Dodaj do ulubionych

3tydzien ciazy

20.02.11, 14:32
prosze o pomoc
w czwartek moja ginekolog potwierdzila ciaze mimo iz na jej usg niebylo widac fasolki i mam plamienie dostalam dufaston i zwolnienie i nakaz odpoczynku ale obawiam sie ze to zamalo czy da sie cos zrobic wiecej gdzie sie zglosic
Obserwuj wątek
    • Gość: wysięk z dżondra [...] IP: *.play-internet.pl 20.02.11, 18:02
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ona Re: 3tydzien ciazy IP: 217.153.141.* 20.02.11, 18:07
      Nic. Musisz leżeć i czekać na rozwój sytuacji. Do którego lekarza chodzisz???Który to miałby być tydzień??
      • magda2123 Re: 3tydzien ciazy 21.02.11, 08:05
        z tago co mi mowila to poczatek trzeciego ale z racji ze mialam bardzo nie regularne miesiaczki tociezko trafic w tydzien dokiedy go dobrze nie bedzie widac
        • Gość: Żanet Kaleta [...] IP: *.kielce.vectranet.pl 21.02.11, 11:27
          • ona3010 Re: rusz glowa...! 21.02.11, 14:53

a co na tym forum nas to obchodzi??

Coraz cześciej sobie uświadamiam że z każdym dniem, mam coraz więcej ludzi w dupie.
            • magda2123 Re: rusz glowa...! 22.02.11, 10:31
              a moze najwyzszy czaszeby takie osoby jak wy sie zasyanowily co pisza i w jaki sposob sie wypowiadaja jes mnostwo postow zwiazanych z ciaza i podobnymi tematami wiec nierozumiem o co wam chodzi moze nie trafilam do odpowiednich ludzi tylko do bandy kretynow i tyle zycze ci zebys kiedys mial podobny problem,bo jesli jestes kobieta to powinnas sie zastanowic
    • kasiakasak [...] 23.09.13, 15:36
      • Gość: mama ciąża IP: *.kielce.net.pl 24.09.13, 12:42
        zapytaj lepiej na jakimś forum ciążowym -np. kieleckie bocianówy,forum babyboom
    • Gość: jowita Re: 3tydzien ciazy IP: *.play-internet.pl 24.09.13, 12:56
      może po prostu zgłoś się na izbę przyjęć do szpitala, plamienie w ciąży może nie oznaczać nic groźnego, a może prowadzić równie dobrze np. do poronienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka