izaikasia 20.09.04, 16:09 Poszukuję sprawdzonej niani w Toruniu dla półrocznej Kasi - od grudnia. Zależy mi na kimś odpowiedzialnym, z sercem dla dziecka. Proszę o odpowiedź jeśli mozecie kogoś polecić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-tusi Re: Szukam niani w Toruniu 21.09.04, 16:52 W której części Torunia mieszkasz? To też ważne. może napisz mi na prv Odpowiedz Link Zgłoś
izaikasia Re: Szukam niani w Toruniu 21.09.04, 16:57 Czesc! Mieszkamy na ul. Głowackiego, niedaleko Filmaru, blisko centrum. Czekam na odzew. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
mama-tusi Re: Szukam niani w Toruniu 22.09.04, 14:48 Popytam ogólnie wśród znajomych, zebyś miała jakiś wybór. Ja swoja nianie w ten sposób znalazłam. Tobie też doradzam popytać wokół. Zapytam znajomą, bo ona mieszka koło szpitala na Batorego i wiem, że żałowała, że już znalazłam nianię. Ona za późno sie dowiedziała o moich poszukiwaniach. W jaki sposób mam dać Tobie jej namiar lub jej Twój? jeśli będzie jeszcze zainteresowana?? Jest to młoda osoba i ma dwójkę swoich dzieci ale już odrośniętych. Bardzo serdeczna. Myślę, że mogłaby być dobra. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mama-tusi Re: Szukam niani w Toruniu 24.09.04, 15:00 izka - jak Ci podać telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
imm22 Re: Szukam niani w Toruniu 23.09.04, 20:01 ooo! znow twoj list. odpowiedzialam na inny na forum region torun. jesli chcesz sie skontaktowac: mail- imm22@poczta.onet.pl ps. ja mieszkam na 1 rubinkowie, zaraz obok centrum ogrodniczego torsed Odpowiedz Link Zgłoś