agape 30.03.04, 09:46 Ludzie, pomocy. Czy znacie jakąś dobrą kwiaciarnię w Kielcach? No taką, żeby nie było srebrnych kryz, olbrzymich złotych kokard? Żeby można było kupić ORYGINALNY GUSTOWNY bukiet? Rynek odpada... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hamsterek Re: kwiaciarnia 30.03.04, 11:13 agape napisała: > Ludzie, pomocy. Czy znacie jakąś dobrą kwiaciarnię w Kielcach? No taką, żeby > nie było srebrnych kryz, olbrzymich złotych kokard? Żeby można było kupić > ORYGINALNY GUSTOWNY bukiet? Rynek odpada... A i owszem. Mnie się podobają bukiety z kwiaciarni na Sandomierskiej róg Śląskiej. Tam gdzie jak się wchodzi to taka sztuczna papuga drze dzioba :-) Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: kwiaciarnia IP: 80.48.119.* 30.03.04, 11:58 www.agata.kielce.com www.pokusa.kielce.com www.klan.kielce.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: kwiaciarnia IP: *.play-internet.pl 08.05.15, 15:23 a jak się nazywa ta kwiaciarnia na rogu? Odpowiedz Link Zgłoś
ana139 Re: kwiaciarnia 30.11.15, 15:57 Ja zawsze zamawiam w kwiaciarni przy rondzie na Okrzei. Ślicznie i w dobrej cenie :) i zdecydowanie gustownie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iga362 Re: kwiaciarnia 07.12.15, 23:00 Siemka, u mnie na osiedlu powstała kwiaciarnia w której ciekawie i nowocześnie robią kompozycje. Klonowa 54, obok piekarni, Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś