geolog72 11.08.10, 06:58 W "Sołtykach" byłem na kawie.Wielkie Nieba! kiedy to było? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atomm Re: Wyprowadzka po latach. "Sołtyki" zmieniają dz 11.08.10, 08:51 Cremova :((( tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Re: Wyprowadzka po latach. "Sołtyki" zmieniają dz IP: *.ip.netia.com.pl 11.08.10, 10:00 Nowy lokal jest bardzo sympatyczny i przestronny. Odejście z rynku to niewielka strata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Znowu Cecuła? IP: *.chello.pl 11.08.10, 11:22 Myśłałem, że on tylko w sztuce robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: na szczęście "Sołtyki" zmieniają dzierzawcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 11:37 Lokal historyczny,świetna architektura i położenie,wiekowa tradycja, niemal legendarny... Na piętrze od kilku lat trwał estetyczny gwałt, przemoc tandety, sadyzm pstrokacizny. Kuchni nie oceniam ponieważ kicz wypychał mnie z lokalu skutecznie jakby dresiarski ochroniarz. Panie! Udziel łaski moim ukochanym Kielcom, daj rozumu włodarzom a gustu architektom. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: na szczęście "Sołtyki" zmieniają dzierzawcę IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 12:02 I tak padł następny lokal po aptece dzięki polityce Lubawskiego i przyjaciół z USA.Reszta padnie niebawem.Śródmieście staje się pustynią martwą i pustą o każdej porze dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: na szczęście "Sołtyki" zmieniają dzierzawcę IP: *.netcity.pl 11.08.10, 12:20 > I tak padł następny lokal po aptece dzięki polityce Lubawskiego i > przyjaciół z USA.Reszta padnie niebawem.Śródmieście staje się > pustynią martwą i pustą o każdej porze dnia. ja rozumiem, ze nauka czytania ze zrozumieniem przychodzi ciezko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Wyprowadzka po latach. "Sołtyki" zmieniają dz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.10, 16:29 atomm napisał: > Cremova :((( > > tragedia no właśnie, nie mieli kogo wybrać tylko ten plastikowy smak... a na Paderewskiego jest fajniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Wyprowadzka po latach. "Sołtyki" zmieniają dz IP: *.chello.pl 11.08.10, 14:16 I dobrze, ja akurat na Padereskiego będę miał bliżej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sienkiewicz Re: Wyprowadzka po latach. "Sołtyki" zmieniają dz IP: *.kielce.vectranet.pl 11.08.10, 21:54 Zmiana może wyjść na dobre. Szczerze tego życzę. Sołtykowi i Paderewskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś