kilo6 21.02.05, 16:49 to forum jest takie smutne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ostrowiczanin Re: DLACZEGO.... 21.02.05, 18:32 bo poruszacie smutne tematy. Rewitalizacja Wierzbnika . Kiedys za "komuny" byłem w kabarecie. Pani tłumaczy jak należy sie racjonalnie i zdrowo odżywiać i zachęca miedzy innymi do spożywania kiełków pszenicy. w pewnym momencie ten któremu udziela tych rad zdenerwowany krzyczy"Q..wa siac nie ma czym a pani mi tu o kiełkach pszenicy coś pieprzy". To samo dotyczy rewitalizacji Wierzbnika . Pół miasta chodzi za potrzebą za stodołę bo miasto nie jest skanalizowane , a wy tu kafejki i galerie i kluby dyskusyjne chcecie im zafundować . Zejdźcie na ziemie i dyskutujcie o tematach podstawowych dla mieszkańców miasta . Dopiero po zaspokojeniu tych podstawowych potrzeb (kanalizacja sanitarna i burzowa, drogi , chodniki i parki)w rozsądnych rozmiarach można popuścic wodze fantazji. Odpowiedz Link Zgłoś
ostrowiczanin Re: DLACZEGO.... 21.02.05, 18:34 no i jeszcze jedno. Uporządkujcie najpierw to śmietnisko w centrum miasta zwane manhatanem. Odpowiedz Link Zgłoś
kilo6 Re: DLACZEGO.... 21.02.05, 18:55 manchatan to czarna dziura miało tam powstać nowoczesne centrum miasta ale na planach się wszystko skończyło... Odpowiedz Link Zgłoś
kilo6 Re: DLACZEGO.... 21.02.05, 18:56 Pół miasta chodzi za potrzebą za stodołę bo miasto nie jest skanalizowane możesz podac przykład ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
ostrowiczanin Re: DLACZEGO.... 22.02.05, 14:30 widzisz szanowny kolego , ja choć nie mieszkam wStarachowicach (urodziłem się tam i wychowałem) to więcej wiem na temat jego potrzeb niż ty "zakochany" w tym mieście . Zejdź proszę na ziemię i popytaj tu i tam o jakie fundusze stara sie miasto i na co one mają być przeznaczone , albo jedź na południe i zobacz ile ulic nie ma kanalizacji sanitarnej . O burzowej już nie wspomnę . Przejdź sie ulicami Orłowej i zobacz jakie to polne drogi , a nie ulice. Zobacz gdzie płynie woda deszczowa z placyku i spytaj tych z ulicy miłej tam na dole jak się czują w czasie burzy bo tamtędy płynie rzeka . Zajedź kiedyś po burzy na dworzec zachodni tam też zobaczysz jezioro itd itp. Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: DLACZEGO.... 02.03.05, 23:07 Chyba nie jest takie calkiem smutne! Dobrze, ze w koncu ozylo i ze pojawiaja sie ciekawe osoby! Odpowiedz Link Zgłoś