Dodaj do ulubionych

Prof. Baranowski

IP: *.* 28.06.02, 08:13
Witajcie LublinankiCzy leczy się któraś z was u prof.Baranowskiego?, dla ścisłości przyjmuje w Luxmedzie i na ul.Bocianiej.Będę wdzięczna za wszelkie informacje dotyczące skuteczności jego leczenia.No i jakie macie wrażenia z wizyt.PozdrawiamK.
Obserwuj wątek
    • Gość: janeczka Re: Prof. Baranowski IP: *.* 28.06.02, 21:06
      Zoya.Osobiście nie znam, ale kiedy leżalam na patologii, to spotykałam pacjentki(przeważnie po wcześniejszych poronieniach), które profesor prowadził-ostatecznie z dobrym skutkiem.
    • Gość: jaha Re: Prof. Baranowski IP: *.* 01.07.02, 21:39
      Od ponad roku chodze do prof. Baranowskiego. Wrazenia sa jak najbardzoej pozytywne. Najpierw na patologii ciazy potem po ciazy leczylam u niego nadzerke i rozne zakazenia. Nadzerke usuna (gr.cyt III) obecnie nie ma po niej sladu (II). Poza tym zawsze milo i fachowo wszystko tlumaczy.Pomogl takze mojej siostrze, ktorej pojawily sie jakies cysty na jajnikach i torbiele w piersiach. Oprocz tego miala klopoty z owulacja i w ogole. Tak jej dobral hormony ze cysty zniknely, a siostra czuje sie duzo lepiej. I podobno cykle tez sa z owulacja. Pan profesor podobno jest z zamilowania biochemikiem, a oprocz tego zawsze jest obeznany we wszystkich nowinkach ze swiata, po prostu kocha to co lubi.Aga
    • Gość: zoya Re: Prof. Baranowski IP: *.* 02.07.02, 20:40
      Cieszę się, że wrażenia dotyczące leczenia przez Prof. są pozytywne. Mam nadzieję ze jak równiez bede zadowolona.Tak się zastanawiam gdzie korzystniej(czasowo i finansowo)umawiać się na wizyty. W luxmedzie pan doktor przyjmuje chyba tylko raz w tygodniu (przez 2 godz).Nie bardzo to wygodne.Poza tym niewiadomą rzecza jest równiez cena wizyty.A jak sprawy wygladaja na Bocianiej??. Może znacie godziny przyjęc,ewentualnie jakis kontakt telefoniczny oraz wysokość opłaty za wizyte.Mozna pisać na priva.Będę wdzieczna.Pozdrawiam i zycze dużo zdrówka w te upalne dzionki.Z.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka