Gość: ktos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 08:46 NA MIEJSCU KIBICOW TO BYM NIE PRZYSZEDL NA MECZ , A TAK TO PRZYJDA I BEDA SOBIE SPOKOJNIE SIEDZIEC??? NIECH CHOCIAZ DOPINGUJA GOSCI , NIEDLUGO RADOMIAK MOZE PRZYJEDZIE , FAJNIE BY BYLO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kibic piknik Popieram prostest bo ochrona to napakowane IP: *.globit / 217.98.57.* 19.10.04, 09:51 prostaki po zawodówkach i głupie wieśniaki gdzieś z daleszyc albo sukowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat 23 OCHRONA ?! TO KUPA IDIOTÓW I PUSTYCH ŁYSYCH ŁBÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 10:16 TAK TAK POMPKI , TE STERYDY JUŻ CALKOWICE ROBIĄ Z WAS BEZMÓZGOWCÓWMI CO? CWANIACZKI JAK JESTEŚCIE W POJEDYNKĘ ALBO WE DWÓCH TO NAWET TYCH SWOICH PASKUDNYCH MORD NIE OTWORZYCIE ALE JAK JESTEŚCIE W GRUPIE TO MACIE SIŁE PAJACE ALE JA MAM WAS W DUPIE I SIE WAS NIE BOJE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk czy to prawda ze wdowczyk daje noge do legii? IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 12:39 zapomnicie o 1 lidze hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczmar Ochroniarze IP: *.chello.pl 19.10.04, 12:56 Witam Leszku! Pracowalem troche przy organizacji imprez z ochroniarzami - i to takimi elitarnymi niby, wygadanymi, po pracy w garniturku. I wiem jedno - marzeniem kazdego ochroniarza jest dac komus w morde. Bardziej profesjonalny jest po prostu w stanie dluzej sie wstrzymac, ale i tak nie czuje sie dobrze kiedy tylko stoi i nic sie nie dzieje. Dym to dla nich nagroda za kilka godzin bezczynnego stania. Nie sadze, zeby zmiana firmy mogla cos tu pomoc, ochroniarze sa wszedzie tacy sami. Pozdrawiam fanow Korony!!! Naprzod koroneczka! Odpowiedz Link Zgłoś
tomek992 Re: Bunt kibiców Korony 19.10.04, 13:15 Tak macje racje nie przchudzie na mecze Korony bo są nudne i grają jak okręgówka prędzej spadną do 3 ligi niż awansują do 1 ligi hehehe . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Bunt kibiców Korony IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 19.10.04, 17:14 Rozchisteryzowana banda dzieciakow. Placzecie bo ktos nie pozwala wam rozrabiac. Tak to jestescie tacy mocni ale jak ktos was skarci to wtedy lament i placz. A ultimatum to powinniscie postawic klubowi za to ze sobie z was zarty robi i druzyna zmierza szybkimi krokami do III ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADOMIAK j.e.b.a.c kielce IP: *.radom.net / 213.199.199.* 24.10.04, 16:56 kIELCE TO WIOSKA WIOSKA TYPOWO ŻYDOWSKA Odpowiedz Link Zgłoś