pati_1 07.02.04, 23:45 Zamiast przechodzić na te ogólnopolskie i szukać tam np. dobrego lekarza z naszego regionu to lepiej rozwijajcie to u nas - bedzie prościej i szybciej ! Piszcie więc proszę!Do dzieła!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lanta Re: ROZWIJAJCIE NASZE FORUM LOKALNE 27.05.04, 21:48 Ja też jestem takiego zdania,ale tu chyba e-mamy nie zaglądają? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ak1971 Re: ROZWIJAJCIE NASZE FORUM LOKALNE 02.06.04, 10:02 Hej! A dla e-taty znajdzie się miejsce??? Często tu zaglądam i nic tu nie ma na tym formum. Pojedyncze posty Lanta i aniapatryk. ps. jestem barrrrrddddzzzzooo zaangażowanym tatusiem. Mam dwoje dzieciaczków (córkę 7 late i synka 9 miesięcy) Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: ROZWIJAJCIE NASZE FORUM LOKALNE 02.06.04, 13:19 No tata to rzadkośc, ale fajnie że jesteś. Podziwiam że jestes takim zaangażowanym tatą. Naprawdę super. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
lanta Re: ROZWIJAJCIE NASZE FORUM LOKALNE 02.06.04, 22:54 Jak fajnie,że jest już kilka osób na naszym regionalnym forum!!!!!!!!!!!!!Witam eTATUSIA i aniapatryk . Aniapatryk jaki przystojniaczek ten twój Patryczek,gdzieś trafiłam na zdjęcia/chyba albumy onetu/ .Może odezwie się więcej emam lub etatusiów z Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś
ak1971 -----???------- no bo nie wiem 15.06.04, 10:58 Forum Kielce jest chyba najmniejszym ze wszystkich w Polsce. Czyżby tylko 3 lub 4 osoby je odwiedzało???? Co zrobić aby to rozkręcić. ? Odpowiedz Link Zgłoś
monika29 Re: ROZWIJAJCIE NASZE FORUM LOKALNE 06.10.04, 15:23 Jestem tu pierwszy raz, obiecuje być aktywną forumowiczką Monika - mama Julki 6.5 roku i Antosia 25.11.2003 Odpowiedz Link Zgłoś
k2bzyk Re: ROZWIJAJCIE NASZE FORUM LOKALNE 17.10.04, 23:11 Dopiero od kilku dni mam neostradę ale obiecuję,że będę dbać o nasze forum.Jestem Kielczanką dopiero od 3 lat i mamą 7,5 miesięcznego Mateuszka.Poszukuję sympatycznych mam z Kielc! Odpowiedz Link Zgłoś
annakto Re: ROZWIJAJCIE NASZE FORUM LOKALNE 24.10.04, 13:52 ODWIEDZAM CZASEM TO FORUM choć ostatnio prawie wcale poprawie się pozdrawiam Anna i Norbert- rodzice Kornelka zaprszamy na naszą stronke republika.pl/kaczorek_pl Odpowiedz Link Zgłoś