Dodaj do ulubionych

PiS wyłonił kandydatów do Sejmu

16.11.04, 22:04
Czemu PIS nie zbierał pieniędzy, kwestował na Cmentarz Stary tak jak Poseł
Miodowicz ??? Gdzie jest Gosiewski jak go w Kielcach potrzeba ??? o czyje
interesy dba ???

Nic a nic ich nie obchodzi to miasto...

prosze o wpisy

dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: jinx Re: PiS wyłonił kandydatów do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 00:53
      Lecz się debilu. I pocałuj psa w dupę tym twoim ględzeniem. Zapytaj Annę
      Piasecką, kto kwestował na cmentarzu z PISu.
    • Gość: kniaż z Bodzentyna Re: PiS wyłonił kandydatów do Sejmu IP: *.globit / 217.98.57.* 17.11.04, 10:22
      Do pstrykacza.imieninowego.Zdecydowanie wolę by poseł Gosiewski skoncentrował
      swoje wysilki na potrzeby żywych a nie tych,którzy odeszli.Czemu PIS nie
      zbierał pieniedzy,kwestował na Cmentarz Stary-jeśli szczytem Twojego
      zainteresowania i miarą aktywności partii politycznej jest wyłudzanie(w celu
      szczytnym czy nie) pieniedzy od obywateli to ja ubolewam,że Twoje oczekiwania
      się na tym kończą.Jeśli oddałeś w ostatnich wyborach głos na PIS to rozumiem
      Twoje zainteresowanie jego aktywnością(nawet w takim zakresie w jakim
      zaprezentowaleś to w swoim poście),jeśli nie to zajmij się oceną swoich
      wybrańców.
    • Gość: kniaż z Bodzentyna Re: PiS wyłonił kandydatów do Sejmu IP: *.globit / 217.98.57.* 17.11.04, 10:22
      wybrańców.
      wybrańców.
    • Gość: TOMASZ BUJAK Re: PiS wyłonił kandydatów do Sejmu IP: *.t-s.pl 17.11.04, 10:28
      Szanowny Panie (Pani?)Pstrykaczu
      Miarą dokonań ugrupowania politycznego nie jest uczstnictwo w kwestach, choć
      zacne to zajęcie i cel szczytny.Zwłaszcza kwesta na rzecz Cmentarza Starego w
      Kielcach.PiS, także w Kielcach jest partią dbającą o zachowanie standardow
      życia politycznego i przestrzeganie prawa. To dzięki dużej aktywności Pana
      Posła Gosiewskiego wiele mrocznych sytuacji zostalo upublicznionych. Ja
      rozumiem, ze wiele osób uosabiających się z (cytat za Janikiem) "Pęczakowym
      SLD" w wydaniu kieleckim nie może znieść tego, że kończy się już bezkarne
      grabienie, kolesiowate układy i nepotyczne wspomaganie.
      Ale to się kończy i to w dużej mierze dzięki PiS-owi, w tym takze Panu
      Gosiewskiemu.
      Z poważaniem
      Tomasz Bujak
      • Gość: behemot sędzia śledczy z rozbieganymi oczkami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:33
        1) Może tak konkretnie by pan napisał, jakie są dotychczasowe zasługi i osiagnięcia Gosiewskiego.

2) Czy jest on tylko "sędzią śledczym" i będzie się zabawiał gonieniem za aferami, tanią popularnoscia, czy też zajmie się innymi sprawami, które interesuja ludzi - np. bezrobocie, mieszkania, podatki, nauka, sport.
      • basia996 Re: PiS wyłonił kandydatów do Sejmu 17.11.04, 12:35
        Gość portalu: TOMASZ BUJAK napisał(a):
        <PiS, także w Kielcach jest partią dbającą o zachowanie standardow
        życia politycznego i przestrzeganie prawa.>

A żywym dowodem dbałości o te standarty jest pani Olędzka-kłamczuszka oraz jej
        przepiękne plakaty wyborcze,które od czasów wyborów do Europarlamentu szpecą
        nasze miasto !!!!
      • Gość: posel nowak prosze o szczegoly tego ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:15
        co zotalo upublicznione przez Gosiewskiego?

To jest jakas heca!
        • Gość: TOMASZ BUJAK Re: prosze o szczegoly tego ... IP: *.t-s.pl 17.11.04, 14:36
          Bardzo Państwa przepraszam poniewaz nie bardzo mogę na bieżąco odpisywać na
          kolejne głosy (anonimy-jak za komuny nieprawdaż?) z forum, przyjmuję pacjentów -
          to moja praca-ale czekam, czekam az się zbierze więcej. Co prawda sa
          jednoznaczne w treściach ( i w autorach też), ale jeszcze poczekam. Mam też
          nadzieję, ze odezwią się także lokalni zwolennicy Pana Gosiewskiego i
          szczegółowo wyjaśnią nieco spraw.
          Tomasz Bujak
          • Gość: posel nowak Kilka moze pan juz podac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 16:24
            ale juz pan uznał, ze jest jakis urobek! Prosze podac pare przykładów!
      • Gość: Fiolet Re: PiS wyłonił kandydatów do Sejmu IP: *.t-s.pl 17.11.04, 14:39
        W pełni popieram stanowisko Pana Tomasza Bujaka.
        Tak trzymać, a innym na pohybel.
        pozdrawiam
        • Gość: behemot idź chociaż do innego komputera IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.04, 15:41
          Paranoja? Schizofrenia? Najpierw odmówił zajęcia stanowiska, a potem poparł
          swoje stanowiska. Medice, curate ipsum ...albo idź chociaż do innego komputera
          pisać sobie poparcie.
          • Gość: TOMASZ BUJAK Re: idź chociaż do innego komputera IP: *.t-s.pl 17.11.04, 15:59
            Nie bardzo rozumiem o co chodzi Panu Behemotowi, czyżby w swej znanej
            z "wysokiej" kultury zajadlości pękly mu wrzody? Może żółć go zalała? No, no
            cóż za znajomość łaciny, Panie kocie! Zdumiewa mnie Pan.
            Ja w odróżnieniu od Pana nie boję się mówć tego co myślę pod pełnym nazwiskiem,
            nie używam Panie "Kocie Żarcie" tanich chwytów charakterystycznych dla
            podobnych Panu frustratów, którym nigdy nikt i nic się nie podobało i nie
            spodoba się już wcale. No chyba że będzie to kotka behemotka. Ale to dopiero w
            marcu.
            Dalsza nasza konwersacja mozliwa będzie z Panem po przedstawieniu się z imienia
            i nazwiska.
            Z "facetem obrzucającym potajemnie zza rogu" pomyjami nie rozmawiam. Z zasady.
            Tomasz Bujak
            PS. Pozdrawiam Pana Fioleta, chyba wiem kto to, jeśli tak to trzymaj się marcin.
            • Gość: behemot Niech pan lepiej konwersuje z równymi sobie. IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.04, 15:41
              > Dalsza nasza konwersacja mozliwa będzie

Skąd panu przyszło do glowy, ze ja chcę z panem konwersować? Niech pan lepiej
              konwersuje z równymi sobie.
              • Gość: TOMASZ BUJAK Re: Niech pan lepiej konwersuje z równymi sobie. IP: *.t-s.pl 18.11.04, 16:04
                Tak chyba będzie lepiej - bez dalszego ciągu tej wymiany zdań z Panem
                behemotem.Z dwóch przyczyn:
                1.Pewnie to kot nierasowy, dachowiec marcowy.
                2.rodzice mnie uczyli, by nie zadawać się z nieznajomymi, a zwłaszcza z takimi,
                ktorzy boją sie spojrzec prosto w oczy. Taki to musi mieć nieczyste
                sumienie,Fe, a kysz kocie behemocie.
                TB.
            • Gość: Bafomet Re: idź chociaż do innego komputera IP: *.satbit.pl / 80.48.255.* 19.11.04, 20:50
              A może Fiolet to Pani? :)
        • Gość: nie poseł Do gościa o nicku "Fiolet" ! IP: *.pl / 193.24.200.* 17.11.04, 16:31
          Wnoszę o zaspokojenie mojej ciekawości.
          Czy powyższy nick to z powodu "dychty"?
          Jeżeli kogoś uraziłem z góry sorry.
          pozdrawiam
      • Gość: baba53 Re: PiS wyłonił kandydatów do Sejmu IP: 213.241.75.* 17.11.04, 14:42
        Szanowny Panie T.Bujak !
        -czym pana sznowny kolega Gosiewski się narobił w naszym województwie ?
        -czemu ten Pan wzorem swoich kolegów z "Warszawki" dopina sie tylko do tematów
        na topie ?
        -dlaczego aktywnośc tego pana i jemu podobnych uaktywnia sie tylko w
        przypadkach wyborów głosowań?
        -a czemu nie jest wybierany w miejscu zamieszkania ? Czyżby tam nie był znany z
        aktywności politycznej i społecznej?
        -czy tzw.prowincje muszą zawsze liczyć na spadochroniarzy ? w czy oni są lepsi
        od naszych mieszkańców ?
        • Gość: TOMASZ BUJAK Re: PiS wyłonił kandydatów do Sejmu IP: *.t-s.pl 17.11.04, 15:02
          Szanowna Pani!
          Pani pytania są skierowane do Pana Gosiewskiego i najlepiej zadac je jemu
          bezposrednio na jakimś spotkaniu. Mnie trudno odpowiadac za kogoś tymbardziej,
          ze ja wedle Pani kryteriow też jestem z Warszawki, bo tu mieszkam i pracuję.
          Mieszkam i pracuję ponieważ w Kielcach nie było dla mnie miejsca i pracy, więc
          wyjechałem najpierw pod wschodnia granicę na wieś, potem do Szczyrku i wreszcie
          do Warszawy.Wszędzie za pracą i za godziwymi warunkami dla moich dzieci.Ale
          prosze mi wierzyć, że wolałbym mieszkać w Kielcach, tu mieszka moja mama i
          siostra, tu mam przyjaciół i wspomnienia. To moja mała ojczyzna, stąd
          wyjechałem na studia do Krakowa i dalej w "świat". tego proszę mi nie
          odbierać. W niedzielę proszę pójść na dworzec po południu i obejrzeć tłumy
          wyjeżdżające do pracy. Kiedyś były to tłumy studentów, którzy uczyli się na
          kierunkach nieobecnych w Kielcach. Teraz to odyseja za pracą. Tyle o warszawce
          z mojego punktu widzenia.
          W okresie czynnych kampanii wyborczych uakywniają się politycy wszelkich opcji
          i grupowań wszędzie na swiecie, więc chyba nic w tym dziwnego. No moze lepiej
          by było aby zamiast obiecanek akładali solidny raport z dokonan. Ale to chyba
          dopiero za ładnych parę lat.
          Czemu nie jest wybierany w miejscu zamieszkania i czy "prowincje" muszą zawsze
          liczyc na spadochroniarzy?
          szanowna Pani, wydaje mi się że Pan Gosiewski nie wybrał się sam i nie
          sfałszował wyborów. A wybory odbywały się w Polsce a nie na Bialorusi.Jeśli
          jakiś kandydat nie pasuje, to nie ma przymusu na niego glosowac! I tyle.
          W odniesieniu do pierwszego pytania, to jeszcze poczekam ze dwa dni i postaram
          się odpowiedzieć, chyba, ze lokalni działacze lub moze sam Pan poseł odpowie za
          mnie.
          Z poważaniem Tomasz Bujak
          • Gość: posel nowak Re: PiS wyłonił kandydatów do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 16:31
            Mysle, ze Pan posel na takim spotkaniu pozwoli dojśc do glosu i zadac jakies
            pytanie
          • Gość: TOMASZ BUJAK Re: PiS wyłonił kandydatów do Sejmu IP: *.t-s.pl 18.11.04, 09:19
            Szanowna Pani!
            W dniu dzisiejszym mam bardzo napięty czas ( praca) w związku z tym tylko
            krociutko odpowiadam na Pani pytania w postaci odnośnika internetowego,
            natomiast jutro obiecuję szersze wynurzenia. Oczywiście w przypadku gdy nikt z
            lokalnych działaczy PiS-u nie zrobi tego za mnie. Pozdrawiam Tomasz Bujak.
            www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/099.htm
        • Gość: posel nowak Z tym dopinaniem to prawda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 16:29
          Z tym "dopinaniem" to prawda. Pan Gosiweski nie jest w stanie wymyslec niczego
          co było by w 100 % jego autorstwa, to kradnie tematy innym jak mnie z Szostakiem

W szczegolnosci w Skarzysku kituje, ze jakis tam temat ( moj ) to jego pomysl
          • Gość: Tadeusz Re: Z tym dopinaniem to prawda... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.11.04, 19:50
            A co pan w tym Skarżysku zrobił. Chyba przejeżdza Pan w drodze do warszawy.
            Pańska działalność Drogi Panie Nowak nikomu w Skarżysku nie jest znana. Był Pan
            choc na jednym spotkaniu w Tym miescie. A prawda założył Pan Biuro Poselskie w
            Sklepie wedkarskim ....
        • Gość: Jakub PiS to antypolskie pachołki żydowskie IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.11.04, 16:51
          Gość portalu: baba53 napisał(a):
          > -czym pana sznowny kolega Gosiewski się narobił w naszym województwie ?
          > -czy tzw.prowincje muszą zawsze liczyć na spadochroniarzy ? w czy oni są
          > lepsi od naszych mieszkańców ?

Gosiewski lepiej od miejscowych donosi na naród Polski do Żydów. A to świnia
          ten Gosiewski, wieprz esbecki. Wymyślił faszystów w Sandomierzu i doniósł
          Żydom, i do prokuratury dodatkowo napisał donos.
        • Gość: jacek_8 Re: PiS wyłonił kandydatów do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 23:33
          - Tematy "kolegi Gosiewskiego" pewnie są na topie dlatego, że inni koledzy
          wcześniej nie chcieli się ich "broń Boże" tknąć żeby sobie nie zaszkodzić.
          - Tak Pan Poseł Gosiewski nie jest zbytnio aktywny i nie był na Europejskim
          Święcie Koziołka Matołka w Pacanowie.
          - Coś Kolega za mało czyta i nie wiele wie o aktywności tego Pana. Myślę, że
          należałyby się zapoznać z CV Posła i wtedy zabierać głos.
          - Mam nadzieję, że Kolega zagłosuje na mnie w przyszłych wyborach. Nazywam się
          Jacek Szostak i mieszkam w Busku Zdroju. Pierwsza wzmianka o moim nazwisku w
          parafii mojego Pradziadka - Zagość Stara datowana jest na rok 1412. Bałbym się
          skoczyć na spodochronie. Łączę wyrazy szacunku. jacek@szostak.interia.pl.
      • Gość: bezpartyjny Re: PiS wyłonił kandydatów do Sejmu IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.04, 16:45
        Od kilkunastu miesięcy staram się zainteresować posła pewnym tematem. Wszystko
        podane na tacy. Gmina zyskałaby około 2 mln. złotych rocznie ! Bez efektu. Co
        Państwo na to ? Żeby było śmieszniej, jego szef w Warszawie, w tym temacie
        zrobił porządek. Zna ktoś telefon do Kaczyńskich ?
        Obwodnica, człowiek siedzący na Piaskach z kaprysu (głupoty) prokuratora itp.
        dyrdymały – ale medialne. Mało istotne dla miasta. To efekt systemu. Dlatego
        uważam, że poseł to wpadka i pomyłka kielczan. Zaistniał, bo kilka osób
        głosowało na Kaczyńskich, a ten był na liście. Mam do wyboru PiS albo PO. Ale
        będę głosował już tylko na ludzi. I tu jest problem ... . Kim jest Jadwiga
        Hamera ?
      • Gość: slepy Re: PiS wyłonił kandydatów do Sejmu IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 29.11.04, 22:09
        nie zawsze byłem za PISem
        ale od 2 lat ich najbardziej popieram..
        ale nie o to chodzi, mam pytanie:
        Jestem instruktorem Harcerskim i w ramach naszej Akcji Fotoakcja robie zdjecia
        (W MUNDURZE)ze znanymi ludzmi naszego regionu na ogół nikt nie protestuje, ale
        pan Kaczyński Jarosław mi odmówij gdyż "..nie popieraM ZHP tylko ZHR bo tylko
        tam (w ZHR) są ludzie ... z prawdziwej prawicy". A moje pytanie to, czy
        Świętokrzyscy PISowcy popierają tylko prawdziwych prawicowcą z ZHR a ludzi z
        ZHP-dojrzałych obywateli NIE popiera.

PS. Zawiodłem się, ale nie na waszym programie, poczynaniach tylko na słowach
        waszego lidera!!!

PROSZĘ O ODPOWIEDZ
        • boruta_swietokrzyski Re: PiS wyłonił kandydatów do Sejmu 30.11.04, 14:35
          Jestem instruktorem Harcerskim i w ramach naszej Akcji Fotoakcja robie zdjecia
          > (W MUNDURZE)ze znanymi ludzmi naszego regionu na ogół nikt nie protestuje,
          ale
          > pan Kaczyński Jarosław mi odmówij gdyż "..nie popieraM ZHP tylko ZHR bo tylko
          > tam (w ZHR) są ludzie ... z prawdziwej prawicy". A moje pytanie to, czy
          > Świętokrzyscy PISowcy popierają tylko prawdziwych prawicowcą z ZHR a ludzi z
          > ZHP-dojrzałych obywateli NIE popiera.

To chyba jakas pomyłka. PiS przecież popiera Rektora Massalskiego, który był w
          ZHP. I miał wysoki stopień, zdaje się Harcmistrza Polski Ludowej.
    • bmwariat Rusieckiego droga od TV do Sejmu.. 17.11.04, 14:51
      Najpierw p. Rusiecki pracował w kablówce jako prezenter sportowy, poźniej w
      Urzędzie Miasta, a teraz siedzi na stołeczku vicedyrektora Miejskiej Biblioteki
      Publicznej. Cichy..prawie go nie ma, a jest..
      • pstrykacz.imieninowy GOSIEWSKI NIE KWESTOWAŁ 17.11.04, 17:13
        Ja będe głosował na Pana Miodowicza bo widzę, że ten Pan coś robi w odróżnieniu
        od całego PISU kieleckiego.

Moge tez zagłosowac na Pana Stępnia z SLD bo w odróżnieniu od Gosiewskiego
        kwestował na cmentarzu.

Gdzie był Poseł gosiewski 1 listopada ??? gdzie był PIS kielceki 1 listopada ???
        czemu Ci ludzie nie kwestowali ???
        • pstrykacz.imieninowy PIS 17.11.04, 17:15
          Gdańscy politycy PiS i SLD pijani w St. Petersburgu
          Członek zarządu krajowego PiS tak się bratał z byłym działaczem SLD, że jak padł
          na płytę lotniska w Petersburgu, to już nie wstał. Musiał go postkomunista
          wtaszczyć do samolotu. A wcześniej panowie obrazili Rosjan i ród kobiecy...
          09-11-2004 20:14 Grzegorz Szaro, Gdańsk

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2384510.html?nltxx=856991&nltdt=2004-11-10-09-05
          • Gość: Jakub No pięknie! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.11.04, 17:17
            Wychodzą zadawnione przyjaźnie i słowiańskie słownictwo kuropochodne.
            • pstrykacz.imieninowy Re: No pięknie! 18.11.04, 15:26
              Czy Gosiewski to Polak Jakubie ???
        • Gość: Jakub Re: GOSIEWSKI NIE KWESTOWAŁ IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.11.04, 17:20
          : GOSIEWSKI NIE KWESTOWAŁ, bo posłowi RP nie przystoi żebrać. Poseł RP
          otrzymuje godną zapłatę za siedzenie w Sejmie RP w czasie głosowań, po to, żeby
          już nie musiał sobie dorabiać ani dożebrać.
          • pstrykacz.imieninowy Re: GOSIEWSKI NIE KWESTOWAŁ 18.11.04, 08:05
            www.wprost.pl/G/wprost_gfx/1111/g1.jpg
            • pstrykacz.imieninowy Re: GOSIEWSKI NIE KWESTOWAŁ 18.11.04, 21:21
              polityka.onet.pl/artykul.asp?M=RA
              • Gość: TOMASZ BUJAK Re: GOSIEWSKI NIE KWESTOWAŁ IP: *.t-s.pl 19.11.04, 09:11
                Tak tłumaczy sprawę Pan poseł i nie ma co robić sensacji z niczego.
                www.kp.pis.org.pl/aktualnosci/poselskie/2004-11-17.htm
                • czerwony_borsuk Re: GOSIEWSKI NIE KWESTOWAŁ 19.11.04, 09:21
                  wiesz sprostowanie moze kazdy złozyc i wcale nie musi byc zgodne z prawda. Boi
                  sie teraz a panowie z PiS delikatnie mówiac przesadzaja.
                  • Gość: TOMASZ BUJAK Re: GOSIEWSKI NIE KWESTOWAŁ IP: *.t-s.pl 19.11.04, 09:39
                    Pana Posła Gosiewskiego ostatni raz widziałem w 2001 roku i nie jestem
                    adwokatem jego sprawy. Myślę tylko, że trzeba uwzględniac obie strony, stąd
                    link do oswiadczenia pana posła.
                    Tomasz Bujak
                    PS. pomimo, że "różnie" układały się moje kontakty z Panem posłem, uważam że
                    jest On bardzo dobrym posłem, udzielającym się lokalnie w okręgu, i że jest
                    odważnym i prawym człowiekiem.
                    • pstrykacz.imieninowy Re: GOSIEWSKI NIE KWESTOWAŁ 19.11.04, 16:55
                    • szacuneczek Ty Bujak prawie zawsze głupio uważasz 23.11.04, 22:45
                      ostatnio widziany w 2001 , ale prawy bo zPiSuaru
                      jak Olendzka, która też kłamie?
    • Gość: Jakub Giertych wyznacza nową sejmową komisję ślędczą IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 19.11.04, 21:09
      "Mam wrażenie, że klubowi SLD najbardziej odpowiadałaby taka komisja, której
      przewodniczącym byłby Andrzej Pęczak, członkami panowie posłowie Długosz,
      Jagiełło i Szarawarski, a sekretarzem pan poseł Różański. Wtedy efektem prac
      komisji byłoby zgłoszenie wniosku do pana prezydenta o nadanie Orderu Orła
      Białego dla Jana Kulczyka za dobre osiągnięcia ekonomiczne" - powiedział
      poważnie Giertych.

• Gość: Małpa Re: Giertych wyznacza nową sejmową komisję ślędcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 21:19
        Jak widze Pana Posła Gosiewskiego i paru innych z PIS to mam nieodparte
        wrażenie że Karol Darwin miał rację.
        • pstrykacz.imieninowy Re: Giertych wyznacza nową sejmową komisję ślędcz 24.11.04, 17:01
      • Gość: Karol Jakubie IP: *.fortes.pl 24.11.04, 19:25
        Uzupełnij komisję o Gawronika, Kolasińskiego, Szeremietiewa i Formosa. Wtedy
        będzie bardziej reprezentatywna. Wszak Długosz i Jagiełło są oskarżeni, ale nie
        skazani. Szarawarski nawet nie jest oskarżony. Za żadnym komuchem nie wysyłano
        jeszcze komandosów aby go łapali uciekającego z kraju. Żadnemu nie postawiono
        nawet zarzutów bycia senatorem mafii. Żaden nie uciekł za granicę ze strachu
        przed wymiarem sprawiedliwości.

A na marginesie, ciekawe że najlepszy interes zrobił Kulczyk gdy
        niestetypremier Buzek opier..olił swojego ministra w obecności prezesa Francy
        Telekomunikacyjnej że ten bałwan nie chce Jasiowi wsadzić w łapy tepsy. I
        minister spokorniał. Jasio dostał co chciał. Zaś za "obmierzłej komuny" premier
        pyta "Wiesiu czemu nie chcesz sprzedać Jasiowi G-8". A ten drań minister
        ośmiela się myśleć i co gorsza mieć własne zdanie i odpyskowuje, że Jaś jest
        niewiarygodny. Jak tak można Wiesiu - nie wiesz że za mówienie prawdy w Polsce
        przestaje się się ministrować?
        Ale Jaś G-8 nie dostał.
        • ck_behemot Zawody na ilość kryminalistów. 24.11.04, 19:44
          Zawody, w której partii było więcej kryminalistów i zbrodniarzy, moim zdaniem
          bezapelacyjnie wygra PZPR ...chyba, że powojenna historia Polski kłamie.
          Taka licytacja nic jednak do sprawy nie wnosi. Wartość partii można mierzyć
          czym innym. Zarówno Buzek, jak i Miller mieli olbrzymie problemy z
          oczyszczeniem swoich ugrupowań z aferzystów. Te problemy są nadal aktualne.
          Lider LPR kłamie i jakoś nikt go nie kasuje.
          Jednak to wasza Partia, towarzyszu Karolu, jako pierwsza skutecznie zdaje
          egzamin z samooczyszczania. Cztery lata temu broniłaby takiego Pęczaka do
          upadłego. Dzisiaj ekspresowo pozbawia go immunitetu. To dobrze. Uśmiercono
          solidaryzm plemienny, ale partia się przez to wzmacnia. Wrócicie do władzy być
          może nawet wcześniej niż myślicie. Po plecach Giertycha.
          • pstrykacz.imieninowy Gdańscy politycy PiS i SLD pijani w St. Petersburg 25.11.04, 18:40
            Gdańscy politycy PiS i SLD pijani w St. Petersburgu
            Członek zarządu krajowego PiS tak się bratał z byłym działaczem SLD, że jak padł
            na płytę lotniska w Petersburgu, to już nie wstał. Musiał go postkomunista
            wtaszczyć do samolotu. A wcześniej panowie obrazili Rosjan i ród kobiecy...
            09-11-2004 20:14 Grzegorz Szaro, Gdańsk

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2384510.html?nltxx=856991&nltdt=2004-11-10-09-05
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka