lady_mac 06.09.12, 22:40 Dorota Tworek, a nie Danuta :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Niesamowity wernisaż na placu Artystów. Na pa IP: *.kielce.vectranet.pl 06.09.12, 22:48 Fajnie wygląda, tytuł zaskakujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudi Re: Niesamowity wernisaż na placu Artystów. Na pa IP: *.kielce.vectranet.pl 06.09.12, 23:11 Aaaa! Danuta Wałęsa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szansa baaaaardzo kobiece ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.12, 00:53 dla mnie trochę ...nawet ... jak "babie lato " :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolita Re: baaaaardzo kobiece ! IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.12, 01:06 Pani Ludwika Ogorzelec nienawidzi słowa"pajęczyna"!!!!!!!!!!!! To Jest KRYSTALIZACJA PRZESTRZENI!!!!!!!!!!!!!!! Wiem, bo rozmawiałam z nią. PS. redaktorek z Radia Kielce zwracał się do niej: "prosze panią"...... Skandalicznie, siermiężnie, nieprzygotowany redaktorek Koziej! Reszta pokazu - g-e-n-i-a-l-n-a! W pewnym momencie na Placu pojawiła się mala dziewczynka ze skrzydełkami! Była cudna, jakby w TEJ bajce! Naturalna, zaciekawiona, śliczna! Czy ktoś to zauważył i sfotografował? To było CUDO-DOPEŁNIENIA wernisażu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: baaaaardzo kobiece ! IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.12, 06:45 Piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedwabnik Re: baaaaardzo kobiece ! IP: 65.92.74.* 07.09.12, 06:52 ...bardzo fajne...pochwalam ....nareszcie sie cos w Kielcach dzieje...szkoda tylko ze w godzinach pokazow wszyskie dzieci chodzace do przedszkola juz pewnie po Dobranocce i powinny spac.....ale niechze i duze dzieci sie tez naciesza...spragnione czegos odlotowego - wyrosle z komuny Jednego jestem pewien ; jest to sztuka nie grozna , nie niszczaca czlowieka...raczej przyjemna zabawa w swiatla, kolory, muzyke....przyjemnosci zycze.....i swoja droga dziekuje pani Tworek za jej powiedzial bym pajecza delikatnosc...niczym nici jedwabnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wernisaż Re: baaaaardzo kobiece ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.12, 09:27 www.youtube.com/watch?v=HByIthKMSUA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: baaaaardzo kobiece ! IP: 65.92.74.* 07.09.12, 19:06 ....bardzo ambitna wystawa prymitywnej kultury.....na takich wlasnie przykladach uczyc sie propagandy wizualnej.....jak robic reklame wlasnego kraju......ale aby robic reklame wlasnego kraju trzeba miec co pokazac...Chinczycy ja robia bo nie rozumieja wagi , zlozonosci calego konceptu kultury europejskiej - naszczescie. ...a kiedy Polacy przestana bagatelizowac aspekt wlasnej kultury trudno zgadnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio z Vb Re: baaaaardzo kobiece ! IP: *.183.192.194.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.09.12, 19:24 zanim zaczniesz kwękać o kulturze naucz się pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: baaaaardzo ciekawe dekoratorstwo ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.12, 20:10 Pomysłowa dekoracja sali balowej /karnawał, wesele, festyn/ i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecenas Re: baaaaardzo ciekawe dekoratorstwo ! IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.12, 23:00 Z jednej strony robia fajne akcje na placu Artystow, a z drugiej burza kielecka tozsamosc i historie (Paderewskiego, Slowackiego). To odwracanie uwagi od barbarzynstwa za pomoca sztuki czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytorstarszy Re: baaaaardzo kobiece ! 07.09.12, 23:10 Pani "Lolito",bardzo ładny komentarz, tylko szkoda że większość mieszkańców w tym czasie oglądała pewnie "piękny" film amerykański w TV. Ale kto miał im o tym powiedzieć....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baaaaardzo baaaaardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.12, 21:09 www.youtube.com/watch?v=-HSpH1-BjMQ www.youtube.com/watch?v=xiWjy7LVbr4 www.youtube.com/watch?v=v5lCBUYf1cs Odpowiedz Link Zgłoś