu. Jest
      specjalistą od USG i inni kierują do niego swoje pacjentki, leczy też
      niepłodność (pomógł mojej koleżance i ma pięknego synka) i jest również
      seksuologiem
      • enut Re: szukam dobrego ginekologa w toruniu 29.10.03, 14:16
        Odswiezam ten watek, bo mam pytanie do barbie -torun: Czy mozesz podac tel. do
        dr Szymanskiego, czy ma umowe z NFZ. Pisalas o leczeniu nieplodnosc, a ja
        chcialabym sie wlasnie czegos dowiedziec.
        Do wszystkich Torunianek: czy znacie specjalistow od zaburzen hormonalnych?
        Jesli tak, prosze o namiary.
        • magkow14 Re: szukam dobrego ginekologa w toruniu 18.11.03, 00:13
          Od zaburzeń hormonalnych dobrym specjlistą jest dr Szyszkowska-Sinica,
          przyjmuje w poniedziałki i środy ( od 9:00 do 14:00)w przychodni na Fałata, a w
          czwartki od godz. 15:00 na wrzosach. Są do niej długie kolejki.
          • daga30 szukam dobrego ginekologa w toruniu 18.11.03, 16:53
            Potwierdzam opinię magkow.P.Sinica jest przemiłą osoba choć byłam u niej tylko
            raz pozostawila dobre wrażenie jako lekarz i człowiek.Ma prywatny gabinet w
            domu na wrzosach.
    • magkow14 dobregy ginekolog w toruniu, ale kobieta 18.11.03, 00:15
      Czy ktoś zna dobrą panią ginekolog??? Niekoniecznie przyjmującą prywatnie.
      Czekam na odpowiedź.
      • daga30 Re: dobregy ginekolog w toruniu, ale kobieta 18.11.03, 16:55
        Dr Palacz - Marchwińska, ale bliższych informacji Ci niestety nie podam, bo
        wiem że jest dobra i bardzo ludzka (wysłuchuje i odpowiada na wszelkie pytania)
        od szwagierki.
    • barbie-torun Re: do enut 18.11.03, 14:29
      Dr Szymański przyjmuje w gabinecie przy ul. Bema 20A na piętrze pawilonu ale
      wkrótce przenosi się do własnego budynku na Szosie Chełmińskiej ale nie znam
      numeru, telefon 0-602 254 927.
      Są to wizyty prywatne, nie wiem czy przyjmuje na ubezpieczenie w Chełmży w
      Chełmży.
    • barbie-torun do makow 18.11.03, 14:37
      Same superlatywy słyszłam o doktor Obrębskiej-Zalewskiej. Przyjmuje w
      przychodni Stawki ul. Powstańców Śląskich 10, za kościołem na ul. Hallera
      (dojazd z Rapackiego 14 lub 36). Tu nie obowiązuje rejonizacja bo panie
      przyjeżdżają z Wrzosów, Rubinkowa. Można prywatnie lub na ubezpieczenie.
      Tel.651 41 06. W gabinecie u niej nie byłam ale znam ją osobiście i jest
      bardzo miła, uprzejma.
      Mieszkam tu obok więc podaje ci dokładne namiary.
      • magkow14 Re: do makow 20.11.03, 16:11
        Mieszkam na nowym osiedlu z MSM, na podgórzu, także będę miała niedaleko ok. 5
        przystanków 36 smile))).
        Dzięki, bardzo się cieszę.
    • lyla1 Re: szukam dobrego ginekologa w toruniu 19.12.03, 11:54
      Ja również polecam dr Szymańskiego. Jest opanowany, spokojny i potrafi odróżnić
      problemy przydatków od naciągniętego mięśnmia. Ból jest dokładnie taki sam.
      Jestem jego pacjentką już od ośmiu lat i nigdy się nie zawiodłam. Rok temu pod
      jego okiem rozwijał sie mój synek. A poza tym jest specjalistą w badaniach USG.
      • barbie-torun do lyli 23.12.03, 08:27
        czy wiesz gdzie teraz przyjmuje dr Szymański , czy w nowej siedzibie chyba na
        Sz.Chełmińskiej, podaj namiary. Dzięki.

PS.Wesołych i zdrowych świąt, szcześliwego nowego roku, pomyślności w
        wychowaniu dziecka, wspaniałych prezentów i wiele dobroci dla ciebie i twojej
        rodziny zyczy barbie
        • lyla1 Re: do lyli 28.04.04, 12:53
          Dawno tu nie wpadałam, wię odpowiem Ci Na pytanie teraz. Dr Szymański
          przyjmuje już od lutego na ul. Chełmińskiej Jest to nowy budynek jadąc od
          strony Uniwersamu po prawej stronie tuż przed skrzyżowaniem z Bema. Przyjmuje
          tak jak poprzednio, a o ile wiem komurkę ma tą samą. Zawsze możesz zadzwonić w
          godzinach dopołudniowych do Chełmży i poprosić z ordynmatorem. NA pewno
          odpowie na Twoje pytania. Pozdrawam Magda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka