Dodaj do ulubionych

DLACZEGO....

21.02.05, 16:49
to forum jest takie smutne?
Obserwuj wątek
    • ostrowiczanin Re: DLACZEGO.... 21.02.05, 18:32
      bo poruszacie smutne tematy. Rewitalizacja Wierzbnika . Kiedys za "komuny"
      byłem w kabarecie. Pani tłumaczy jak należy sie racjonalnie i zdrowo odżywiać i
      zachęca miedzy innymi do spożywania kiełków pszenicy. w pewnym momencie ten
      któremu udziela tych rad zdenerwowany krzyczy"Q..wa siac nie ma czym a pani mi
      tu o kiełkach pszenicy coś pieprzy".
      To samo dotyczy rewitalizacji Wierzbnika .
      Pół miasta chodzi za potrzebą za stodołę bo miasto nie jest skanalizowane , a
      wy tu kafejki i galerie i kluby dyskusyjne chcecie im zafundować .
      Zejdźcie na ziemie i dyskutujcie o tematach podstawowych dla mieszkańców
      miasta . Dopiero po zaspokojeniu tych podstawowych potrzeb (kanalizacja
      sanitarna i burzowa, drogi , chodniki i parki)w rozsądnych rozmiarach można
      popuścic wodze fantazji.
      • ostrowiczanin Re: DLACZEGO.... 21.02.05, 18:34
        no i jeszcze jedno. Uporządkujcie najpierw to śmietnisko w centrum miasta zwane
        manhatanem.
        • kilo6 Re: DLACZEGO.... 21.02.05, 18:55
          manchatan to czarna dziura miało tam powstać nowoczesne centrum miasta ale na
          planach się wszystko skończyło...
      • kilo6 Re: DLACZEGO.... 21.02.05, 18:56
        Pół miasta chodzi za potrzebą za stodołę bo miasto nie jest skanalizowane
        możesz podac przykład ulicy
        • ostrowiczanin Re: DLACZEGO.... 22.02.05, 14:30
          widzisz szanowny kolego , ja choć nie mieszkam wStarachowicach (urodziłem się
          tam i wychowałem) to więcej wiem na temat jego potrzeb niż ty "zakochany" w tym
          mieście . Zejdź proszę na ziemię i popytaj tu i tam o jakie fundusze stara sie
          miasto i na co one mają być przeznaczone , albo jedź na południe i zobacz ile
          ulic nie ma kanalizacji sanitarnej . O burzowej już nie wspomnę . Przejdź sie
          ulicami Orłowej i zobacz jakie to polne drogi , a nie ulice. Zobacz gdzie
          płynie woda deszczowa z placyku i spytaj tych z ulicy miłej tam na dole jak się
          czują w czasie burzy bo tamtędy płynie rzeka . Zajedź kiedyś po burzy na
          dworzec zachodni tam też zobaczysz jezioro itd itp.
    • jdk Re: DLACZEGO.... 02.03.05, 23:07
      Chyba nie jest takie calkiem smutne!

Dobrze, ze w koncu ozylo i ze pojawiaja sie ciekawe osoby!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka