ksionc 26.10.04, 08:36 Nie wiem z czego się cieszyć! Przecież IQ poniżej 100 świadczy o upośledzeniu umysłowym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: Niezłe wyniki naszego regionu w Narodowym Teś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 09:07 Ja zdobyłam 99 punktów. Jestem zadowolona, nie mogłam sobie poradzić z "układankami" za mało czasu. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andreas Re: Niezłe wyniki naszego regionu w Narodowym Teś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 14:28 Dlatego też ja miałem 128 IQ :-) Przy kilku odpowiedziach brakło mi czasu i dlatego nie więcej. W zeszłym roku miałem 136 IQ ale wcale nie czuję się mniej wiedzący niż rok temu a nawet przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzo Re: Niezłe wyniki naszego regionu w Narodowym Teś IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.04, 18:03 No właśnie! Ja też w zeszłym roku miałem dziewięć punktów więcej niż w niedzielę. Moi znajomi podobnie. Dlaczego tak z głupieliśmy przez ten rok? Stawiam, że to przez TVP i Gazetę Wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MeehoweCK Re: Niezłe wyniki naszego regionu w Narodowym Teś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 18:48 100 powszechnie uważa się za średnią ogólną wszystkich i tyle też ma najwięcej ludzi. To że ktoś ma poniżej 100 nie znaczy, że jest upośledzony. Upośledzenie jest dopiero od ok. 65 w dół. Z kolei 135 i więcej to wynik bardzo wysoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielbicielka No co się dziwić IP: *.area.trieste.it 26.10.04, 19:58 "Przecież IQ poniżej 100 świadczy o upośledzeniu umysłowym." Pewnie moje frustraty: "Jakób" i BBB startowali. Tylko dlaczego incognito ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy Re: Niezłe wyniki naszego regionu w Narodowym Teś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 20:42 Zawsze mówiłem, że w świętokrzyskim mieszkają cool ludzie :) (...)Przyczyną jest niski poziom wykształcenia w naszym kraju. Nasze szkoły są po prostu słabe.(...) Oooo tu się nie zgodzę. Nie można powiedzieć, żę nasze szkoły są słabe. Ja bym użył słowa "przestarzałe". Mają przestarzały system nauczania, opierający się na nauczaniu teorii, która nijak ma się z praktyką. Chodzi mi o szkoły publiczne, które w Polsce mają lepszą reputację od niepublicznych. Dla porównania we Włoszech jest odwrotnie. Czas pokaże czy to się zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś