Dodaj do ulubionych

Spotaknie forumowe 3 maja

19.04.07, 12:05
Tu wklejam propozycje Lachiena :
Ujednolice wątek, a jeśli ktoś wpadnie na lepszy pomysł to niech podbija.
Spotykamy się 3-go maja o 13 pod Championem na Pułankach. Potem po udanych
zakupach udajemy się na strzelnicę, bo tam jest miejsce na grilla na większą
ilość osób. A potem rzeź. Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • mario_pulanki Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 12:06
      Jeśli to będzie legalna impreza i nikt nas nie wsypie to ok!
    • mario_pulanki Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 12:06
      A nie lepiej kolo 17?
    • ewam_1977 Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 12:08
      no i ktoś niech w końcu ktoś zajmie organizacją :P

Wąską ścieżką przez ogródek, idzie sobie krasnoludek...
      • Gość: d81 Re: Spotaknie forumowe 3 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 12:09
        Przecież nie ma już Championa!
    • dizzy81 Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 12:52
      Michał ma czas! Ja nie ma długiego weekendu w maju!;/
    • bmwariat Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 13:00
      w tych lasach kopuluje wiele par:)))hehehe. Mnóstwo samochodów tam jeździ:))
      • dizzy81 Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 13:02
        No własnie dlatego tam będzie grill, po grillu współne kopulowanie ma być:D
        • michal13w Re: Spotkanie forumowe 3 maja 19.04.07, 14:06
          No dobra to co mam robić?:D Czekam na rozkazy;D

Potrzeba tak:
          - grill - sztuk 1 to minimum
          - węgiel - jeden worek myślę wystarczy, chyba w marketach można normalnie kupić
          - żarło - tutaj to ja liczę na Was, bo ja to umiem kiełbaskę zgrillować i tyle,
          niech ktoś kompetentny skonstruuje menu, lachien do roboty
          - wó, znaczy do picia coś - ja proponuję żeby każdy przyniósł ze sobą "coś"

i co, i tyle chyba? Nie wiem, ja nie mam doświadczenia w organizowaniu takich bib.
          • lachien Re: Spotkanie forumowe 3 maja 19.04.07, 14:14
            Mario - potem grill sie nie odbędzie. Nie będzie żadnej kopulacji, tylko
            pogadamy. Przepros Panie:)
            • Gość: d81 Re: Spotkanie forumowe 3 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 14:25
              No dobra sorry!

Co do kiełbasy, zrzuta i zakup jednej partii tego samego rodzaju! W Tesco jednorazowe kubeczki, talerzyki, sztućcie - to groszowe sprawy!

Ilość kiełbasy zależna od uczestników - tzreba oszacować! alkohol własny, każdy coś dla siebie!
              • michal13w Re: Spotkanie forumowe 3 maja 19.04.07, 14:30
                No od razu alkohol, do picia coś co kto chce, nie rób atmosfery pijackiej!!;)))
                • dizzy81 Re: Spotkanie forumowe 3 maja 19.04.07, 14:31
                  Ok, sorry, ja se przyniosę browar, reszta może przynieść sobie Sagę malinową
                  • lachien Re: Spotkanie forumowe 3 maja 19.04.07, 15:52
                    Ja se przyniosę ziółka do picia. Bom niealkoholowy. A tak na serio to z 10 piw?
                    Mysle że dam radę w 10 minut.:)
                    • lachien Re: Spotkanie forumowe 3 maja 19.04.07, 15:53
                      Nie no ocipieję. Jakie znów tesco:)
                      • lachien Re: Spotkanie forumowe 3 maja 19.04.07, 15:53
                        Miał byc Champion. Ala Carrefour.
                        • lachien Re: Spotkanie forumowe 3 maja 19.04.07, 15:54
                          I będę szalał potem:)
                          • lachien Re: Spotkanie forumowe 3 maja 19.04.07, 15:54
                            Lojalnie uprzedzam, żem poku..ony po alkoholu. widze obiekty na niebie i
                            przekazuje treśći z UFO - jak mikrofala i walkie talkie.
                            • lachien Re: Spotkanie forumowe 3 maja 19.04.07, 16:01
                              I znów ulednolicę Wątek i wszystkim wytłumaczę mój to myślenia. Grill ma byc na
                              strzelnicy (jak narazie) więc najbliższy ku.. market jest w
                              Championie(Carrefour) w linii prostej. Dlatego tam proponuje sie spotkać. Data 3
                              nie podlega dyskusji, ponieważ wtedy mam okres. Co do godziny 13 - dlatego taka,
                              że po pierwsze coniektórym pasi taka godzina, a po drugie - wreszcoe spokojnie
                              będzie czas na pogadanie i na spokojne zjedzenie mięsiw. Poza tym dzieci tez
                              maja się pojawić, więc wieczór odpada. Wszystkim pasi takie wytłumaczenie?
    • Gość: bmw Re: Spotaknie forumowe 3 maja IP: *.opera-mini.net 19.04.07, 16:07
      a nie lepiej Wam zrobic ognicho?Grila niesc nie musicie,kielbacha jest pyszna,ziemniaki mozna upiec.I nikt sie nie brudzi od wegla,dmuchac nie trzeba,dlugo sie nie czeka na kielbache.Zabezpieczcie tylko ognisko i tyle.Nikt z powrotem grila niosl nie bedzie.
    • Gość: bmw Re: Spotaknie forumowe 3 maja IP: *.opera-mini.net 19.04.07, 16:07
      a nie lepiej Wam zrobic ognicho?Grila niesc nie musicie,kielbacha jest pyszna,ziemniaki mozna upiec.I nikt sie nie brudzi od wegla,dmuchac nie trzeba,dlugo sie nie czeka na kielbache.Zabezpieczcie tylko ognisko i tyle.Nikt z powrotem grila niosl nie bedzie.
      • lachien Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 16:09
        Grill jednorazowy kosztuje 10 złotych, a ognisko może ściągnąć federalnych. Do
        grilla sie nie przyjebią, a alkochol można drynic w lesie bo to nie jest miejsce
        publiczne wg. ustawy.
        • lachien Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 16:10
          Alkohol.
          • lachien Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 16:11
            Poza tym i tak będzie gorąco, więc po co ogień?
            • lachien Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 16:12
              Ogniska w lesie nie można palić.
              • michal13w Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 16:41
                Lachien weno głos jakiś w sprawie jedzenia daj, bo na razie to wiadomo, że
                kiełbacha tylko. No i trzeba kupić to wszystko jeszcze. I kto grilla ma?
                • lachien Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 16:47
                  Dżizas. Stary - grill jednorazowy jest do kupienia w każdym rąbanym markecie.
                  Koszt koło 10 złotych. Co do mięsa - będziemy pod drzwiami, to zabijemy jakiegos
                  klienta i zjemy go. Przecież od cholery i jeszcze trochę jest wyboru na mięsnym
                  stoisku. A - i jeszcze jedno. Mieszkasz w O więc poleź pod Champa i dowiedz się,
                  czy jego wrota rozkoszy są otwarte 3-go maja.
                  • Gość: bmw Re: Spotaknie forumowe 3 maja IP: *.opera-mini.net 19.04.07, 16:54
                    u kaczugi zawsze jest w swieta otwarte.
                • Gość: bmw Re: Spotaknie forumowe 3 maja IP: *.opera-mini.net 19.04.07, 16:50
                  hehe.Mowie Wam ognisko.Nie musicie w lesie robic.Tam gdzie chcecie robic grila przewija sie duzo ludzi.Motocrossowcy tam jezdza,ludzie na spacery chodza.Kiedys na lakach pulanowskich robilismy i nikt sie nie przyczepial do nas,ze palimy ognicho.Jak zabezpieczone to czemu nie?
                  • ewam_1977 Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 17:14
                    a jak pogoda nie dopisze ?
                    Macie jakąś alternatywe ?
                    Michał wiesz co myśle, że jako admin wszytkim się powinneś zająć :)
                    Ja tu nowa jestem więc ja się do Was dostosuje
                    • lachien Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 17:19
                      BMW - ludzie nie wlezą w środek grill party, bo sie będą bac. Motocrossowców
                      przegonic można bardzo łatwo i bezpowrotnie. Ale OKS - sam wiesz jak jest trudno
                      mieszkając od lat poza O znac miejsca na ogniska tudzież grille. Jestem otwart
                      na propozycje. A co do postu Ewci - faktycznie - przydała by się jakas
                      alternatywa. Ma ktos jakis plan?
    • Gość: bmw Re: Spotaknie forumowe 3 maja IP: *.opera-mini.net 19.04.07, 17:39
      ja robilem tydzien temu ognisko w lesie.Gdybym mial dzialke to bym Wam udostepnil na tego grila.Ale nikt nie sprzedaje,a teraz kasa na co innego potrzebna.
      • lachien Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 17:40
        Pewnie na gogę...
      • michal13w Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 17:40
        No mówię, że ja się chętnie tym zajmę. Jutro coś więcej napiszę. Jeszcze mi
        powiedzcie czy ktoś z Was ma grill :D
        • michal13w Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 17:46
          Oczywiście transport ew i takie sprawy to się dogada i załatwi, żaden problem.
          • lachien Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 18:28
            Jakieś taxi pewnie wystarczy:) Będzie kwękał to dostanie kiełbasą.
            • lachien Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 18:34
              Tylko będzie dylemat jak Łukasz się znów zsika w taxi.......
              • lachien Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 20:03
                Dzień dobry.
                Nazywam się Stanisław Ostryga i chytam Wasze posty od jakiegoś czasu. Chciałbym
                zaznaczyć, że jestem człowiekiem statecznym i bogobojnym, czego daję wyraz na
                codziennych mszach świętych. Otóż Wasza postawa i nastawienie pozytywne do
                alkoholu i prokreacji zmusiło mnie do napisania tego postu.
                Więc: ranta szatui tere aba, gubana dina ruta szata, nerwantis prokura, badana
                hana huna rata.
                Żegnam.
                • lachien Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 20:08
                  Panie Stanisławie. Znam Pana z osiedla i wiem, że jest Pan bardzo pozytywnie
                  nastawiony do psich odbytów tudziż zlizywania psiej ohydy z krystalicznie
                  czystego warszawsiego trotuaru. Obserwuje Pana nie od dzis i wiem, że dokładnie
                  o 8.07 dokonuje Pan dziwnych ruchów lędźwiami przy pobliskiej choince marki
                  Sosna. Nie wiem, co Pan tam robi, aczkolwiek moja macica targa sie ku Panu
                  ruchami pusuwisto-cofającymi się. Zawsze herbaty wtedy łyk czerpię. Gdyby Pan
                  zechciał wzwieść łepetyne ku oknu na południe( tak za pięć dwunasta) to ojrzał
                  by Pan widok mojego Boskiego ciała rozpostartego na suszarce do bielizny.
                  • lachien Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 20:13
                    Prosze Pani. Wiem, kim Pani jest. Wiem tez, że ma Pani totalnego zeza i wzrok
                    Pani nie kojarzy kolorów tudzież moja osoba jawi się Pani jako pies marki
                    Jamnik, który znajduje sie w posiadaniu mojego dobrego przyjaciela marki Jan
                    Pyrek. Nawet fakture ma na niego - owego jamnika. Zezuje Pani od rana do
                    wieczora na framugę, a na forum wypisuje Pani pierdoły, aż szkoda czytać. Radze
                    Pani wizyte u lekarza, by zastrzyk Pani dał.
                    • lachien Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 20:19
                      Prosze Pana. Wku..łam sie na Pana, bo pierdoły Pan pisze na forum. Ja walczyłam
                      w powstaniu, prosze Pana. I gó.. mnie obchodzi, że wlazłam na mine. Atakowałam
                      proszę Pana radziecki czoł z chorągiweką polską w ręce, a Pan srał w tym czasie
                      pod siebie w ruinach domu na ulicy Wilczej.
                      Żegnam Pana.
                      • lachien Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 20:22
                        Prosze Pani. Moje wypróżnienie na ulicy Wilczej nie miało charakteru
                        stresującego odczucia tchórzostwa, ale uprzednio połknięta kartka z kalendzarza
                        z adresem meliny z alkoholem wybuchowym nie weszła mi bezpośrednio do żołądka,
                        ale wbiła sie kantem w dwunastnicę, co spowodowało rechot odbytniczy przy
                        patrolu SS. Dlatego Pani insynuacje co do fekalii na ulicy Wilczej sa nietaktowne.
              • kszo.pany Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 20:21

Tamten taksówkarz i tak by mnie nie rozpoznał - to po pierwsze, a po drugie -
                to już było poza taksówką.
                • ewam_1977 Re: Spotaknie forumowe 3 maja 19.04.07, 20:56
                  z pampersami ma wprawę jak by co :P
                  • Gość: d81 Re: Spotaknie forumowe 3 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 07:41
                    Bedziemy tak szli na nogach spod Kerfura?
    • Gość: d81 Koszty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 07:51
      Grill jednorazowy "lachien" 10,00 zł
      Węgiel Drzewny Biedronka 10,00 zl (???)
      Podpałka Tesco 3,99
      Zestaw grillowy[(kubek,
      widelec, talerz,nóż)*6]*5 10,00 zł
      Keczup, musztarda 6,00 zł
      Kiełbasa podwawelska 6kg 60,00 zł

---------------------------------------
      Suma ok 100,00 zł
      • lachien Re: Koszty 20.04.07, 08:28
        Zjesz 6 kilo wurstu?
        • mario_pulanki Re: Koszty 20.04.07, 08:30
          Zjecie, chyba że potrawy będą zróżnicowane! Od łba guźca po łapy z kury
          • monika.dk Re: Koszty 20.04.07, 08:49
            postaram się zrobić coś we własnym zakresie kulinarnym :)
            oczywiście oprócz zrzutki
            tylko nie mogę potwierdzić na razie mojego przybycia na 100 %, bo będę mieć
            wyjazd kilkudniowy..
            • michal13w Re: Koszty 20.04.07, 09:02
              Przeraża mnie te 6 kilo kiełbasy :D
              • dizzy81 Re: Koszty 20.04.07, 09:03
                Michał, chudziutki jesteś:)Ale poradzisz sobie!
                • aisablri Re: Koszty 20.04.07, 09:04
                  ja ewentualnie tylko chlebek na sucho.
                  • mario_pulanki Re: Koszty 20.04.07, 09:05
                    Chlebek z grilla
                    • ewam_1977 Alterantywa ? 20.04.07, 11:17

• mario_pulanki Re: Alterantywa ? 20.04.07, 11:21
                        Musi być jakaś alternatywa!Prognoza długoterminowa:

www.twojapogoda.pl/16dni.htm
                        Bez rewelacji! Czyli co? Odwołujemy?:D
                        • ewam_1977 Re: Alterantywa ? 20.04.07, 11:25
                          no ja czuję w kościach,że będzie lać.Więc jakiś pub , kanajpa czy jak tam zwał!
                          Ja się na tym nie znam :)
                          Macie pomysł ?
                          • dizzy81 Re: Alterantywa ? 20.04.07, 11:27
                            Tak tak! Kanajpa może być! Najlepiej z wygodną kanapą! W hokus pokus spotkajmy się:)
                          • aisablri Re: Alterantywa ? 20.04.07, 11:27
                            to zależy na jaką Polskę patrzycie.
                            • mario_pulanki Re: Alterantywa ? 20.04.07, 11:28
                              Yyy, my chyba podlegamy pod Polskę B
                          • ewam_1977 Re: Alterantywa ? 20.04.07, 12:46
                            Hokus Pokus tam jest strasznie zadymione na górze.
    • ewam_1977 Re: Spotaknie forumowe 3 maja 20.04.07, 11:31
      ja Wam mówie będzie deszcz :D
      • mario_pulanki Re: Spotaknie forumowe 3 maja 20.04.07, 11:32
        Pewnie sama będziesz biegała z wiadrami i sabotowała grilla:D
        • ewam_1977 Re: Spotaknie forumowe 3 maja 20.04.07, 11:41
          jako kapłnaka mambo będę odczyniać "rytuały opętania" w polirytmiach bębnów
          wejdę w trans i będę prosić jedno z bóstwo voodoo :D
          • mario_pulanki Re: Spotaknie forumowe 3 maja 20.04.07, 11:43
            Ale abstrakty piszesz!!!
            • ewam_1977 Re: Spotaknie forumowe 3 maja 20.04.07, 12:43
              Nie możliwe ! a może jednak tak dziś mi się zwoje przegrzewają :D
              • lachien Re: Spotaknie forumowe 3 maja 20.04.07, 12:44
                Pani piła?
                • ewam_1977 Re: Spotaknie forumowe 3 maja 20.04.07, 13:03
                  Pan pił !
                  • lachien Re: Spotaknie forumowe 3 maja 20.04.07, 13:17
                    Nieprawda. Pani piła.
                    • ewam_1977 Re: Spotaknie forumowe 3 maja 23.04.07, 19:52
                      czy nadal aktualne ?
                      • ewam_1977 Re: Spotaknie forumowe 3 maja 23.04.07, 19:54
                        na dziś tyle zajme się WebSiteX5 Smart ....
                        • lachien Re: Spotaknie forumowe 3 maja 25.04.07, 10:48
                          Dobra mili Państwo. Grill powinien sie odbyć na Strzelnicy, ponieważ tak
                          najbardziej pasuje największej ilości osób. Nie mieszajmy już. STRZELNICA.
                          • Gość: d81 Re: Spotaknie forumowe 3 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 10:56
                            A jak nas SM pogoni?
                            • aisablri Re: Spotaknie forumowe 3 maja 25.04.07, 10:57
                              to grillem w głowę, będziemy rzucać rozżażonym węglem (rozżarzonym?)
                              • ewam_1977 Re: Spotaknie forumowe 3 maja 25.04.07, 10:58
                                Dizzy to ja Cie obronie :D
                                • mario_pulanki Re: Spotaknie forumowe 3 maja 25.04.07, 10:58
                                  Zasłonisz mnie ciałem?
                                  • lachien Re: Spotaknie forumowe 3 maja 25.04.07, 11:04
                                    Jak to pogoni? Robiłem tam grilla już nie raz i pies z kulawa noga nie zagląda.
                                    • Gość: d81 Re: Spotaknie forumowe 3 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 11:08
                                      No jak kulawy, to jak ma zajrzeć, a oni SM ma poważną flotę!
                                      • ewam_1977 Re: Spotaknie forumowe 3 maja 25.04.07, 11:10
                                        dizzy nie marudź noooooooo :P obronie Cie czy ciałem nie wiem ale możesz czuć
                                        się bezpiecznie :D
                                        • mario_pulanki Re: Spotaknie forumowe 3 maja 25.04.07, 11:11
                                          OK! WCHODZĘ W TO!
                                          • aisablri Re: Spotaknie forumowe 3 maja 25.04.07, 11:11
                                            no:)
                                            • ewam_1977 Re: Spotaknie forumowe 3 maja 25.04.07, 11:13
                                              Basia ale Ty też będziesz ? żeby nie wiem co :)
                                              • aisablri Re: Spotaknie forumowe 3 maja 25.04.07, 11:14
                                                to zależy czy wyrobię z pracą naukową. ale jadę jutro do naszego Ostrowca się
                                                zabunkrować, więc może wyrobię...
                                                • ewam_1977 Re: Spotaknie forumowe 3 maja 25.04.07, 11:22
                                                  dasz radę Basiu :) i będziesz nooooo :)
                                                  • andzia_s Re: Spotaknie forumowe 3 maja 25.04.07, 11:25
                                                    ja się też wybieram, nie chce mi sie przebijać przez te wszystkie wątki,
                                                    napiszczie po ile zrzutka, lub ewentualnie co mam zabrać. LACHIEN odezwij sie!
                                                  • michal13w Re: Spotaknie forumowe 3 maja 25.04.07, 11:58
                                                    Aleście zamotali ludzie, ja już nic nie wiem gdzie ten grill :D Wszystko mi
                                                    jedno w sumie!
                                                  • ewam_1977 Re: Spotaknie forumowe 3 maja 26.04.07, 14:12
                                                    mi też wszystko jedno jak coś ustalicie to piszcie na @ do poniedziałku .
                                                    Do zobaczenia wszystkim życzę udanych majówek :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka