Dodaj do ulubionych

Mistrz trójek obronił tytuł

IP: 94.254.230.* 20.12.10, 15:07
i znow mizerne nagrody niewspolmierne do pobieranej oplaty za turniej i ilosci sponsorow.
znowu jaromir kruk pojezdzi za zebrane pieniadze po europie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rami Re: Mistrz trójek obronił tytuł IP: *.kielce.vectranet.pl 20.12.10, 22:50
      Czy to prawda ze oprocz 2 tys do podzialu na pieciu, wsrod nagrod był długopis i kubek i płyta dvd z jakiegos koncertu? Proszę o odp
      • Gość: remi Re: Mistrz trójek obronił tytuł IP: 148.81.175.* 21.12.10, 17:45
        gralem w finalach trojek. dostawalismy np komplet kosmetykow za 30zl.
        to samo robia dziadki w swietokrzyskiej halowej lidze firm. za wygranie drugiej ligi dostalismy po koszulce polo za 10zl i jeszcze z nadrukiem SZPN (swietokrzyski zwiazek pilki noznej),jakis kalendarz i dlugopis.a wpisowe 500zl-700zl.
        czyste zlodziejstwo to co robia panowie w SHLF i jaromir kruk w swoich turniejach.
        chcialbym zeby jakis reporter sie tym zainteresowal i sprawdzil rozliczenie tych turniejow.
        jak ktos sie cokolwiek odezwie to przez pana jaromira kruka jest szkalowany i opisywany na internecie,czyste chamstwo i zlodziejstwo.
        • Gość: Mimi Re: Mistrz trójek obronił tytuł IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.12.10, 11:44
          A wpisowe w Grudniowym wynosi 100 zł - grupa medialna, dzieci nic nie płacą, a nagrody dla dzieciaków są fajne. Zrobiłeś coś kiedyś w życiu pozytywnego gamoniu? Czy tylko potrafisz się napinać pod jakąś ksywką?
        • Gość: Grudniowy_fan Re: Mistrz trójek obronił tytuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 11:51
          Ty jesteś żałosny człowieku :) Ty myślisz że grudniowy nic nie kosztuje organizatora czyli J.Kruka.Na temat SHLF się nie wypowiadam bo masz racje ale co do grudniowego to nie masz racji. A wogóle to musi być z ciebie niezły pazerniak skoro najważniejsza rzecz z tego turnieju to nagrody. Ja tam grałem dla przyjemności i jestem wdzięczny że jest w Kielcach chociaż jedna osoba która myśli o turniejach dla amatorów i stara się organizować takie turnieje. Grudniowy był jest i będzie a jak ci nie pasi gra w takich turniejach to idź grać w Orlętach, Polonii Białogon albo Rodzinie Kielce :)
        • Gość: d Re: Mistrz trójek obronił tytuł IP: *.kielce.hypnet.pl 24.12.10, 11:55
          Ja odpowiem tak: każdy ma wybór czy chce grać w danym turnieju czy nie, jeżeli uważasz, że turniej kosztuje za dużo, to po prostu siedzisz w domu przed komputerem, zamiast kopać piłkę w turniejach u Jarka Kruka proste... Są drużyny którym to nie przeszkadza i graja bo o to tu chodzi.
      • Gość: Mimi Re: Mistrz trójek obronił tytuł IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.12.10, 11:41
        Kubka nie było, były piłki, koszulki bardzo fajne, płytki DVD też fajne + paczka na święta, wejściówki na masaże i o kina, a że tam były jakieś broszurki reklamowe to nie widzę w tym nic złego. Pozdrawiam Cię oszołomie:)
    • Gość: Mimi Re: Mistrz trójek obronił tytuł IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.12.10, 11:39
      Jakie mizerne? Dobre nagrody, wiem, bo dostałem za trzecie miejsce. Ale możesz pomóc załatwić lepsze kolego, powiem Jarkowi:) Wesołych Świąt i owocnego leczenia kompleksów przez internet.
    • Gość: xyz Mistrz trójek obronił tytuł IP: 46.113.3.* 24.12.10, 12:37
      Jesli kazdy jesst taki madry to dlaczego sam nie zorganizuje zadnego turnieju? Nagrody w Grudniowymm sa fajne ale glownie liczy sie atmosfera tego turnieju
    • Gość: byly uczestnik Mistrz trójek obronił tytuł IP: *.sta.asta-net.com.pl 12.01.11, 12:30
      Prawda o trójkach jest taka, że :
      1. Opłaty są za wysokie, bo wynajem sali na Bocianku, albo pokrywa się już z kilku wpłat drużyn, albo dogadywał się bez opłat.
      2. Jeśli była hala widowiskowa wynajęta, to dogadywał się tym gościem na mosir, co na basenie też był jakimś kierownikiem.
      3. Hala Legionów - wynajęcie - też nie jest współmierne do opłat za turniej.
      4. Plus - dzieci nie płacą i mogą zagrać 3 x po 5 minut ("szaleństwo"..).
      5. Nagrody marne, a każdy wie kto wygrywa od lat te turnieje, a za starych lat może niektórzy pamiętają jak były kupowane pizze i inne "paśniki" do szatni na Bocianku, żeby czasem reszta z turnieju nie zobaczyła (widziałem i wiele osób widziało, dlatego już w tym turnieju nie gram, bo oszukiwanie na kasie jest przy każdym turnieju organizowanym przez osobę XY. Nie bawi mnie współfinansowanie komuś zabawy. A ci , którzy tu piszą broniąc tych turniei to często Ci , którzy się później bawią przy pizzy).

Gdzie idzie kasa ?
      Na :
      1. Nagrody (niewielka ilość).
      2. Wynajęcie sali (niewspółmiernie do opłat wniesionych przez uczestników).
      3. Sędziowie(zazwyczaj znajomi organizatora), którzy każdy wie ile błędów robią i na jaką korzyść.
      4. Pozostała kwota nie napiszę, każdy może sobie sam domniemać.

Nie gram od dawna w tych turniejach, ale przy każdym się pojawiam.

Pozdrawiam.

p.s. nie , nie leczę kopleksów na internecie, ale może ktoś by w końcu rozliczył pana organizatora, gdzie idą te wysokie opłaty, jak na taki turniej 3x po 5minut dla większości drużyn - "turniej".
    • Gość: Diego Mistrz trójek obronił tytuł IP: *.kielce.vectranet.pl 23.02.11, 14:11
      Piszcie sobie co chcecie ale lepszego turnieju od Grudniowego nie ma. Tyle lat, wspaniała tradycja, emocje, dobra zabawa, fajni piłkarze. Wiadomo, zawsze się jakieś potknięcia zdarzają. W Kielcach są takie zawody jak Grudniowy, Sylwestrowy, Fama, Liga Firm i trzeba się z tego cieszyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka