poledance.kielce 08.01.12, 01:47 Jest pomysł i plan aby niedługo w Kielcach ruszyła pierwsza szkoła tańca na rurze. Czy są zainteresowane (zwracam sie oczywiscie głównie do kobiet) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Filip Re: Taniec na rurze. IP: *.dsl.bell.ca 08.01.12, 04:48 ...czy chodzi o cos z chydrauliki...? ...podobno polscy chydraulicy sa bardzo poszukiwanymi fachowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Taniec na rurze. IP: *.dsl.bell.ca 08.01.12, 05:12 www.youtube.com/watch?v=353_u5tHCHY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Taniec na rurze. IP: *.dsl.bell.ca 08.01.12, 05:34 www.youtube.com/watch?v=NhD8WwB3Eiw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
poledance.kielce Re: Taniec na rurze. 08.01.12, 14:17 jak juz decydujesz sie na złośliwości to chociaż zadbaj o ortografie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Taniec na rurze. IP: *.dsl.bell.ca 08.01.12, 15:43 ...a moze wlasnie jak zlosliwosc to wlacznie z ortografia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Taniec na rurze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 21:06 tak ja jestem za! Śmiesznym trafem akurat szukalam szkoly tanca na rurze w kielcach i natknełam sie na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
poledance.kielce Re: Taniec na rurze. 08.01.12, 21:44 Mniej wiecej w połowie lutego planuje otwarcie. Bedziemy sie reklamowac wiec zapraszam serdecznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
indifferentattitude Re: Taniec na rurze. 08.01.12, 22:07 Dawaj namiary! Mam trzy córki i wszystkie marzą o tańcu na rurze. A sześciolatka nie będzie za młoda? Odpowiedz Link Zgłoś
poledance.kielce Re: Taniec na rurze. 08.01.12, 22:21 Minimalny wiek to 16 lat (aż do 18 urodzin wymagana jest pisemna zgoda rodzica). Natomiast jeżeli Twój post `indifferentattitude` jest poważny to zachecam do poszukiwań strony internetowej z wszystkimi szczegółami już za ok 3 tygodnie. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: Taniec na rurze. IP: *.dsl.bell.ca 09.01.12, 01:26 ...w holdzie kobietom tanczacym na rurach... www.youtube.com/watch?v=R9oSqibWGks&feature=fvst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ads Re: Taniec na rurze. IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.12, 01:36 ja bym chętnie... popatrzył ;) A na poważnie do trzymam kciuki za inicjatywę. Poznałem kiedys taką Panią, której to bardzo dobrze wychodzi i muszę przyznać szacunek kobitki za to dla Was. PS Filipowi z kraju kanydułów pozostały już tylko portale w internecie to coż, tylko współczyć, że musi komentować ażeby się zadowolić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Taniec na furze. IP: *.dsl.bell.ca 09.01.12, 03:18 www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=DVEEEKGtUWo&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Taniec na sniegu. IP: *.dsl.bell.ca 09.01.12, 20:05 ...nie moge sie oprzec ...ogladania tych filmow z Kowalczyk...ogladam chyba po raz setny....byla fantastyczna ...a napisano ze "byla zbyt mocna..."....jak to sie chce na sile zgasic ta aureole...zerwac z glowy wieniec laurowy....a o Kasinie Wielkiej media niechetnie wpominaja...a przeciez pani Justyna udawadnia jedna bardzo istotna rzecz...ze nie wazne skad sie pochodzi.....gdy sie chce , i gdy sie kocha to co sie robi, mozna zostac swiatowa gwiazda....Pani Justyna Kowalczyk zostala Swiatowa gwiazda bialego sportu....w wywiadze z nia w kolejnym filmiku czuje sie ze nie lubi wielu pytan....najlepiej uprawiala by sport nie udzielajac wywiadow....ale cos la boli.....moze sie kiedys tego dowiemy.....moze boli ja "wojna polsko - polska"...?...a dziennikarz jawi sie tu jako ostatnia meda usilujaca dokuczyc i ponizyc....w glebi jej jednak siedzi jakis konflikt... www.youtube.com/watch?v=R9oSqibWGks&feature=fvst Odpowiedz Link Zgłoś
poledance.kielce Re: Taniec na sniegu. 09.01.12, 20:38 To nie o Kowalczyk był ten wątek ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna_artmag Re: Taniec na rurze. IP: *.opera-mini.net 09.01.12, 22:42 jestem pewna, że chętnych będzie wiele fajny pomysł ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorilla Re: Taniec na rurze. IP: *.dsl.bell.ca 10.01.12, 07:35 jestem pewna, że chętnych chlopcow na stara rure będzie wiele fajny pomysł !...tak zupelnie malpi...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanczac na gorze Re: Kazacziok IP: *.dsl.bell.ca 10.01.12, 07:45 i.wp.pl/a/f/jpeg/28299/lech1.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Kazacziok IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.12, 09:32 jakie twoje zycie filipie musi być smutne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Bagno IP: *.dsl.bell.ca 10.01.12, 18:47 Daniel O. przyszedł w odwiedziny do swojej przyjaciółki, mieszkanki kamienicy przy ul. Bagno. 32-latek nie miał jednak pokojowych zamiarów. Najpierw zaczął ją wyzywać i szarpać, później wyciągnął nóż i zaczął nim dźgać na oślep bezbronną ofiarę! ........................................................................................................................................ ...tak rzeczywiscie jest .Moje zycie jest dosc smutne bez ciebie...swiat jak dzien bez slonca gdy wieje zimny wiatr i liscie straca..... ...ale napewno moje zycie, a i Polakow rowniez rozgrzeje nowa kolejna gwiazda Platformy Pawel Olszelski ...gdy widze ta mede szczeki mi sie same zaciskaja....tak to rzeczywiscie dobry wybor na buldoga Platformy ...z ryjem gestapowca...on bedzie mogl wiele....coz za piekne wcielenie gen. Kiszczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
poledance.kielce Re: Bagno 10.01.12, 20:52 Jest nam strasznie miło Filipie, że dzielisz sie z nami swoimi chorymi wizjami ale może załóż osobny wątek, w którym inni tacy jak Ty bedą tym zainteresowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asja Re: Taniec na rurze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 15:38 oczywiscie ze jestesmy chetne!! gdzie jakas strona internetowa? Odpowiedz Link Zgłoś