vicca 28.05.07, 20:18 Chętne na spacerki Szukam towarzystwa dla siebie i mojego 5-cio miesięcznego synka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okonel Re: Czeladź - czy są może młode mamy :) 30.07.07, 21:02 witaj mamo z czeladzi. Ja tez szukam chetnej mamy na spacery. Moja corcia ma 7 miesiecy w tej chwili. Mam nadzieje ze mieszkasz na piaskach to jest szansa ze sie spotkamy. jestem z osiedla dziekana Lidka Odpowiedz Link Zgłoś
okonel Re: Czeladź - czy są może młode mamy :) 01.08.07, 11:25 Koryguje zgodnie z uwaga kolezanki w innym temacie : nie osiedla tylko dzielnicy Piaski Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Czeladź - czy są może młode mamy :) 02.08.07, 18:54 Ja mieszkam przy UM ale na pewno damy radę się spotkać w jakiś sposób. Pzdr ciepło V* Odpowiedz Link Zgłoś
okonel Re: Czeladź - czy są może młode mamy :) 02.08.07, 19:54 Hehe no jasne. Troche to kawalek ale ja jestem zmotoryzowana, moge zapakowac spacerowke do bagaznika i podjechac - o ile wpamietam to jest tam naprzeciw urzedu park do spacerowania?? To co pasuje ci w poniedzialek? Bo w piatek jutro nie dam rady. Jesli tak to o ktorej godz Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Czeladź - czy są może młode mamy :) 03.08.07, 10:10 Jasne Poniedziałek pasuje - godzina dowolna Pzdr ciepło V* Odpowiedz Link Zgłoś
margolciakolo Re: Czeladź - czy są może młode mamy :) 03.08.07, 20:00 Cześć też jestem z Czeladzi mam córeczke ma 2,5 miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
okonel Re: Czeladź - czy są może młode mamy :) 04.08.07, 22:13 A gdzie mieszkasz??. Ja jestem na Piaskach kolo Lidla, a Vicca przy UM Vicca, wyslij mi na maila nr tel to dam ci znac jak w poniedzialek bede wyjezdzac na spacerek Odpowiedz Link Zgłoś
margolciakolo Re: Czeladź - czy są może młode mamy :) 05.08.07, 22:30 Ja mieszkam Czeladź centrumniedaleko Odeonu Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Czeladź - czy są może młode mamy :) 06.08.07, 12:37 To zapraszam na wspólny spacer Im nas więcej tym weselej Pzdr ciepło V* Odpowiedz Link Zgłoś
margolciakolo Re: Czeladź - czy są może młode mamy :) 07.08.07, 12:35 Dzieki a gdzie spacerujecie??i kiedy?? ile mają wasze dzieciaczki?? pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
okonel Re: Czeladź - czy są może młode mamy :) 08.08.07, 18:30 Ja spaceruje po osiedlu czyli na piaskach , os dziekana, ale umawialam sie z Vicca ze podjade samochodem ze spacerowka do parku obok UM gdzie mieszka i tak sie poznamy. WLasnie Sorry wielkie Vicca ze jeszcze tego nie zrobilam , Hani chyba idą ząbki i byla taka w poniedzialek marudna ze nie chcialo mi sie jej pakowac do auta - ale obiecuje ze sie zobaczymy. A ty margolciakolo mozesz podjechac?? bo UM jest mozna powiedziec miedzy nami - Vicca ma najlepiej hehe Odpowiedz Link Zgłoś
margolciakolo Re: Czeladź - czy są może młode mamy :) 08.08.07, 21:28 Nie ma sprawy moge podejść do parku ale nie w tym tygodniu bo mam sajgon w domu w nie dziele mamy chrzciny ale możemy umówić sie na inny termin Odpowiedz Link Zgłoś
okonel Re: Czeladź - czy są może młode mamy :) 09.08.07, 09:51 to jak dla mnie wypadnie pewnie we wrzesniu dopiero ale co sie odwlecze to nie uciecze. W niedzieele wyjezdzamy na tydzien do zakopca, potem 2 tygodnie na Kujawy do moich rodzicow wiec wracam na zaglebie po 1 wrzesnia. Ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby sobie pogadac na forum do tego czasu. A jak wasze dzieciaczki, napiszcie cos wiecej, imie, ile waza i mierza i jak sie chowaja?? Moja Hania ma za 9 dni skonczyc 8 miesiecy, wazy 9200 :-o i mierzy ok 75 cm, ma 4 ząbki i chyba idą kolejne . Jest pogodna i zdrowa tylko tak przywiazana do cycka ze mnie to martwi troche bo nie chce nawet sokow ani herbatek pic z butli. Walcze wlasnie ostatnie 3 wieczory z tym i prawie obie razem placzemy, tak jest ciezko. Boi sie butli jak diabel swieconej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Czeladź - czy są może młode mamy :) 10.08.07, 08:20 Nie ma sprawy - spotkamy się w innym terminie Ja nigdzie się nie wybieram Mój synek Patryś ma aktualnie 7,5 miesiąca, 10 (chyba już ponad) kilo, mierzy 88 cm i 4 ząbki (w trakcie wyłażenia jest kolejnych 2). Aktualnie nauczył się raczkować i biega po całym mieszkaniu - nie można go spuścić z oka Po za tym to grzeczny chłopczyk - za jednym wyjątkiem - ma straszne problemy z zasypianiem. Płacze, marudzi, a nie może zasnąc. No i zaczął się budzić w nocy na kilka godzin. Kołysanie, picie, jedzenie itp. nie pomagają zupełnie. Pzdr ciepło V* Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Czeladź - - PS. Margolcia 10.08.07, 08:22 Możemy się spotkać na spacerze po weekendzie - Okonel dołączy do nas po powrocie jeżeli będzie chciała V* Odpowiedz Link Zgłoś
okonel Re: Czeladź - - PS. Margolcia 12.08.07, 10:42 oczywiscie ze okonel bedzie chciala . A co do zasypiania to kochana ja wczoraj mialam koncert do polnocy a potem do 6 rano jeszcze 4 pobudki, jestem juz tak wymeczona ze ledwo łaze. Trzymajcie sie dziewczyny - odezwe sie za tydzien bo w gorach nie bede miala neta Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
margolciakolo Re: Czeladź - - PS. vicca 16.08.07, 11:33 Co do spaceru to może w pryzslyam tygodniu?? A teraz troszke o Marytnce wczoraj skonczyla 3 miesiąceprzesypia cala noc i jest bardzo grzeczna jako jedyna w niedziele nie plakala przy chrzcie Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Czeladź - - PS. vicca 19.08.07, 16:10 Oczywiście Daj znać tylko kiedy macie ochotę Pzdr ciepło V* Odpowiedz Link Zgłoś
aga1506 Re: Czeladź - czy są może młode mamy :) 14.08.07, 13:16 Dziewczyny widzę ze macie dość małe dzieciaczki mogłybyście napisać coś o szpitalach w których rodziłyście???? Oczywiście na priva...... Ja mam sporo dylematów który wybrać. Z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
margolciakolo Re: Czeladź - czy są może młode mamy :) 16.08.07, 11:26 aga1506 ja rodzilam w siemianowicach i jestam BARDZO ZADOWOLONA polecam Odpowiedz Link Zgłoś
margolciakolo Re: Czeladź - Ps.aga1506 16.08.07, 11:29 ja rodzilam w siemianowicach i jestam BARDZO ZADOWOLONA polecam Odpowiedz Link Zgłoś
margolciakolo Re: Czeladź - Dziewczyny gdzie jesteście??? 22.08.07, 15:15 Hej gdzie jestescie?????/co ze spacerkiem??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
okonel Re: Czeladź - czy są może młode mamy :) 24.08.07, 21:17 ja tez rodzilam w Siemianowicach Śląskich i jestesm rowniez baaaaaaaaaaaaardzo zadowolona. Mialam cudowna polozna. Tak rodzic to ja moge jeszcze kilkoro dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
margolciakolo Re: Czeladź - czy są może młode mamy :) 21.08.07, 13:51 Co tu tak cicho??????????dziewczyny gdzie jesteście?????????/ co ze spacerkiem???????? Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Spacer :) 24.08.07, 10:55 Margolcia - przepraszam ale przez kilka dni nie miałam netu. Co powiesz na spacer w poniedziałek 27.08? Proponuję rano bo potem ma być strasznie gorąco. Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
margolciakolo Re: Spacer :) 24.08.07, 14:35 ok może być od razu zrobie jakies zakupy o której i gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
okonel Re: Spacer :) 24.08.07, 21:19 dziewczynki, ja jestem teraz u moich rodzicow na kujawach prawdopodobnie zostane do 1 wrzesnia wiec jak wroce to na pewno dolacze do was. A jak sie udal spacerek i pierwsze zapoznanko?? Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Margolcia :) 26.08.07, 10:19 To może tak koło 10tej - nie wiem gdzie Ci wygodniej, w parku koło statoil czy gdzie? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
margolciakolo Re: Vicca 26.08.07, 21:21 ok może być kolo statoila jak ćie poznam?? Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Vicca 27.08.07, 07:04 jestem ruda i bede prowadzić niebiesko-beżowy wózek Odpowiedz Link Zgłoś
margolciakolo Re: Vicca 02.09.07, 00:41 Hej na razie ze spacerku nici Martynka jest chora ale napewno sie jeszcze spotkamy pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
margolciakolo Re: Vicca 04.09.07, 10:17 Martynka ma zapalenie gardła A co jest Partykowi?? Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Vicca 07.09.07, 09:17 No niestety byliśmy w szpitalu bo miał gorączkę i biegunkę . Pzdr i życzę zdrowienia V* Odpowiedz Link Zgłoś
margolciakolo Re: Vicca 07.09.07, 10:11 My dziś idziemy do kontrolimam nadzieje że bedzie juz zdrowa a Partyk jak sie czuje??? Czekamy na lepszą pogode kolejny spacerek Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Okonel :) 10.09.07, 08:42 Wróciłaś już z wojaży? Daj znać czy macie ochotę na spacer Pzdr ciepło V* Odpowiedz Link Zgłoś
ikunia1 Re: Okonel :) 10.09.07, 13:04 Hej To ja się przywitam, tyle że ja z Będzina jestem ale to przecież bliziutko... 3,5 miesiąca temu urodziła mi się mała Kinga a 7 - syn Dominik. To pozdrawiamy cieplutko mamy z Czeladzi) Odpowiedz Link Zgłoś
margolciakolo ikunia1 11.09.07, 20:56 hej to moja Martynka jest troszke starszanapisz cos o córeczce Odpowiedz Link Zgłoś
margolciakolo Okonel 11.09.07, 20:58 gdzie sie podziewasz????????????co ze spacerkiem??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Margolcia :) 13.09.07, 10:58 A my kiedy na spacerek? Może jutro jak nie będzie padać? Pozdrawiam V* Odpowiedz Link Zgłoś
margolciakolo Re: Margolcia :) 13.09.07, 21:08 jutro jestem wolna ale dopiero może ok17 ale i to nie jest pewne mamy u siebie babcie i zabiorrą ją dopiero popołudniu ale nie wiem dokladnie o której Odpowiedz Link Zgłoś
okonel Re: Okonel :) 28.09.07, 14:46 WITAMY MAMY Z BĘDZINA Bywam w Będzinie bo na Syberce mieszkają teściowie, a ty gdzie mieszkasz dokladnie? Pozdr. L. Odpowiedz Link Zgłoś
okonel Re: Okonel :) 28.09.07, 14:45 Czesc dziewczynki, jestem wreszcie wrocilam po takim dlugim czasie... sie musze w koncu wziac za szukanie pracy porzadnie bo juz mam dosyc siedzenia w domku z mała, a Hania ma dosyc siedzenia w domku z mamą . Jestem otwarta na spacerek (ciekawe kiedy sie uda?) po niedzieli. Najlepiej ok 13.00 zaraz po obiedzie Hani zeby byla jeszcze w miare żywa, bo potem zasypia w wózku jak kamien . Tylko gdzie?. Dziewczyny wy sie juz umawialyscie chyba, macie jakies miejsce do spotkan ? Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Okonel :) 02.10.07, 08:49 Hej No oczywiście że chętnie się spotkamy! My najczęściej widzimy się w parku naprzeciwko biblioteki i Statoila Jak masz ochotę to zapraszamy Ja tez szukam pracy ale najpierw musze znaleźć opiekę dla Patryka Pzdr Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
okonel Re: Czeladź - czy są może młode mamy :) 28.09.07, 14:51 A to moje serduszko: picasaweb.google.pl/okonel7/Hania Buziaki L. Odpowiedz Link Zgłoś
okonel Re: Czeladź - czy są może młode mamy :) 03.10.07, 21:08 odezwe sie napewno, a tymczasem znow wyjezdzam na tydzien ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ikunia1 Re: Czeladź - czy są może młode mamy :) 08.10.07, 11:33 Hej Mieszkamy sobie na Zamkowym, takie osiedle spokojne i ciche, a do niedawna i moi teściowie mieszkali na Syberce ale kilka miesięcy temu przeprowadzili sie tu do nas na osiedle. A Kingusia już na butelce, niestety nie udało mi sie jej dłużej pokarmić piersią, ogolnie spokojniutk ai grzeczniutka w przeciwieństwie do swojego brata który ostatnio przechodzi jakiś bunt związany z pojawieniem się siostry, no i dołożyła się szkoła, totalny przeszkok z przedszkola miłego i sympatycznego do pełnej nauki i rygory - szkoły. Dobra to pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś