Dodaj do ulubionych

Dom, w którym straszy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 20:41
W Kielcach, za przystankiem m.in. 4 i 34 na rogu Źródłowej i Pomorskiej stoi dom, który wygląda jakby właśnie kończono jego budowę. Z tego co pamiętam to 20 lat temu wyglądał tak samo. Czy ktoś wie czemu ten budynek ciągle pusty i nieskończony stoi? Kiedyś słyszałem plotki o tym, że tam straszy i mnie to zaciekawiło.
Obserwuj wątek
    • Gość: misterxy Re: Dom, w którym straszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 21:41
      przy Ściegiennego (przystanek przy WDK-u) też jest taki dom
    • kosz.marny Re: Dom, w którym straszy 27.09.04, 08:31
      Gość portalu: KamilKadze napisał(a):

> W Kielcach, za przystankiem m.in. 4 i 34 na rogu Źródłowej

Też się nad tym zastanawiam (od co najmniej 20 lat). Może ktoś coś wie?
      • Gość: i am Re: Dom, w którym straszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 13:20
        no wlasnie nurtuje nas z mezem od dawna o co chodzi z tym domem. O tym ze
        straszy tez slyszalam, nawet nam przyszlo do glowy zeby w ktoras noc sprawdzic
        ale sie boje;-)))
    • Gość: okol Re: Dom, w którym straszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 14:25
      Plotki plotkami ale trzeba byłoby być osobiście w tym domu, bo do dziś nie mogę
      otrząsnąć się i pojąć jak to się stało kiedy założyłem się z kolegą że na
      luzaku pójdę do tego domu w środku nocy zostawiając tam białą rękawiczkę (zaraz
      ktoś pomyśli po cholerę tam iść-a a co dopiero zostawiać jeszcze jakieś
      pierdoły, a choćby po to żeby odczuć podniesiony stan adrenaliny, poczucia
      strachu). Okazało się że znajomy czekając na mnie nie wytrzymał psychicznie i
      zgłosił przechodzącemu patrolowi policji że ktoś tam wszedł i po przeszło
      godzinie nie daje znaku życia.
      W każdym bądź razie ja nie wiem jak to się stało i w którym momencie bo bedąc w
      środku nagle dostałem amnezji i nie pamiętam jak wróciłem do domu, a co może
      dla wszystkich wydawać się najdziwniejsze bo wróciłem bez butów ale okazało się
      to dopiero na drugi dzień kiedy kumpel przyszedł sprawdzić czy żyję a był blady
      jak trup, a ja miałem ochrzan właśnie za buty bo nikt nie chciał mi uwierzyć ze
      znajomych i rodziny myśląc że mnie najzwyczajniej okradli ehhh...
      • Gość: volupte Re: Dom, w którym straszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 15:00
        To teraz ten duch w Twoich butach chodzi?:)
      • nikander Re: Dom, w którym straszy 27.09.04, 15:12
        > środku nagle dostałem amnezji i nie pamiętam jak wróciłem do domu, a co może
        > dla wszystkich wydawać się najdziwniejsze bo wróciłem bez butów ale okazało się

Nie obraź się, ale chyba za dużo "dla kurażu" sobie łyknąłeś ;)
        albo zmyśliłeś tę historię.
        • Gość: volupte Re: Dom, w którym straszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 15:26
          A mnie sie wydaje, ze tak szybko uciekal, ze az buty pogubil:)))
      • ck_behemot bez butów 27.09.04, 16:29
        > wróciłem bez butów

mówiąc poważnie - dom należy do rodziny, w której jest paru szewców
      • Gość: on czy nie EHH te zielone?? te buty?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 14:41
        alez wodzu ... co wodz!!
        ..
        to ja przepraszam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka