sebagala2 23.09.13, 20:57 nic mu nie zrobia bo wszystkie utwory trzyma na amerykanskich serwerach gdzie jest to legalne to tak jakby w polsce zgarnieto cpuna ze palenie w amsterdamie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Danone smakradości Re: Śpiewał: "Biała k... czarnucha - zdychaj". Na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.13, 21:06 Gdześ to już czytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -w- Re: Śpiewał: "Biała k... czarnucha - zdychaj". Na IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.09.13, 21:13 "Prokuratura Okręgowa w Kielcach po zapoznaniu się z aktami sprawy zwróciła uwagę, że należałoby rozważyć wznowienie postępowania pod kątem nawoływania do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych czy wyznaniowych." Aż tak trudno był samemu na wpaść, że to rasistowskie hasła? Trzeba było Prokuratury Okręgowej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kelthuz Re: Śpiewał: "Biała k... czarnucha - zdychaj". Na IP: *.kielce.vectranet.pl 23.09.13, 23:27 które hasło jest rasistowskie? nazwanie kobiety "białą kurwą", czy dopełniacz "czarnucha" ? przecież Afroamerykanie sami tak do siebie mówią. Co jest w tym rasistowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Śpiewał: "Biała k... czarnucha - zdychaj". Na IP: *.opera-mini.net 24.09.13, 01:29 Skoro brak ci inteligencji, żeby to zrozumieć, pozostaje mieć nadzieję, że ci to wytłumaczą w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelthuz Re: Śpiewał: "Biała k... czarnucha - zdychaj". Na IP: *.kielce.vectranet.pl 24.09.13, 06:37 ej, ale faszyzmu to tu nie promuj moze, czo? Odpowiedz Link Zgłoś
kata-tonik Wszystko się miesza 24.09.13, 13:37 Rozumiem, że twoja linia obrony będzie się opierała na tym, że nawet nie rozumiesz, co to jest faszyzm i tworzysz te wpisy, żeby pokazać, że nigdy tego nie wiedziałeś? Wracaj do szkoły, mistrzuniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelthuz Re: Wszystko się miesza IP: *.kielce.vectranet.pl 24.09.13, 15:40 faszyzm, to jest skrajny etatyzm, gdzie państwo kontroluje każdy element życia społecznego. Czyli coś takiego, do czego zmierza zachód, a co jest obecne np. w Chinach. Zdziwko? przykro mi, że tego cię w szkole nie nauczyli, knypie Odpowiedz Link Zgłoś
swamp-thing Re: Wszystko się miesza 28.09.13, 01:01 O! Znalazł pan politolog się odnalazł. Wspaniale, etatyzm może być elementem faszyzmu, ale też nowoczesnego socjalizmu. Przyuczanie głupków do życia w społeczeństwie przez sądy to nie jest faszyzm, tylko zwykły elementarny porządek społeczny. Kucu. Odpowiedz Link Zgłoś
plantin Bo Afroamerykanie tak mogą do siebie mówić 24.09.13, 10:27 - ubliżają wtedy sami sobie, ale ty "białas" tak nie powinieneś mówić bo wtedy to ma wydźwięk rasistowski - pojmujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelthuz Re: Bo Afroamerykanie tak mogą do siebie mówić IP: *.kielce.vectranet.pl 24.09.13, 15:41 no i co z tego? to, że dajemy jednym ludziom przywilej, którego nie dostępują inni - na bazie rasy - to jest właśnie rasizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Poganin? Czyli kolega katola i islamisty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.13, 10:20 Was wszystkich trzeba osadzać masowo w psychiatrykach :) Pambuki istnieją jedynie w waszych chorych głowach. Obojętne jak ich nazywacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelthuz Re: Poganin? Czyli kolega katola i islamisty? IP: *.kielce.vectranet.pl 24.09.13, 15:42 no ja jestem ateistą od co najmniej 15 lat, natomiast dziennikarka Angelina Kosiek, która zapewne robi staż albo lipną praktykę, bo nie uwierzę, że to pełny etat, zwyczajnie zamiast do mnie zadzwonić z pytaniami, wzięła sobie info z jakiejś trollstrony w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Śpiewał: "Biała k... czarnucha - zdychaj". Na 23.09.13, 23:11 Kelthuzowi coraz bardziej odbija. Środowiska neopogańskie, szczególnie rodzimowiercze, od dawna śmieją się z niego i jego pokręconej ideologii. Zresztą sam Kelthuz odciął się kiedyś od rodzimowierstwa. Kiedyś jeszcze jego piosenki miały jakąś wartość (mimo nędznego wokalu), ale te nowe są po prostu niesmaczne (vide "Biała pięść" i podobne dziwa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kelthuz Re: Śpiewał: "Biała k... czarnucha - zdychaj". Na IP: *.kielce.vectranet.pl 23.09.13, 23:25 Critto, co ja mam wspolnego z neopoganami? przeciez dla mnie to zawsze byli idioci, zwlaszcza ci, ktorzy wierzyli naprawde w licho i perepluta - albo ci o sympatiach narodowo-socjalistycznych czy komunistycznych. Biala Piesc to sugestywna czarna muzyka, bezkompromisowy funk komentujacy rzeczywistosc i wysmiewajacy rozne patologie - nie tylko ekonomiczne. Podobnie jak Kazik, nie jest to muzyka dla kazdego, zwlaszcza dla wrazliwych Odpowiedz Link Zgłoś
cozzie Re: Śpiewał: "Biała k... czarnucha - zdychaj". Na 24.09.13, 02:27 Co masz wspólnego z neopoganami? Wyciągnę bazę Vegepic.Forum z 2006/2007 roku i Ci przytoczę co tam wesołego wtedy pisałeś i tworzyłeś. Bo to przejaw albo dobrej komedii, albo widząc, że Ci nie przeszło przez te lata, choroby psychicznej. Nie pamiętasz już swojej solówki na gitarze na chwałę Peruna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelthuz Re: Śpiewał: "Biała k... czarnucha - zdychaj". Na IP: *.kielce.vectranet.pl 24.09.13, 06:35 co to ma wspólnego z neopogaństwem? no weź wytłumacz? Odpowiedz Link Zgłoś
cozzie Re: Śpiewał: "Biała k... czarnucha - zdychaj". Na 24.09.13, 08:01 No np. to jak sam siebie określałeś: "Kapłan Peruna" "jestem poganinem z krwi i kości" "będę walczył o moją staropolską wiarę aż zdechnę albo kościół zdechnie" itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelthuz Re: Śpiewał: "Biała k... czarnucha - zdychaj". Na IP: *.kielce.vectranet.pl 24.09.13, 15:42 nigdy czegoś takiego nie napisałem, więc nie wiem o czym do mnie rozmawiasz Odpowiedz Link Zgłoś
cozzie Re: Śpiewał: "Biała k... czarnucha - zdychaj". Na 25.09.13, 06:26 Nie ;)? Pisałeś w co drugim poście. Zainteresowani mogą sprawdzić. Nie dość, że jesteś pokręcony światopoglądowo to jeszcze zakłamany bo wypierasz się swoich dawnych słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel Re: Śpiewał: "Biała k... czarnucha - zdychaj". Na IP: *.30.35.235.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.09.13, 01:54 Dobre, dobre - nawet neopogańcy mambodżambiści się odcinają :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelthuz Re: Śpiewał: "Biała k... czarnucha - zdychaj". Na IP: *.kielce.vectranet.pl 23.09.13, 23:27 w Polsce też jest legalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Infinoty Re: Śpiewał: "Biała k... czarnucha - zdychaj". Na IP: *.devs.futuro.pl 24.09.13, 04:30 Ten gość ma konkretnie zryty beret. Niewielu w Polsce mu dorównuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Śpiewał: "Biała k... czarnucha - zdychaj". Na IP: 65.95.250.* 24.09.13, 05:21 ...Ech - jest nieszkodliwy...dziala jak rozpuszczalnik na politycznie poprawne programy....ale to tez bardzo osobista poezja.....a noz przezyl jakis zawod milosny...."kolorowy"...no i dzis chce to jakos wyrazic...opowiedziec o nim...a ze slownictwo daleko odbiegajace od wymaganego... ...dla mnie bardziej szkodliwa rzecza sa programy polityczne...o ktorych opowiadja np; politycy.....Ja nie wiem czy taki Palikot mowiac o narkotykach uswiadamia sobie ile setek mlodych ludzi dziennie umiera od przedawkowania narkotykow. ...albo klamstwa politykow...naprzyklad przemiera i to z usmiechem...a nawet w klimacie szczerych checi - wypowiadane. ...a ilez to jakze szkodliwej glupoty opowiadali ludziom marksisci...po ich glupocie swiat slala sie rozkladajacym ludzkim trupem....takich scigajcie !...no ale urzednik "stojacy na strazy pozadku poblicznego...juz on znajdzie ofiare...i nniezbicie dowiedzie ze jest to "podzygacz" i wichzyciel....i taki urzednik czuje sie w pewnum sesie zaniepokojony...bo skoro ow chlopiec tak zle spiewa o innych...to z pewnoscia rownie brzydko moze zaspiewac o mnie samym. Odpowiedz Link Zgłoś
piehemoth Błagam, zostawcie Kelthuza w spokoju :D 24.09.13, 09:03 Przecież to naczelny satyryk kraju, beka niemożebna. Przypomina się trochę bulwers na teksty Braci Figo Fagot, ale oni robili to z rozmyślną premedytacją, natomiast Kelthuz jest na poważnie i dlatego jest taki zabawny :D Odpowiedz Link Zgłoś
zasada_decorum Wolnościowiec? 24.09.13, 09:41 ''Szerzący jedyną słuszną prawdę, jeździec na białym koniu wolności, odwiedzający różnorakie fora internetowe i w sposób dosadny tłumaczący idee wolnościowe'' Najpiękniejszą ideą wolnościową jest sprzeciw wobec rasizmu i innych form dyskryminacji. I taki świat gdzie ludzie będą równi będzie prawdziwie wolny. Ale Kelthuz czyli Tomasz Paweł Czapla, nie rozumie bo wyznaje chorą ideologię libertarianizmu, wg której np. biedni ludzie powinni umierać na ulicach bez żadnej pomocy państwa. Libertarianizm jest znacznie gorszy od komunizmu, na szczęście popiera go tylko garstka socjopatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelthuz Re: Wolnościowiec? IP: *.kielce.vectranet.pl 24.09.13, 15:45 bez pomocy państwa, za to z pomocą ludzi. ty tego nie rozumiesz, gdyż dla ciebie idea dobrowolnej pomocy jest obca - w domu zapewne byłeś mocno bity i katowany, w szkole tak samo (bo była państwowa) - więc uważasz, że wszyscy ludzie są źli. Nie jest tak. Najpiękniejszą ideą wolnościową jest sprzeciw wobec kolektywizmu (w tym rasizmu, nacjonalizmu i komunizmu), który zwie się liberalizm. Polecam poczytać np. Misesa. Antyrasiści odrzucający liberalizm, to tak naprawdę faszyści najgorszego sortu. Odpowiedz Link Zgłoś
anarcha1984 Re: Wolnościowiec? 25.09.13, 04:17 co do tych ''ludzi umierających na ulicach'' oblukaj sobie ty komuszy pomiocie jak zdychali z wydatną ''pomocą państwa'' : humus.livejournal.com/2747734.html - i przestań pie...ć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapla ty głąbie Re: Śpiewał: "Biała k... czarnucha - zdychaj". Na IP: *.toya.net.pl 24.09.13, 13:14 Czapla matole, przez takich imbecyli jak ty Janusz Korwin jest 1% Przyjadę do Kielc, to jak cie spotkam to krzyknę 'KELTUS' a ty zaczniesz uciekać jak zawsze. PS do tego gościa co nadużywa wielokropków: weź się człowieku ogarnij, naucz się pisać albo odłącz internet co Odpowiedz Link Zgłoś
kata-tonik Kelt-kuc 24.09.13, 13:35 Przecież Kelt-kuc to typowy przykład wyborcy JKM w wieku powyżej 20 lat. Jak ktoś się zestarzał, a nie wyrósł z korwinizmu, to najczęściej ma jakieś poważne odchyły - i to widać właśnie po śpiewającym kucu. Miłośnik wielokropków często atakuje na tym forum (chociaż o co mu chodzi, to do dziś nie pojąłem). Wydaje mi się, że tymi wielokropkami oznacza miejsca, w których się zapluł - przy takim odczytaniu jego teksty są nawet śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelthuz Re: Kelt-kuc IP: *.kielce.vectranet.pl 24.09.13, 15:46 lol, to widać największych szlagierów antykorwinowych nie słyszałeś, knypie www.youtube.com/watch?v=lB42GpD4bG0 Odpowiedz Link Zgłoś
swamp-thing Jasne, że nie 28.09.13, 00:59 No jasne, że nie słyszałem. To ktoś w ogóle tych twoich wymęczonych songów słucha? Żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelthuz Re: Śpiewał: "Biała k... czarnucha - zdychaj". Na IP: *.kielce.vectranet.pl 24.09.13, 15:45 to czekam. sobota, Woor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staniek muńczyk Re: Śpiewał: "Biała k... czarnucha - zdychaj". Na IP: *.net.azartsat.pl 24.09.13, 15:58 odpie...ie sie od wszebąda, dobrze wam radze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Śpiewał: "Biała k... czarnucha - zdychaj". Na IP: 65.95.250.* 24.09.13, 19:03 ....byc moze chodzi tu o mnie..."wielbiciel wielokropkow" Pomijajac wszysko to co tam sobie na moj temat wypisujecie... Wrocilem nie tak dawno z Polski...bylem tu i tam i tak sie zastanawiam jakim osobnikiem jest statystyczny Polak...pewnie jest "alpinista"...alpinista ktory pojdzie by zginac. ...zatem co kaze mu isc i poslizgnac sie na kamieniu....albo sprawdzac czy ten lub inny hak na serio siedzi w skalnej scianie. Po czesci ludzi ksztaltowal system spoleczny.....miniony system wprawil nas w niechec do samych siebie...takie tez bylo jego zadanie....niechec do samych siebie wynikala z podzialow u podstawy ktorych legla ideologia...doskonaly przyklad..."Zawrocony" "Dzien jak kromka Chleba"...podzialy przetrwaly....ten ktory objal przywodztwo L.Walesa...dziecko Bismarka...mowi dzis o globalizmie i ze Niemcy i Polska powinny tworzyc jedno panstwo....nie przecze ze z owopolnej sasiedzkiej wspolpracy moze dla Polski duzo dobrego wyniknac ...ale zeby calkowicie wyzbyc sie narodowej suwerennosci...no nie - tak powiedziec bym sie nie odwazyl....ale tego poprawnie politycznie myslacy urzednik - juz nie zauwazyl....wiec skad ma sie brac owa obrona naszej suwerennosci....dlugo ona nie potrwa - to wiem ale bronic z guntu jej trzeba....i moze dlatego bardziej rozumiem korwinistow...swirow ktorzy budzac sie w obanerowanym politycznie miescie - pytaja ; ....gdzie jest ta Polska Odpowiedz Link Zgłoś
anarcha1984 Śpiewał: "Biała k... czarnucha - zdychaj". Nawo... 25.09.13, 04:34 Poziom artykułu jak i komentarzy żenadny, typowa ''wybiórcza'' manipulacja, może zamiast się mądrzyć polegając na wyssanych z fiuta bzdurach oraz przekłamaniach i z góry osądzając warto by zajrzeć wpierw na blog oskarżonego gdzie rzecz cała została rzetelnie wyjaśniona [ i piszę to jako adwersarz Kelthuza, który niejednokrotnie z nim ostro polemizował i nie zgadza się w wielu fundamentalnych sprawach, ale trzeba oddać gościowi sprawiedliwość bo co by o nim rzec na pewno nie jest karykaturą z powyższego paszkwilu ]. Mogę jeszcze zrozumieć oburzenie pani redaktor jako kobiety wspomnianym utworem - aczkolwiek Kelthuz daje jedynie odpowiednie miano kawałowi brzydko pachnącej rzeczywistości - gdyby jednak faktycznie była rzetelna zadałaby sobie niewielki trud sprawdzenia jego twórczości czy choćby przejrzenia bloga a wówczas dotarłoby może do niej [ oraz do was pajace ], że jedyny szowinizm jaki można mu zarzucić, jeśli w ogóle to PROŻYDOWSKI - jak widać jednak nawet radykalny prosyjonizm nie chroni przed dopier...iem się ''koszernej'' i wietrzących wszędzie ''rasistowskie spiski'' kapusiów, zapewne ta zaostrzająca się walka klasowa której padł ofiarą ma związek ze ''szkoleniami'' prokuratorów o jakich niedawno w tym miejscu donoszono. Odpowiedz Link Zgłoś