Dodaj do ulubionych

będzie 31 nowych hipermarketów ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 10:56
Trzydzieści jeden wniosków o wydanie zezwoleń niezbędnych do rozpoczęcia
budowy hipermarketów rozpatruje krakowski magistrat.
Fajnie prawda ? Ile razy Kraków jest większy od Kielc ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mlody WEL IP: *.kielce.net.pl 03.03.04, 12:19
      Ale w Krakowie nie maja takiego mistrza o swietlanym umysle jak Twój szef.
      Ale mialby pole do popisu, gdyby mu pozwolic poszalec po Krakowie. O ile
      dzialek wiecej niz w Kielcach. Pewnie dlatego marzyly mu sie Kielce w
      wojewodztwie malopolskim.
      • Gość: pablo Re: WEL IP: 213.241.75.* 03.03.04, 12:46
        Dobrze młody napisane.Pewny jestem ze jesli przejda te próby zrobienia duzych
        regionów nie mamy co liczyc na pomoc WEL bo on sam kiedys próbował zniszczyc to
        województwo.
        • r_z Re: WEL 03.03.04, 15:43
          Gość portalu: pablo napisał(a):

> Dobrze młody napisane.Pewny jestem ze jesli przejda te próby zrobienia duzych
          > regionów nie mamy co liczyc na pomoc WEL bo on sam kiedys próbował zniszczyc
          to
          >
          > województwo.

Po raz kolejny pojawiają się te kretyńskie SLD-owskie fałszywki, jak to
          Lubawski chciał Kielc w małopolskim. I to pewnie jeszcze jako wojewoda. Choć
          to nie trzyma się kupy to pewnie działa na zasadzie "powtarzajmy o tym ciągle -
          coś z tego zostanie" (metoda na Goebbelsa)

• Gość: behemot normalnemu facetowi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 12:47
        Freud twierdził, że normalnemu facetowi wszystko kojarzy sie z dupami ...a
        Tobie wszystklo kojarzy sie z Lubawskim
        może to sie da leczyć ?
        • Gość: mlody Re: normalnemu facetowi... IP: *.kielce.net.pl 03.03.04, 12:56
          Nie z Lubawskim, ale z glupota.
          Ale na antidotum musze niestety czekac do najblizszych wyborow samorzadawych.
          No chyba, ze dalo by sie go gdzies wyslac w cholere wczesniej. Np do Brukseli.
          Ale niestety kto bedzie taki glupi zeby na niego glosowac.
          • Gość: pablo Re: normalnemu facetowi... IP: 213.241.75.* 03.03.04, 13:05
            Jesli chodzi ze wszystko mi sie kojarzy z WEL to sie mylisz behemocie.Ale
            niestety chcesz lub nie jest to prawda co napisałem.Teraz jestes zdziwiony ze w
            Krakowie złozyło papiery tye hipermarketów.Zobacz co zrobił WEL jak to dziła na
            innych inwestorów a jak może podziałac.Niezdajesz sobie sprawy ile w biznesie
            znaczy słowo innych ludzi którzy chcieli w dane miasto zainwestowac.Niestety my
            jako Kielce jestesmy spaleni własnie dzieki Wojtusiowi i jego druzynie AA
        • Gość: cheiro Re: normalnemu facetowi... IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 03.03.04, 13:18
          Uważam się za normalnego faceta ,ale z dupami mi się wszystko nie kojarzy:-(
          Okres burzliwej spermatogenezy mam za sobą, a teraz najbadziej sobie cenię
          świety spokój;-)Natomiast rozumiem Pablo, bo WEL to jak swędzenie pod gipsem -
          aby sie go pozbyć musisz cierpliwie czekać.:-((((((((..........
          • Gość: behemot dla myślących inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 13:25
            >jak swędzenie pod gipsem

Napisałby towarzysz, że pod betonem i wszystko by nam sie ładnie ułozyło.
            Jednakowoż, przykro mi, że towarzysz cierpi. :-))

Dla myślących inaczej
            - dlaczego akurat w Krakowie az tyle hipermarketów ?
            - czy to dobrze, że mają powstać czy źle ?
            - a gdyby w Kielcach było 15 ...albo choć tyle ile w Radomiu, to ceny byłyby
            korzystniejsze ?
            • Gość: pablo Re: dla myślących inaczej IP: 213.241.75.* 03.03.04, 13:32
              Tu nie chodzi oto czy ceny by były korzystne.Tylko o decyzje które maja w
              późniejszym czasie skutki.Jak myslisz czy fama wśród inwestorów nie poszła w
              Polske o tym jak mozna zaiwestowac w Kielcach, jakich mamy przyjaznych ludzi w
              Urzedach i bardzo przyjaznego inwestorom prezydenta Wojtusia
            • arucard.hellsing Re: dla myślących inaczej 03.03.04, 13:35
              > - a gdyby w Kielcach było 15 ...albo choć tyle ile w Radomiu, to ceny byłyby
              > korzystniejsze ?

Hmm, takie pytanko to bym proponował na forum Radomia, a nie Kielc. Po prostu zapytaj ich czy im się lepiej żyje z taką liczbą hipermarketów.
    • Gość: BBB Co nie oznacza IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 03.03.04, 18:57
      że zostanie powstanie 31.
      • Gość: ??? ile jest w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 22:43
        A ile jest w Radomiu hipermarketów?
        • Gość: BBB Re: ile jest w Radomiu? IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 03.03.04, 22:59
          Tyle, że zapewniają Radomianom dobrobyt :)
          • Gość: pablo Re: ile jest w Radomiu? IP: 213.241.75.* 04.03.04, 08:20
            to nie sa jakas SLD - owska propaganda tylko prawda. Kto chciał likwidacji
            woj. AWS a w jakiej parti był WEL ??? Jestes ograniczony myslowo czy co??!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka