herrbus 26.06.13, 19:33 chłopczyki czują się najlepiej w kupie bo kupy nikt nie ruszy. Co drugi w kapturze na głowie takie odważne cfaniaki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: axel Re: Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interwe IP: *.free.aero2.net.pl 26.06.13, 19:37 to teraz zomowcy za nasze podatki ograniczają wolność słowa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brr Re: Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interwe IP: *.kielce.hypnet.pl 26.06.13, 20:02 Na to wygląda. Nic się nie zmieniło. Nawet jest gorzej. Inwigilują bez żenady nawet katoliczki układowe ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOC Re: Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interwe IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.13, 20:11 Nie odróżniasz wolności słowa od zwykłego chamstwa i zagłuszania neofaszystów. Idz się pomódl do swojego idola Adolfika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatia Re: Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interwe IP: *.183.128.108.dsl.dynamic.t-mobile.pl 26.06.13, 19:38 zdjęcie nr.2 - bronią cnoty jak za dawnych czasów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samozdrowie Re: Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interwe IP: *.centertel.pl 26.06.13, 19:44 Twarzyczki jakby chłopczyki wyszli z kapliczki? Jest i wśród nich jedna dziewica. Odpowiedz Link Zgłoś
praskjac Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interweni... 26.06.13, 19:43 Tylko idiota głosuje na Pallikota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interwe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.13, 19:47 niepoprawni.pl/files/images/grodzka%20plikmiot.jpg a można radośnie, postępowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Was is das Re: Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interwe IP: *.centertel.pl 26.06.13, 19:47 Tylko idiota nie głosuje na Palikota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coto Polityka IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.13, 20:10 Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda,Nuda, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interwe IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.13, 23:08 Precz z pedałami,lesbami i zbokami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oloros Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interweni... 26.06.13, 20:44 mało się jednak postarali - ale to już służy ruchowi Palikota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczywiście Re: Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interwe IP: *.kielce.hypnet.pl 26.06.13, 20:59 Tylko idiota kiedykolwiek zagłosuje na Palikota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek Re: Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interwe IP: *.kielce.vectranet.pl 26.06.13, 21:02 To nie kobiety, tylko konie o złym guście przebrane za kobiety. Kto bym z takim łysym, z takim ryjem... fuj, to by musiała być desperacja... To musiały być konie. O rany... to oni.. ten tego .. razem??? Wszyscy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interwe IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 26.06.13, 21:01 Prawie jak zamieszki. Odpowiedz Link Zgłoś
better.fly Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interweni... 26.06.13, 21:11 Chciałbym zauważyć, że właściwa pisownia, to "hołota" i inaczej nie napiszę nawet naćpany... Ale cóż... Jaki wuc tacy Wolacy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek Re: Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interwe IP: *.kielce.vectranet.pl 26.06.13, 21:17 Bo oni potrafią tylko napisać - korona - jak uczyli jak się pisze - hołota - to nie dotarli do szkoły. Byli u fryzjerra Adolfa. JA! Co za bolki, widać że to szkołę podstawową ledwo skończyło... albo i nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the bille Re: Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interwe IP: *.spine.pl 26.06.13, 21:32 buahahah poskaczcie sobie jeszcze troche jak malpki hah, hahaha ten bialy kapturek zalozyl bo widocznie sie chlop musi bac czegos ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interwe IP: *.gigainternet.pl 26.06.13, 21:50 Zawsze kłamiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszgrz Re: Dość błazna z Lublina-dewiacje -WON IP: *.kielce.vectranet.pl 26.06.13, 23:37 Porażka Pani Karolino Poniewierska.... Liczyła Pani na druk kalendarza z tym idiotą, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Dość błazna z Lublina-dewiacje -WON IP: *.business.static.vectranet.pl 26.06.13, 23:52 Rififi, na czym polega promowanie zboczeń? Czyżby ktoś mógł zachęcić inną osobę do zmiany orientacji seksualnej jak do zakupu proszku do prania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Dość błazna z Lublina-dewiacje -WON IP: *.dsl.bell.ca 27.06.13, 00:19 Nikt nie wie tego, ile osób umarło na AIDS, a w karcie zgonu mieli wpisane coś innego. To jest zagadka. Może się zdarzyć tak, że zgony, które nastąpiły w Polsce z rozmaitych przyczyn były związane z AIDS, tylko ktoś tego w porę nie stwierdził i nie zlecił testu - mówi w wywiadzie dla Wirtualnej Polski Jakub Janiszewski, autor książki "Kto w Polsce ma HIV?". Tymczasem Ministerstwo Zdrowia, gdy przychodzi do rozmowy o polskiej epidemii HIV/AIDS informuje: "Mamy sukces! Stworzyliśmy skuteczne instytucje, dobre rozwiązania systemowe, gęstą sieć organizacji pozarządowych. Radzimy sobie" - dodaje i idzie spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rififi Re: Dość błazna z Lublina-dewiacje -WON IP: 213.77.117.* 27.06.13, 00:32 Promowanie zboczeń tego ugrupowania polega choćby na tym , że adepci tej partii uzywaja kiszki stolcowej nie tylko do srania, ale takze do innego penetrowania., zwłaszcza przez podobnych homosiów. Wiem , ze macie cięzko z tego powodu , ale sie nie promujcie z ta wyuzdaną orientacja , to więcej bedziecie mieć spokoju w społeczeństwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Dość błazna z Lublina-dewiacje -WON IP: *.business.static.vectranet.pl 27.06.13, 01:10 Rififi, po pierwsze kiszką stolcową niczego nie da się penetrować, a po drugie wydalanie nie jest formą penetrowania. Proponuję spenetrować słownik i atlas anatomii - oczami, koniecznie oczami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panszatan Re: Dość błazna z Lublina-dewiacje -WON IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.13, 06:46 Narodowcy by chcieli popedałować, ale im Hitler nie pozwala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panszatan Re: Dość błazna z Lublina-dewiacje -WON IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.13, 06:13 Taaaa. Kielczanie z Piekoszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: Dość błazna z Lublina-dewiacje -WON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.13, 07:48 W Polsce od dawna lewaccy politycy i lewackie media lansują pogląd, że jak ktoś reprezentuje postawę propolską i patriotyczną od razu określany jest faszystą, nazistą, antysemitą i zwyrodnialcem. Ani słowa w zasadzie o tym, że każdy promujący z kolei lewactwo, antykatolicyzm i antypolskość to produkt komunizmu, który w historii dopuścił się ogromnych zbrodni przeciwko ludzkości. Lewacy sami siebie zwykli określać postępowcami. Na czym w dziejach świata polegał postęp inspirowany przez lewactwo, zwłaszcza my, Polacy mogliśmy się o tym przekonać począwszy od 1945 roku, a w zasadzie od wojny z bolszewikami w 1920 roku. Dlatego dziś wcale nie dziwi mnie to, że każdy kto publicznie wyrazi sprzeciw wobec obecności w miejscach publicznych czołowego arcychama polskiej polityki - Palikota od razu ustami lewactawa określany jest terminami jakimi prosowieccy oprawcy z NKWD czy UB określali każdego polskiego patriotę przed strzeleniem mu w głowę. Tych wyzwisk doświadczali też kilkunastoletni i niewiele starsi żołnierze polskiego podziemia wolnościowego - AK, WiN czy NSZ. Jedynie Polakom o poglądach pronarodowych, katolickich i patriotycznych zawdzięczamy przetrwanie naszego narodu i kraju pomimo półwiekowych starań o jego wymazanie z mapy Europy przez lewaków, antykatolików i antypolaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arle Re: Dość błazna z Lublina-dewiacje -WON IP: *.kielce.net.pl 27.06.13, 08:28 "Tu jest Polska , nie Bruksela, tu zboczenców sie nie wybiera" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstyd prymitywy w natarciu IP: *.kielce.vectranet.pl 27.06.13, 09:30 I znów wstyd za Kielce. Brunatna zaraza pokazuje, że miasto tkwi mentalnie gdzieś w 1946 roku, w czasach pogromu Żydów. Cokolwiek by nie mówić o Palikocie (nie mam z nim nic wspólnego) to organizował legalny wiec i każdy, kto innym próbuje zakłócać imprezy, powinien ponieść za to karę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apostata Re: prymitywy w natarciu IP: *.kielce.net.pl 27.06.13, 10:28 To naprawdę SZCZYT KATOLICKIEGO CHAMSTWA - bowiem nikt nie może mieć żadnych wątpliwości, że ci "sympatyczni chłopcy narodowcy" to PRAWDZIWI POLSCY KATOLICCY PATRIOCI - wychowankowie CZARNYCH FUNKCJONARIUSZY OBCEGO państwa watykańskiego i prawicowych POPŁUCZYN PiS-aru. To pełne potwierdzenie głębokiego sensu naszego KLERYKOWA - obciachowego CIEMNOGRODU i KATOLICKIEGO SKANSENU nowoczesnej Europy. Aż się prosi aby przy najbliższych wyborach samorządowych dokonać wyboru do Rady Miasta kilku osób z Ruchu Palikota - bo tylko to zmienić może nasze Miasto i przyczynić wiele zgryzot CZARNYM i ich PRZYDUPASOM w Radzie Miasta i jego Urzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: prymitywy w natarciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.13, 10:39 Rozumiem iż marzysz o szczycie lewackiego arcychamstwa prawdziwych, światłych i otwartych każdym otworem swojego ciała na wszystkich chętnych spod tęczowej flagi. Rozumiem też, że bardzo bliskie są ci mundury czerwonych funkcjonariuszy upadłych dziś potęg, które jednak drzemią w umysłach niejednego jeszcze czerwonogrodu i ateistycznych skansenów. Nie marz o Radzie Miasta w Kielcach z kilkoma radnymi arcychama -Palikota. Wczorajsze jego przyjęcie w Kielcach, ale i w innych miejscach w Polsce jasno pokazują gdzie jest miejsce dla króla rynsztoka i jego pomocników. Historia jak zwykle bywa nieubłagalna. Instynkt samozachowawczy powinien pomóc ci to w porę zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
praskjac Re: prymitywy w natarciu 27.06.13, 15:30 SIERPEM I MŁOTEM CZERWONĄ HOŁOTĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pała dla ciebie Re: prymitywy w natarciu IP: 213.77.117.* 27.06.13, 15:07 Jak ci tak wstyd że tego dewjanta tak spontanicznie opluli w Kielcach , to na przyszłość idz przed takim spotkaniem z tym Lubelskim lumpem i zrób mu laske jak żeś taki obrażony Odpowiedz Link Zgłoś
pawkrz Zamiast komentarza 27.06.13, 09:31 Witkacy Do przyjaciół gó...arzy Motto: Kto się za ten wiersz obraża, ten się sam za gó...arza uważa. Przeglądam w myśli wszystkich mych przyjaciół twarze I myślę sobie, och psiakrew! czyż wszyscy są gó...arze? Ach, nie! Jest kilku wiernych, z tymi pojechałbym nawet do Kielc. A reszta? Ach, reszta, to jest gó..., proszę pani, wprost na szmelc. Pytacie mnie, czemu do Kielc, a nie do Afryki lub na Borneo? O, tam łatwiej przyjacielem być wśród tropikalnych puszcz, Niż gdy za ścianą woła kto: puszcz mnie pan, ach, puszcz. A pluskwy, ach, nietropikalne, mnożą się jak w aparacie tym "Roneo". O, tak w ohydnej wszawości małego miastka, Gdy metafizyk głąb wypiera dowolna wprost namiastka, Gdzie zamiast uczuć wszelkich są tylko jakieś marne substytuty, A miłość dają tylko, ach, nieszczęsne prostetuty (Bo krzywych zabrakło już), A syf i tryper biegną w krok tuż, tuż, Gdzie zwykła dorożkarska buda zastąpi wszelkie narkotyki świata, I gdzie jedyne piękno jest: na zgniłych domkach jakaś, proszę pani, wieczorna, ta tak zwana, ach, poświata, I to wszystko na tle zupełnej nędzy W smrodzie u jakiejś gospodyni potwornej wprost jędzy, W ciągłej niepogodzie, co lepsza jest od słońca, Bo wtedy wszystko zda się bliskim już, ach, końca - Tak sobie wyobrażam Kielce, symbol, jako szczyt ohydy, Jako jaki Paramount najgorszej małomiasteczkowej brzydy. A może piękne to jest, ach, miasteczko, ach, i nawet miłe I niełatwo jest w nim złapać nawet kiłę... W każdym razie tam przyjacielem być i w tych warunkach Trudniej jest niż w afrykańskich najpiekielniejszych choćby wprost stosunkach. Gdy człowiek gębą sra, A tyłkiem podpatruje obroty gwiazd i mgławic dalekich spirale, Gdy mu muzyczka skądiś gra, A on gdzieś przy powale wydusza miliony pluskwich gniazd, Gdy beznadziejność dysi jak ohyda i śmierdząca zmora, Gdy człowiek sobie siebie widzi jako cuchnącego własnym sosem, ach, potwora - Może to wszystko przejdzie, ach, a może nie, W każdym razie to jest wszystko bardzo fe. A do tego napisane nie krwią, a gównem, bardzo źle. Ja nie chcę tego, nie, nie, nie! I nie chcę, potąd mam już ich, Przyjaciół mych, gó...arzy tych. Wolę bydło wprost, koty, nie mówiąc o psach, Robaki, pluskwy, jakieś automaty, Nawet takie, jak na stacjach, choć bez twarzy, Co nie mają ni mamy ni taty, Bo wiem, że kot nie skłamie miaucząc, A pies swym szczekaniem, Że krowa mi nie skinie witriolejem w pysk, tylko mlekiem, Że pluskwa... ale szkoda gadać, proszę pani, Że świat się roi od drani. Że gdy, na przykład, w automat włożę groszy pięć, To wyjdzie mi na pewno czekoladka, A nie kłamliwa mowa, brechnia obłudna i już zbyt wprost nader hadka W swym śliskim kłamstwie, W zaczjonej za nim złośliwości, chęci krzywdy I zlekceważenia, ach, i w zwykłym chamstwie. Automat nie będzie obliniać mnie i dusić aż do bólu rąk mych z czułości, A potem za plecami, albo i przed, to wolę nawet już, robić małych obrzydliwości, W imię jakichś urojonych zalet i cnót Czekając na swego wnibowzięcia już za życia cud - Bo on jest taki dobry, ach, i doskonały, Że nie wiadomo już, czy nawet on oddaje kały... Może on nie sra i nie robi w pipi, Taki, ścierwo, doskonały jest, Że w samo piękno zamienia się jego najpospoliszy gest: Jakieś dłubnięcie w nosie, Czy umazanie ręki w jakimś własnym sosie, Co lepszy jest od majonezu, Gdy organ co go wydaje, piękniejszy od świątyni Diany jest z Efezu... I tak nie znoszę w ogóle obłudnych gó...arzy, Ale gdy mymi przyjaciółmi śmieli jeszcze być I potem się zdemaskowali - Tym gorzej, jeśli się w gó...arstwie swym tak długo dekowali - To taki mnie porywa wstyd, że mi jest z tym wprost nie do twarzy! Precz ode mnie, gatunku wraży! Niech mi się nie śmie żaden z was nawet śnić, Bo będę pluć jak Arab lub bić! Niech mi się o nim nigdy więcej najlżej nawet nie zamarzy, Bo wszystkich razem w kupie Zwalę czym popadło - dla ekonomii - po olbrzymiej wspólnej dupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co to q jest??? Re: Zamiast komentarza IP: *.spine.pl 27.06.13, 10:43 z dedykacją dla prawaków: www.youtube.com/watch?v=GbcPjDkvgZA www.youtube.com/watch?v=uqdmmC3YX08 - patrzac na to co wyrabiaja z tymi obrazami to juz wiadomo dlaczego deszcz leje... i to jest dobre: www.youtube.com/watch?v=fCBt21orGnE ( to juz dla ateistow;) Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera-live [...] 27.06.13, 11:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dewjantów Palek Dość błazna z Lublina-dewiacje -WON IP: 213.77.117.* 27.06.13, 13:46 Ile tego swołoczy sie tu pęta w obronie tego dewianta z Lublina. Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy POLAK Re: Dość błazna z Lublina-dewiacje -WON IP: *.spine.pl 27.06.13, 17:12 ile tu katolickiego jadu sie wylewa, zawsze jako pierwsi katolicy dopadają do tematu i otaczaja wszystkich swoja miloscia do blizniego.. Zasadziliscie juz drzewa na Łysicy ??? Prawaki kupiliscie juz sobie slowniki j. polskiego i ortograficzne? Czy dalej bledy co prostest hahahaahhahhah polacyyyyyy hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: Dość błazna z Lublina-dewiacje -WON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.13, 19:26 Palikot -prawie topielec- rozpaczliwie fryga się aby utrzymać się na powierzchni. Kopyciński sam wlazł do kompostownika partii im.Palikota. Teraz czas do gnojownika politycznego widłami nałożyć partię oszustów i aferałów. Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera-live Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interweni... 27.06.13, 20:42 brawo za cenzurę, jesteście urabanowymi psami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tempej siekierk Re: Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interwe IP: *.spine.pl 28.06.13, 10:43 To nie jest cenzura tylko wyraz twojego poziomu bagna, sam zgłosiłem żeby usuneli :) Jesli ci cos nie pasuje to do kosciola i tam sobie obrazaj innych na poziomie rynsztoku. Gdy bedziesz pisal zawsze ci bede klikal zeby usuneli takze strzez sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interwe IP: 193.59.98.* 27.06.13, 21:05 trzeba stanowczo w Kielcach powiedzieć dość takiemu chamstwu, bo zrobi się to samo co w Białymstoku. Nikt nie ma prawa kogoś wyzywać ze względu na narodowość, orientacje czy pochodzenie, a Palikot choć za jego partią nie jestem również ma prawo przyjechać do Kielc i przedstwić swój program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontra Dość błazna z Lublina-dewiacje -WON IP: 213.77.117.* 27.06.13, 21:28 Błazna Palikota. tego pijaczka , trzeba koniecznie izolować , a już napewno godzić to dziadostwo dewiantów z ziemi Kieleckiej,. Jak komuś odpowiada , niech się z nim umawia za rogatkami miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koronaa Re: Dość błazna z Lublina-dewiacje -WON IP: 93.154.162.* 27.06.13, 22:46 Czego się czepiamy faceta z Lublina. Czy w Kielcach brakuje przefarbowanych posłów? Czy słoneczko Gór Świętokrzyskich Sławuś Kopytek też się lansował na Placu Artystów? Czy też, tym razem udawał kibola i zgolił fryzurę do zera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apostata Re: Dość błazna z Lublina-dewiacje -WON IP: *.kielce.net.pl 28.06.13, 10:42 A jednak JUTRO BĘDZIE NASZE - Ruchu Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smietanazkolana Re: Dość błazna z Lublina-dewiacje -WON IP: *.spine.pl 28.06.13, 10:49 wiadomosci.onet.pl/swiat/skandal-w-watykanie-ksiadz-ujawnia-nazwiska-duchow,1,5550632,wiadomosc.html#.Ucxp_Sj6lHY.facebook Co tam prawaki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asas Re: Dość błazna z Lublina-dewiacje -WON IP: *.centertel.pl 28.06.13, 12:11 Kto nie lubi Palikota -tylko od czarnych hołota? Biskupa wam w Rzymie zamknęli za przekręty w Banku z mafią. Przyjdzie czas i na innych też ich trafią- za uprawianie pedalstwa i działanie z mafią. Polski Katol broni tego czarnego pedalstwa, bo mu we łbie pokręciła ta horda sekciarska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopydłowska Re: Dość błazna z Lublina-dewiacje -WON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.13, 15:00 czy to prawda, że zgromadzenie z udziałem Palikota w Kielcach w dniu 26 czerwca miało charakter nielegalny? bo coś mi tak na to wyglądało. Nie było przecież widać, że ktoś kieruje tym zgromadzeniem i nikt nie miał wymaganego identyfikatora. A taki wydaje chyba na zgromadzenia Urząd Miasta Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera-live Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interweni... 28.06.13, 18:57 ty KOŚCIOŁEM to sobie upapranej geby nie wycieraj towarzyszu po WUML-u a teraz sługusie Brukseli. Zapamietaj sobie, twoje czasy cenzurowania bezpowrotnie minęły. Jesteś nikim aby mi rozkazywać to mam pisać a co nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sakowic Re: Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interwe IP: *.centertel.pl 28.06.13, 20:18 Prawdziwi patrioci w czarnych sutannach. "Natomiast dawno temu w Świętokrzyskiem w 1789 roku Sejm Wielki upaństwowił dobra biskupów krakowskich m.in. Kielce, Bodzentyn, Iłżę, Daleszyce i Kunów." To Sejm tzw Wielki 1789 upaństwowił dobra watykańczyków. Teraz czarni czczą "3 maja" , a wtedy chciało ich pokręcić i polecieli na skargę da Carycy Katarzyny II ,aby się nimi i Polską zaopiekowała , a ta zaborów dokonała na ich życzenie. Tacy oni patrioci !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do siekiera-live, Re: Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interwe IP: *.kielce.hypnet.pl 28.06.13, 23:34 ... daj sobie spokój, ich jest więcej, ale tylko tutaj , na tym forum.!!. nie daj się prowokować,, dla nich wszystko kojarzy się z religią...jaką?? .....wiadomo, ..to są ludzie, tępi, podatni na wpływy starych ubeków dla których patriotyzm= faszyzm, nie znają historii, wybierają nicość, mają w dupie Polske i .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieje sie siekier Re: Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interwe IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.13, 09:06 Dziecko ile masz lat ze wyzywasz innych jak gimbus, poziom rynsztoku. Nie tego cie uczy religia katolicka. Nie rozrozniasz cenzury od wyzwisk to nie znaczy dobrze o twojej mormalnosci podowojnej. wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Biskup-wsrod-aresztowanych-w-sprawie-banku-watykanskiego,wid,15771492,wiadomosc.html?ticaid=110da9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dewjantów Palek Dość błazna z Lublina-dewiacje -WON IP: 213.77.117.* 29.06.13, 14:25 www.facebook.com/photo.php?fbid=406651886114676&set=a.302358456544020.70374.302351579878041&type=1&relevant_count=1&ref=nf Nastepny etap pijka Palekota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekie Re: Awantura na spotkaniu Ruchu Palikota. Interwe IP: *.kielce.hypnet.pl 29.06.13, 16:59 Dziecko ile masz lat ze wyzywasz innych jak gimbus, poziom rynsztoku. Nie tego cie uczy religia katolicka. Nie rozrozniasz cenzury od wyzwisk to nie znaczy dobrze o twojej mormalnosci podowojnej. .............................................................................................................. Ty dzyndzlu, popaprąncze stary, ty mnie bedzięsz uczyć moralnosci,. stary chamski ubeku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smolarski Dość błazna z Lublina-dewiacje -WON IP: 213.77.117.* 29.06.13, 17:20 www.facebook.com/photo.php?fbid=406651886114676&set=a.302358456544020.70374.302351579878041&type=1&relevant_count=1&ref=nf Taki los dla pijaka z lublina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Dość błazna z Lublina-dewiacje -WON IP: 213.77.117.* 29.06.13, 17:29 www.youtube.com/watch?v=iA6JM1FioeI&lc=5itcRlCJnjtVOjjaud8YhAGZ3ZK7MjJkjFMcRA_DJuA Proszę - to jest bardzo ważny głos w dyskusji.Polecam niedowiarkom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak,tak Re: Dość błazna z Lublina-dewiacje -WON IP: *.kielce.hypnet.pl 01.07.13, 22:26 paliknot, to jest faszyzm..z definicji faszyzmu to wynika.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala żarty się skończyły, teraz schody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.13, 20:28 www.youtube.com/watch?v=Mhf1Vfkd9bA&feature=player_embedded Czerwona hydra znów podnosi łeb, to nie wersja pajaca-celebryty różowo-narkotycznego, to zbrodnicza pieśń, która była akompaniamentem przy mordowaniu CAŁYCH NARODÓW! www.youtube.com/watch?v=4YLbSKImyZA Tego nie boja się funkcjonariusze red. postępowych mediów. Czym różnią się ceremonie czerwonego i brunatnego socjalizmu? Cel maja wspólny -budowę idealnego, wg marksistów społeczeństwa. Termin "holokaust" pochodzi od Marksa . "Holocausto" to wcześniejsza, obecnie nieużywana ksywa Nergala, na jaką cześć nadał sobie takie imię? Odpowiedz Link Zgłoś