megamosc
12.09.13, 10:53
Zdecydowanie odradzam ten sklep. Kupiłem tam w zeszłym roku meble BlackRW i żałuję jak cholera. Meble to porażka obklejone prawdopodobnie papierem toaletowym lub czymś o podobnej trwałości. Zgłosiłem reklamacje, po miesiącu ciszy zadzwoniłem, co słychać, wyszło, że zapodziały się papiery. Ustaliłem termin oględzin, po 3 dniach przyjechała ekipa osób 3 cyknęli parę fotek i znów nastała błoga cisza. Po miesiącu dzwonię kolejny raz (a dodzwonić się do nich ciężko) pani w końcu odbiera i proponuje, że zaraz ktoś do mnie oddzwoni, bo to nie ten dział i nie zna tematu i faktycznie ktoś oddzwania, ale dopiero pod koniec dnia. Dowiaduję się, że blaty są w drodze, więc góra 3 dni i będzie po sprawie ("idzie" 2 tydzień i cisza). Żeby było śmieszniej podobną batalię już raz przeżyłem na początku, dostałem szafkę z innym kolorem drzwiczek, kolejne dotarły z uszkodzoną okleiną. Zanim dotarły te właściwe minęło może ze 3 miesiące. Chciałem wspierać lokalny business, a mogłem zamówić online byłoby taniej i zdecydowanie szybciej. Przy okazji oddam talon na 100 za przysłowiowe 0,5l ja tym paniom już podziękuje.