Gość: mlody IP: *.complex.com.pl 07.01.04, 08:28 Brawo Panie Senatorze. Jest zatem nadzieja ze po "rzadach" prymitywnego buca wreszcie na czele waszej formacji pojawi sie czlowiek madry i kulturalny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mao Suchański pierwszy na starcie do przetargów???? IP: *.intermedia.com.pl 07.01.04, 11:27 Nie pamiętam szczegółów,może ktoś jest lepiej zorientowany-proszę o wyjaśnienia; parę miesięcy wstecz usłyszałem o wygraniu przez pana Suchańskiego przetargu publicznego na budowę obwodnicy jędrzejowskiej. Ile w tym prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zarzut Re: Suchański pierwszy na starcie do przetargów?? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 15:39 Mao wiesz Mao.To nie Senator,to dziecię Jego Kamilek.Wygrywa wszystkie porzetargi w cuglach ,na remont Sienkiewki też! A co ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoik Re: Suchański pierwszy na starcie do przetargów?? IP: *.kielce.msk.pl 07.01.04, 18:25 kto przy zlobie temu bida nie dobodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A1 Re: Suchański pierwszy na starcie IP: 212.244.153.* 07.01.04, 13:02 Suchanski bedzie nie lepszym bucem niz ten wczesniejszy baron Długosz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Suchański pierwszy na starcie IP: *.complex.com.pl 07.01.04, 13:30 Mylisz sie bardzo. HD jest prymitywem i takim pozostanie, zas Suchanski jest czlowiekiem kulturalnym i tez takim pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoik Re: Suchański pierwszy na starcie IP: *.kielce.msk.pl 07.01.04, 18:28 no nie wiem mlody, niby taki swiatly czlowiek (znaczy suchanski), a pcha sie w takie g...o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOPYTO Re: Suchański pierwszy na starcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 13:45 Senator Suchański wykazał się swoim ubeckim pochodzeniem, jak tylko zwietrzył możliwość sensacji to za posadę sprzedał swojego kolege Długosza, no cóż hasło Solidarność jet mu obce. To jeszcze większy przekręt niż inni kandydaci na baranów. Jako wykładowca na PŚ nabijaŁ się ze studentów, i wyśmiewał ich, wielki wykładowca. Mam nadzieje że może wreszcie ktoś z młodych i ambitnych zostanie szefem SLD a nie stare zapyziałe dziady chcące ustawić swoje rodziny. SUCHAŃSKI OPAMIĘTAJ SIĘ I WYCOFAJ SIĘ BO TWA PORAŻKA Jest pewna. Długosz nie był ideałem ale przewyższał CIE senatorze pod każdym względem. Emerytura to właściwe miejsce dla Ciebie, pozwól młodzieży działać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Popieram!!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 13:56 Tylko Pan Dyrektor Robert Siejka!!! Wielka, błyskotliwa inteligencja i kultura!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Odpowiadasz na dla KOPYTO IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 20:35 Szanowny Panie, lecz się Pan na paznokcie - taniej wyjdzie - a broń boże nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia.Piszesz same głupoty, chyba że ci tak kazali.Powtarzaż facet plotki kolportowane przez mafię Henia D.Taką łatkę można przypiąć pozostałym "superkandydatom" ale nie Suchańskiemu.Piszesz że nabijał się ze studentów no jak miał takich jak ty to się nie dziwię. To ludzie Henia Długosza rozpowszechniają te ploty o Suchańskim aby utorować drogę Wójcikowi a w ostateczności Siejce.Każdy z nim ma osiągnięcia ale w zyskach monopolu spirytusowego. Suchański nikogo nie zdradził, to butny Długosz na swoje życzenie zgotował sobie taki los.Mam propozycję aby każdy kto się interesuje tym wątkiem sprawdzili dochody i udział w różnych "sprawach".Wójcik, Stępień, Długosz, Sosnowski oraz pozostali kandydaci, wstępując do SLD byli "gołodupcami". Dla czego Senator Bartos "podarował" połowę należności za samochód Wójcikowi. Dla czego Pan Robert Siejka nie posiadający wyższego wykształcenia tylko jakiś licentiat prywatnej "kieleckiej sorbony" jest dyrektorem UW. Dla czego były prezydent Stępień jest Dyrektorem od "autostrad" nie mając merytorycznego przygotowania. Heniu Długosz poobsadzał wszytkie kluczowe stanowiska w województwie swoimi ludźmi oraz ich rodzinami.Jakie przygotowanie do objęcia stanowiska wicewojewody posiada "Joasia" oprócz tego że pisała wszystkie przemówienia Długoszowi.Jakie przygotowanie merytoryczne posiada pani Magda F. aby być podwójnym dyrektorem UW.No poszostaje jeszcze obsada Urzędu Marszałkowskiego gdzie też usytułował Henio swoich.Cała "Kielecka Skarbówka" znajduje się w rękach jednej rodziny (zięć, swat, teściowa). I to właśnie może zmienić Senator Suchański czego serdecznie mu życzę, ale widać po sposobie w jaki uwalono Jaskiernię rękami "dyspozycyjnego" posła Nowaka pewnie tak że znajdą się jakieś "kwity" na Suchańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopyto Re: Odpowiadasz na dla KOPYTO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 22:02 Rozumiem Cie kolego ze jedyną twoja szansa na odniesienie sukcesu jest lizanie lica Suchańskiego. A jeśli chodzi o wykłady to były mierne i żenujące, mówi ci jak dr nauk technicznych bo się troche natym znam przydupasie. A może z dziei kol naukowiec jakis konkretny kontrakcik ci zalatwil ze go tak chwalisz jak bys czytal uwaznie to bys wiedzial, że nie chwale Długosza tylko oczekuje znaczącej poprawy wizerunku SLd a nie kosmetyki> Dalej Niech Kieleckie SLD promuje starych członków PZPR a utopi się w swoich odchodach. Zamiast stawiać na młodość to stawia się na starych komuchów, którzy jeszcze dla swoich korzyści każda swinie podłożą A popieraj se senatorka i tak nie wygra. A o ludziach Długosza t0 100% prawdy patałachy niewykształcone, lizusy i przydupasy. Ale ich koniec się choć powolnymi krokami ale zbliża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Odpowiadasz na dla KOPYTO IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.01.04, 10:27 Kopyto czego się boisz, że Suchański rozwali cały ten układ tworzony przez Henia D. pzrez ostatnie 8 lat. Ja nikomu nic nie liże i lizać nie zamierzam, ale nie lubię jak ktoś opowiada głupoty.Piszesz o uczelni a nic nie mówisz o tym że Suchański zasiadał w komisji weryfikacyjnej w stanie wojennym. Z tego co mi się wydaje to jesteś bardzo silnie powiązany z Heniem D. Doskonale wiesz iż starych "członków PZPR" Henio D. wywalił i poniżył jakieś 2 lata temu.W ich miejsce wskoczyli: Wójcik, Fatalski, Stępień, Siejka, Cołoszyński, Wołodźko, Fudala, Grzela, Kizińska itd. O jakich ty młodych w SLD mówisz - Siejka i Kopyciński to taki sam beton jak pozostali. W 2000 roku była bardzo silna i zgrana grupa młodych w SLD, ale została od wewnątrz rozbita.Czy wiesz kolego że ich sukcesem było iż W.Wójcik nie otrzymał poparcia własnego koła do objęcia stanowiska Wojewody. Jest jeszcze trzeci młody który zdradził za parę judaszowych srebrników tę grupę. Tak więc nie pisz i nie opowiadaj głupot bo tylko się ośmieszasz, potwierdzając do kogo należysz.Wg mnie najlepszym sposobem na oczyszczenie atmosfery w Kieleckim SLD jest jego likwidacja.A tak na marginesie jak ty się kolego utrzymałeś na "polibudzie" mając takie poglądy, no chyba że z ciebie taki "dohtór" jak Fatalski senior(nie to prawo i nie ten kraj), nie mylić z juniorem bo ten to przynajmniej skończył "prace techniczne" przy WSP (w skarbówce kleci karmiki dla ptaszków). Żal mi ciebie kolego doktorz nauk technicznych, chętnie bym przyczytał jakieś twoje publikacje.Bo według zasad chociaż 3 powinieneś opublikować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopyto Re: Odpowiadasz na dla KOPYTO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 14:33 Na pewno w jednym jesteśmy zgodni, całe świętokrzyskie SLD powinno się samorozwiązać. A jeśli chodzi o ludzi Długosza to jak byś czytał uważnie jestem za ich całkowitym wypędzeniem ze struktury Sld. A tak wogóle to po co się mamy spierać, co nam to da.Czy bedą ludzie Henia, senatora, Siejki czy Kopycińskiego i tak bedzie to bagno. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopyto Re: Suchański pierwszy na starcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 16:22 Siejka juz raz zabłysnął wódką i plakatami, wiec to zanim bedzie sie ciagnelo, a i dosc rodziinnych koneksji-kuzyn barona Długosza.Przecież jest wiele mlodych ludzi w SLD, tylko nie Siejka dewastator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Suchański pierwszy na starcie IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 07.01.04, 16:30 Tylko Pan Dyrektor Robert Siejka!!! To On pierwszy poznał się na "Śniętym Karpiu" i zrywał plakaty. Jest niewątpliwym znawcą sztuki. To On zakupił odcisk ust żony Pana Długosza na papierze kredowym!!! Bardzo szybko się uczy. To On już niedługo będzie magistrem!!! Jest poza tym pryncypialny, wierny i posiada "prawo moralne w sobie". Natomiast Pan Senator Suchański jest zdradliwy. Nawet nasz znakomity Pan Wojewoda rzekł Mu na pożegnanie - spierdalaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KurnaOlek Też jestem za IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 21:30 Ja także popieram kandydaturę pana Roberta Siejki. Dodam do argumentów BBB jeszcze jeden: wiemy skąd kandydat pochodzi i dokąd zmierza czyli nie jest żadną, kurna, samoSiejką. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoik Re: Też jestem za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 08:46 no, no , a jak mu sie uda to wszystko pieknie rozlozy na lopatki ku uciesze gawiedzi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Suchański pierwszy na starcie IP: *.kielce.uw.gov.pl 08.01.04, 13:31 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Suchański pierwszy na starcie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.04, 13:53 Miałem w tym temacie nie wypowiadac się bo wisi mi czy Suchański będie następcą Długosza czy nie a zresztą nie wiadomo czy nie miałoby tutaj zastosowanie przysłowie "zamienił stryjek...." ale ciekawi mnie dlaczego BBB (którego lubie czytać) oraz Kielczanin ,prZy każdej okazji piszą i Siejce?. Albo mu zazdroszczą(?) ,że po okresie totalnego kopania przez media i swoich kolegów odbił się i rośnie w siłe albo tych dwóch jest z tych samych struktur co Suchański(?) i każdego, który może senatorowi zagrozić szkalują i opluwają. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Suchański pierwszy na starcie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.01.04, 14:07 Piszę dlatego, że podziwiam Pana Dyrektora Roberta Siejkę oraz Jego "odbicie i rośnięcie". Jednocześnie z bólem przyznaję, że nie jestem godny przynależeć do tych samych struktur, w których pozostaje Pan Senator Suchański. Tym niemniej życzę przodującej świętokrzyskiej formacji lewicowej wszystkiego najlepszego i dlatego mówię – Tylko Pan Robert Siejka Dyrektor!!! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Suchański pierwszy na starcie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.04, 16:07 Ciekawość moja została BBB zaspokojona. Skoro jednak podziwiasz Siejkę to czemu w innych wątkach walisz w niego i jeździsz jak po krasej kobyle? Czy w związku z tym z Siejką "sympatyzujesz" czy sympatyzujesz? Co do twojej informacji ,że nie jesteś godny itd.itp. z senatorem Suchańskim jestem z tobą. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie poseł O co tutaj chodzi? IP: *.pl / *.ns.net.pl 08.01.04, 19:05 Piszecie tutaj różne opinie w sprawach dot.ludzi z SLD. Po wypowiedziach "kopyta", "Kielczanina","BBB" czy też"młodego" mam podstawę aby twierdzić, iż znacie tych ludzi doskonale. Ja w tych strukturach nie uczestniczę i nie mogę się wypowiadać tak ja Wy "fachowcy" na temat w/w osób, bo z mojej strony byłoby to nie stwierdzeniem faktów tylko obmową czy też powielaniem czyichś opinii. Ale mogę wypowiedzieć się na Wasz temat i przedstawić tutaj swoją opinię dot. Was, speców od wygłaszania opinii na temat innych. Pomimo, że Was nie znam to co piszecie i jak piszecie pozwoliło mi na wyrobienie sobie zdania w sprawie. Rzygać mi się chce jak to wszystko czytam. Bo albo (znając tych ludzi i opowiadając się za jednym czy innym) rozgrywacie swoje "wojenki" (a to moim zdaniem jest paskudne) albo też opinie swoje, pomimo tego że tych osób nie znacie, głosicie w ślad za gazetami, które były ,są i będą zależne od swoich właścicieli i służą określonym celom. Gdyby tak było to jest to z Waszej strony głupie i infantylne. Na dodatek też świadczy o tym, że nie tylko jesteście "powielaczami" ale może i plotkarzami?. Jest to również dowodem na to ,że Media skutecznie mogą komuś nasrać w papiery a później nie jest ważne czy to prawda czy fałszywe pomówienia. Ważne jest to, że zamierzone "gazeciarskie sensacyjki" odnoszą skutek, bo zawsze znajdzie się parę hien czy sępów ,które na taniej sensacji żerują. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: O co tutaj chodzi? IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 08.01.04, 20:03 Ponoć „po owocach ich poznacie”. Owoce są znane. Oprócz doniesień gazetowych, w tym wypowiedzi bohaterów i wywiadów z nimi, są dostępne inne materiały, w których można podziwiać głębię intelektu mówców. Co do hien i sępów to za Panem Robertem Siejką proponuję aby: „Komisja Skrutacyjna odebrała; te karty do głosowania i przygotowała nowe karty do głosowania na jednej karcie aby te dwa nazwiska figurowały. Jest to zasadne, ponieważ to uzasadnienie, które przedstawił ”Pan Nie Poseł", równie dobrze można zrobić głosy nieważne, głosując dwa razy za, zależy jak będziemy rozumować”. Tylko Pan Robert Siejka Dyrektor!!! Pozdrawiam bardzo serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie poseł O co chodzi "BBB"? IP: *.pl / *.ns.net.pl 08.01.04, 20:22 Czytając Twoją wypowiedź "BBB" przypomina mi się jedna ze scen "Rejsu" (skądinąd mojego ulubionego filmu) jak to rozgryzano sprawę głosowania i "prokurator" zaproponował ,że należy głosowac przez kulki twierdząc iż są dwa rodzaje kulek tj.kulki białe i czarne albo czarne i białe itd.itd. (zainteresowanych odsyłam do filmu). Lecz tamta scena drwiąca z głupoty ówczesnych władz jest śmieszna do rozpuku a w Twoim przypadku nie to co Ty "BBB" piszesz jest śmieszne lecz Ty sam jesteś nie tylko śmieszny ale i małostkowy. A może to TY chcesz grać w "KULKI"? P.S. Przypomina mi Twoja wypowiedź czasy ,których Ty zapewne nie znasz. Dokładnie ta część wypowiedzi gdzie piszesz cyt.; "...są dostępne inne materiały ...." Zastanawiam się gdzież te inne materiały są? Takie rzeczy tworzyła UB, którą dzięki Bogu i niektórym ludziom szlag już trafił. O jakie inne materiały Ci "BBB" chodzi? A fe ,że uciekasz się do tak niskich rzeczy. Czyżbyś szedł w ślady "Jak(UB)ka"? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: O co chodzi "BBB"? IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 08.01.04, 20:27 Są dostępne np. protokoły z posiedzeń Rady Miejskiej, i obrad Sejmu i Senatu RP. W tych materiałach są dialogi nieporównywalnie lepsze niż w "Rejsie". Polecam!!! Serdecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Dla wyjaśnienia IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 08.01.04, 22:55 W jednym z poprzednich postów napisałem "za Panem Robertem Siejką proponuję...". To co później nastąpiło było dosłownym cytatem (opuściłem jedną frazę i zastąpiłem rzeczywiste nazwisko "Panem Nie Posłem") Pana Roberta Siejki z protokołu z posiedzenia Rady Miejskiej. Popieram Pana Roberta Siejkę Dyrektora całym sercem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Odpowiedź dla "nie posła" IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.01.04, 22:30 Szanowny Panie, kolego.Długo czekałem i się doczekałem abyś się Pan "odkrył" ze swoimi poglądami.Pana łatki UB-eckie czy SB-ckie są nie na miejscu, po prostu chcesz pan mnie i "BBB" zdyskredytować.Powiem dosadnie ludzi "gówno" obchodzi UB czy SB.Jest powołana do tego instytucja pod nazwą IPN i ona się tym zajmuje.Przestań pan "straszyć" czymś co dawno umarło. Zrozumiał bym gdyby Pan doczepić łatkę obecnych Agencji polskich czy zagranicznych, ale nie pan starą metodą bolszewicką.Swego czasu ceniłem Pana za postawę wobec Pana Posła Nowaka i delikatność Pana stwierdzeń tak aby nie obrazić godności posła. Cytujesz Pan wypowiedzi z filmu "Rejs" co on ośmiesza i kogo i dlaczego już dawno określono.Widać po cytatach iż Pan w ogóe go nie zrozumiał. Ale wracajmy do Robusia Siejki, jest to wychowanek Henia D. i Włodzia W. oni już dawno zadbali i odpowiednio przygotowali w/w do działalności na arenie politycznej.Spytaj Pan Robusia jakich nazwisk nie ujawnił do dzisiaj opini publicznej które brałe wraz z nim idział w incydencie na ul.Sienkiewicza. Nic by Robusiowi nie było ale podczas wizyty w kielcach Millera nie powiedział całej prawdy.Gdy wyleciał z RMKielc delikatnie przebąkiwał, że ujawni ale nie ujawnił.W nagrodę razem z Cołoszyńskim zostali Dyrektorami UW. Ale po co ja panu to tłumaczę Pan dokonał już wyboru.Pana wola jest demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Odpowiedź dla "nie posła" IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.04, 13:51 Spytaj Pan Robusia jakich nazwisk nie ujawnił do dzisiaj opini > publicznej które brałe wraz z nim idział w incydencie na ul.Sienkiewicza. Jestem zdziwiony skąd ty kielczanin możesz wiedzieć, które osoby brały udział w tym całym incydencie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Odpowiedź dla "nie posła" IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 13.01.04, 00:43 "Bo moje gały wszystko widziały tylko jaszcze tego nie opisały" Co Zdziwiony cykoria Cię obleciała, nie pomogło kasowanie dysku. Z Was (SLD) to barany nie barony. "Po owocach ich poznacie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Odpowiedź dla "nie posła" IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 08:25 ty nie dość ,że jesteś szukający sensacji w każdej pierdole to na dodatek ty jesteś ,żeby to jakoś łagodnie napisać "średnio inteligentny". Kasacje dysku to sobie zrób lepiej pod włosami w tym co u innych nazywa się mózgiem'Może jak zresetujesz to się lepiej poczujesz? Ja do SLD podchodzę tak samo jak i do ciebie czyli z daleką ostrożnością, bowiem kontakt nie wiadomo czym się zakończy. przy czym w SLD coniektóre osoby myślą trzeźwo a ty pier.... jakbyś był nawalony takie z twojej strony podejście utwoerdza mnie (jak jak to napisał jeden z moich przedmówców),że ty jesteś albo od Suchańskiego i notowania coraz lepsze Siejki stoją ci jak kość w gardle albo jesteś od Siejki i wypuszczasz swymi tekstami w maliny. Albo jesteś taki jak sandomierzanin Jakub ,który we wwzystkich widzi Żyda albo komucha ?. A prywatnie zapytam skoro sam piszesz: Gość portalu: Kielczanin napisał(a): > "Bo moje gały wszystko widziały tylko jaszcze tego nie opisały" ty może więc byłeś tam pod tym słupem i wiesz o tym o czym inni nie wiedzą?. A może to ty rwałes te plakaty? A może to ty wezwałeś policję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Odpowiedź dla "nie posła" IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 13.01.04, 12:50 Kto ci każe pisać te pierdoły w które sam nie wierzysz, siedź sobie przy tym złomie w siedzibie SLD i nie zawracaj ludziom dupy.To że Robert Siejka jest "BETON" i proszę mi tu nie obrażć komunistów bo waszej formacji daleko do tego.Potraficie tylko wszystko spartolić nawet prostych czynności nie potraficie wykonać.Tak cieszę się, że Suchański wreszcie rozwali ten mafijny układ który trwa od 10 lat w Kielcach.A jeśli chodzi o zrywanie plakatów podczas kampanii wyborczej do Sejmu to pragnę przypomnieć iż do Baru "Relaks" po "wycieczce" ciuchcią oprócz Siejki, Cołoszyńskie i dwóch sekretarek z ówczesnego Urzędu mieskiego były jeszcze 4 osoby. Obecnie 3 z nich zajmują bardzo wysokie stanowiska we władzach wojewódzkich, jeden pan tak się przejął iż podczas ucieczki przed patrolem na posesję Baru "Relaks" koło fontanny złamał lub nadwyrężył nogę co opuźniło przez niego objęcie wysokiego stanowiska.I to tyle, aha oprócz mnie całe zdarzenie widziało z 20 osób. Byliśmy zdziwieni iż wyprawiają takie cyrki przed obiektywami kamer Policji. Ale gdy zobaczyłem wraz ze znajomymi twarze pozostałych wszystko stało się jasne. Nie szukam żadnej sensacji, nikogo nie pomawiam przytaczam tylko fakty bez własnych komentarzy bo jak bym skomentował to by ci uszy zwiędły. Wypraszam sobie abyś oceniał mój poziom IQ, poszukaj u siebie a później oceniaj innych.Żydo antysemity, antykomunisty itd nie rób ze mnie najlepiej przylepić łatkę i zmieszać z błotem. Jestem anonimowy i pozostanę bo znam Was osobiście jesteście bandą nierobów, nieudaczników, mściwi, nie lojalni wobec podwładnych, myślicie tylko o sobie. Elektorat traktujecie jak mięso armatnie, ale zobaczymy przy najbliższych wyborach jak sami nie potrafiliście się zweryfikować to społeczeństwo was zweryfikuje.Nie macie już elektoratu, jak przekroczycie 5% to będzie cud. Zdiwiony nawet nie wiesz jak blisko jestem, aż język świerzbi że skasować to ty sobie możesz ale bilet w autobusie a nie dysk. 30.01.2004 podejdę do ciebie i co nieco zacytuję ci z tego postu, zawał masz gotowy.Jak nie znasz przeciwnika to mu nie ubliżaj a staraj przekonać. Tylko że ty jak Robuś czy Sławuś jesteś "BETON", ale i na beton jest sposób. Pomyśl czy opłaca Ci się iść na dno, a jeszcze tyle życia pozostało. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Odpowiedź dla "nie posła" IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 16:57 ty ,kielczanin nie dośc że jesteś tępy to na dodatek jesteś plotkarz i kłamca do kwadratu. Zdarzenie widziało ze 20 osób (łącznie z tobą)i na dodatek jeden złamał czy tam skręcił nogę. To czemu to policja a później Sąd (a informacje te wyczytałem w kielcekich gazetach) podczas rozpraw twierdziły ,iż nie było ŻADNYCH ŚWIADKÓW zdarzenia a jedynym dowodem jest FILM. Ty łżesz ! Ty jesteś kłamca. A zakładając że widziałeś wraz z innymi 20 osobami całe zdarzenie to czemu nie zgłosiłeś się na Policję czy do Sądu?. Gazety apelowały aby ewentualni świadkowie zdarzenia zgłosili się do redakcji czy też na Policje. dlatego z całą odpowiedzialnościa i ewentulną konsekwecją pisze KILECZANIN (z tego forum)jest KŁĄMCĄ. pozdrawiam i prywatnie cię informuję iż kłamstwo to największe sku.... a ty w tym siedzisz po uszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Odpowiedź dla "nie posła" IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 01:16 Co nerwy Ci puściły, blady strach obleciał iż koryto się skończy. Ty wiesz o kogo chodzi a ja wiem dla czego ich bronisz. "Zdziwiony" dla takich jak ty to już meta, koniec i ty doskonale wiesz o tym.Zarzucasz mi iż kłamię i plotkuję podpirasz się Policją, Sądem i Bóg wie czym jeszcze.Ty i tobie podobni uważają iż mają monopol na prawdę. Kazali Ci kąsać to kąsasz, a jak w ogień ci każą skoczyć też wskoczysz. Miej godność i się zastanów jakich ludzi bronisz, mało ci Skarżyska z 2001 roku, Starachowic z 2003.I ty masz czelność nazwać mnie kłamcą. Ty może i jesteś "zdziwiony" ale czym chyba tym co mówisz. I na koniec zgadza się ja też uważam iż kłamstwo to największe sku.... tylko to ty siedzisz w nim po uszy. Czym zasłużył sobie Robert Siejka i Cołoszyński zostając Dyrektorem UW nie posiadając odpowiedniego wykształcenia i przygotowania merytorycznego. Pierwszy zrywał plakaty a drugi wyniósł dokumenty przetargowe na tablice rej., które były poufne.Jeden i drugi mieli tych samych mocodawców. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Kielczanin = KŁAMCA itd IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.04, 17:05 Jako zdziwiony nie jestem zdziwiony twoją wypowiedzią Uzupełnie to czego wcześniej nie zrobiłem. Ty Kileczanin nie dość ,że jesteś KŁAMCĄ to na dodatek jesteś OSZCZERCĄ. Jednym słowem (za które przepraszam forumowicz z twoim wyłączeniem) SWOŁOCZ pozdrawiam i zyczę ci sukcesów na niwie ,którą się ostatnio parasz czyli pomówienia i kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Suchański pierwszy na starcie IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 08.01.04, 20:08 Podziwiać można różne zjawiska. Jednym z tych zjawisk jest niewątpliwie Pan Robert. Nie śmiałbym po Panu Robercie Siejce jak „po krasej kobyle”, co najmniej z następujących względów: - co do krasy, to podziwiam Krasę Pana Wojewody, - co do kobyły, to jaja kobyły zdrowy nie jestem zdolny aby o czymś takim rozumować. Kibicuję Panu Dyrektorowi Robertowi Siejce i życzę Mu, aby w wyniku zrobienia głosów ważnych został Szefem Świętokrzyskiej SLD!!! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Suchański pierwszy na starcie IP: 69.156.224.* 13.01.04, 13:06 Kula w poanski pusty leb, panie SUCHANSKI. Nie wierzy Pan ...?...A Drogosz to juz jes trop! Odpowiedz Link Zgłoś
bedmik Re: Suchański pierwszy na starcie 13.01.04, 17:28 odpowiadam wielu poprzednikom:nie pasuje Wam Długosz, nie pasuje Siejka ani Suchański to sobie sprowadźcie " Tymińskiego ". Trzeba Wam tylko współczuć bo życzenie powodzenia ,widzę ,nic tu nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
basia996 Re: Suchański pierwszy na starcie 13.01.04, 18:12 Drogi BBB od dłuższego czasu śledzę twoje wypowiedzi na forum i doszłam do wniosku że jesteś całkiem niezłym dupolizem ( tylko szkoda że liżesz nie tą co trzeba) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I sekretarz Towarzysze! Zmierzamy w strone Wąchocka! IP: 195.205.230.* 13.01.04, 20:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ops Re: Suchański pierwszy na starcie IP: *.kielce.msk.pl 13.01.04, 22:52 Brawo Basiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Suchański pierwszy na starcie IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 13.01.04, 23:08 basia996 napisała: > Drogi BBB od dłuższego czasu śledzę twoje wypowiedzi na forum i doszłam do > wniosku że jesteś całkiem niezłym dupolizem ( tylko szkoda że liżesz nie tą co > trzeba) > Pozdrawiam Podpatruj i wnioskuj! To także dobre ćwiczenie dla umysłu :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoik Re: Suchański pierwszy na starcie IP: 213.199.233.* 14.01.04, 08:45 Dlugo sie namyslalem...i tez popieram kandydature Pana Roberta Siejki. Lubie podziwiac jak rozwija sie i kwitnie nasza gospodarka, a z nia kandydatury... Odpowiedz Link Zgłoś
basia996 Re: Suchański pierwszy na starcie 14.01.04, 16:47 Gość portalu: paranoik napisał(a): > Dlugo sie namyslalem...i tez popieram kandydature Pana Roberta Siejki. > Lubie podziwiac jak rozwija sie i kwitnie nasza gospodarka, a z nia kandydatury > ... Zwłaszcz te marne sklepiki na Dalni których właścicielem jest pierwszy plakaciarz naszego miasta szanowny Robert S. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ops Re: Suchański pierwszy na starcie IP: *.kielce.msk.pl 14.01.04, 10:49 Brawo Basiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Tylko Pan Dyrektor Robert Siejka! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 14.01.04, 17:32 Cytat z przeglądu prasy strony UW: „Przekazałem informację przewodniczącemu SLD w województwie Włodzimierzowi Wójcikowi, że zamierzam wystartować w wyborach. Trzeba przygotować program naprawy. Gdybym został przewodniczącym, zmieniłbym styl kierowania organizacją i wprowadził większą kolegialność w podejmowaniu decyzji”. Jeżeli zaś Pan Dyrektor Robert Soiejka wygra, to: „Myślę, że nawet w takiej sytuacji potrafię się porozumieć z wojewodą, z którym znamy się od 14 lat”. A nie mówiłem, że Człowiek godny, a i program piękny!!! P.S. Ja z Panem Wojewodą także bym się zawsze porozumiał. Po prostu piękno działa na mnie rozbrajająco. Zazdroszczę Panu Robertowi wieloletniego obcowania. Odpowiedz Link Zgłoś
basia996 Re: Tylko Pan Dyrektor Robert Siejka! 14.01.04, 17:42 Gość portalu: BBB napisał(a): > Cytat z przeglądu prasy strony UW: > „Przekazałem informację przewodniczącemu SLD w województwie Włodzimierzow > i > Wójcikowi, że zamierzam wystartować w wyborach. Trzeba przygotować program > naprawy. Gdybym został przewodniczącym, zmieniłbym styl kierowania organizacją > i wprowadził większą kolegialność w podejmowaniu decyzji”. > Jeżeli zaś Pan Dyrektor Robert Soiejka wygra, to: > „Myślę, że nawet w takiej sytuacji potrafię się porozumieć z wojewodą, z > którym znamy się od 14 lat”. > > A nie mówiłem, że Człowiek godny, a i program piękny!!! > > P.S. > Ja z Panem Wojewodą także bym się zawsze porozumiał. Po prostu piękno działa > na mnie rozbrajająco. Zazdroszczę Panu Robertowi wieloletniego obcowania. Drogi BBB Czy już wykupiłeś w aptekach cały zapas wazeliny? bo nie chce mi się wierzyć że tak na sucho wlazisz do dupu. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Tylko Pan Dyrektor Robert Siejka! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 14.01.04, 18:09 basia996 napisała: > Drogi BBB Czy już wykupiłeś w aptekach cały zapas wazeliny? bo nie chce mi się > wierzyć że tak na sucho wlazisz do dupu. POzdrawiam Jakże Cię przekonać do Pana Roberta Siejki Dyrektora?! Zwykle, to tylko krytykant, wrzód, itp. Chciałem więc chociaż raz zrobić coś pozytywnego. A tu od razu dupoliz, wazelina, na sucho do dupy :( Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia996 Re: Tylko Pan Dyrektor Robert Siejka! 14.01.04, 18:12 Gość portalu: BBB napisał(a): > Cytat z przeglądu prasy strony UW: > „Przekazałem informację przewodniczącemu SLD w województwie Włodzimierzow > i > Wójcikowi, że zamierzam wystartować w wyborach. Trzeba przygotować program > naprawy. Gdybym został przewodniczącym, zmieniłbym styl kierowania organizacją > i wprowadził większą kolegialność w podejmowaniu decyzji”. > Jeżeli zaś Pan Dyrektor Robert Soiejka wygra, to: > „Myślę, że nawet w takiej sytuacji potrafię się porozumieć z wojewodą, z > którym znamy się od 14 lat”. > > A nie mówiłem, że Człowiek godny, a i program piękny!!! > > P.S. > Ja z Panem Wojewodą także bym się zawsze porozumiał. Po prostu piękno działa > na mnie rozbrajająco. Zazdroszczę Panu Robertowi wieloletniego obcowania. Drogi BBB Czy już wykupiłeś w aptekach cały zapas wazeliny? bo nie chce mi się wierzyć że tak na sucho wlazisz do dupuy. POzdrawiam Bo ja ich znam osobiście, a nie wiem jak ty? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Tylko Pan Dyrektor Robert Siejka! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 14.01.04, 18:19 Jam niegodny wrzód na dupie :( Ale gdyby tak jakaś ciężka pokuta??? Jak myślisz? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia996 Re: Tylko Pan Dyrektor Robert Siejka! 14.01.04, 18:25 Samokrytyka jest zawsze w cenie i mile widziana. Gorąco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnum Re: Tylko Pan Dyrektor Robert Siejka! IP: *.klc.vectranet.pl / 195.136.247.* 14.01.04, 18:23 Słuszna decyzja Panie S.. Wyrocznia Noworoczna mówi, że w tm sezonie niefartowne są imiona: Włodzimierz, Andrzej, Jerzy, Adam, Henryk. Robert jak najbardziej jest szczęśliwym imieniem.Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś