pstrykacz.imieninowy 25.11.04, 07:25 Ta firma się kurczy z roku na rok... Najpierw rządzona przez cukiernika, teraz przez piłkarza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sympatyczka Re: Chemar pozbywa się nieruchomości IP: *.chemar.com.pl 25.11.04, 07:33 A cóż to za cukiernik....????!!!!! A teraz piłkarz???!!! Człowieku co ty wiesz o tym "piłkarzu" To jest mgr inż po Politechnice, a nie żaden piłkarz ofiaro. I co ty możesz widziec o Tej"kurczącej się fimie"?? HE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy LIZUS zabrał głos - czekamy na pokazanie twarzy !! 25.11.04, 08:12 LIZUS z Chemaru napisał(a): > A cóż to za cukiernik....????!!!!! A teraz piłkarz???!!! Człowieku co ty wiesz > o tym "piłkarzu" To jest mgr inż po Politechnice, a nie żaden piłkarz ofiaro. > co ty możesz widziec o Tej"kurczącej się fimie"?? HE!!! Będę z Tobą dyskutował LIZUSIE jak się podpiszesz imieniem i nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Kontrola NIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 08:30 Niedlugo albo prawie za chwile bedzie tam NIK, wlasnie na okolicznosc "kurczenia" sie tej firmy i handlu nieruchomosciami Sepcjalista od krojenia to miedzyinnymi noatariusz Putowski Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Dziękuję Panie Pośle ! dobra wypowiedź !!! 25.11.04, 09:33 Bardzo dziękuję Panie Pośle, za tę jakże cenną wypowiedź na temat Chemaru. Obserwując Pańskie działania widzę, że warto Pana obdarzyć w następnych wyborach mandatem zaufania publicznego. Proszę działać - walczyć z mafią dalej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: Dziękuję Panie Pośle ! dobra wypowiedź !!! IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 25.11.04, 13:06 Nie wiem tylko czy dozyje nastepnych wyborow, jak bede dzialal sam. Zapewniam jednak, ze poki co roznej masci numeranci z urzedow nie zaznaja spokoju, jezeli nie przestana "skubac" narodu pozdrawiam Nowak Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Dziękuję Panie Pośle ! dobra wypowiedź !!! 25.11.04, 13:11 Gość portalu: posel nowak napisał(a): > Nie wiem tylko czy dozyje nastepnych wyborow, jak bede dzialal sam. > > Zapewniam jednak, ze poki co roznej masci numeranci z urzedow > nie zaznaja spokoju, jezeli nie przestana "skubac" narodu > > pozdrawiam > > Nowak Panie Pośle! Czyżby ktoś na Pana dybał?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Chemar pozbywa się nieruchomości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 10:24 W nieruchomosci ktora otrzyma miasto ma podobno powstac inkubator przedsiebiorczosci,wiec moze budynki zostana pozytecznie wykorzystane. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Pan Jurek ! 25.11.04, 10:34 Poprosze Pana Jurka o bardziej wyczerpującą wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Pan Jurek ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 17:23 Nie znam szczegolow,ale nie jest to wcale "gowno". Ma to byc miejsce,w ktorym bedzie dostep do wzsystkich mediow,internetu i pomieszczenia beda duzo tansze niz gdzie indziej,po to by zapewnic ludziom mozliwosci startu. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Inkubator :DDD 25.11.04, 10:59 Inkubator przedsiębiorczości, czyli ogromne g ó w n o za nasze pieniądze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Kolejny wałek na terenie Chemaru ??? 25.11.04, 18:12 Kolejny wałek na terenie Chemaru ??? Kto jest w to wmieszany ??? dostep do internetu ma być cudem, który ożywi przedsiębiorczość ??? i co z tym dostępem - będa przeglądali forum Gazety czy moje strony ??? Odpowiedz Link Zgłoś
lubawski Re: Inkubator :DDD 26.11.04, 08:27 Z wiązku z tym że rozdałem już wszystkie lokale w atrakcyjnych miejscach naszego miasta moim kolegą "artystą" po 5zł/m2 to postanowiłem że dla pozostałych przyjaciół i ich rodzin (Mazur ma dużą rodzinę) będziemy dopłacać z kasy miejskiej do lokali na peruferiach miasta i nazwiemy to INKUBATOREM - PRZEDSIĘBIORCZYCH !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Panie Pośle Nowak! 25.11.04, 11:45 A ta Urszula Putowska z Vive, to rodzina Pana notariusza Putowskiego? Pana Putowskiego, to o ile pamiętam, darzy Pan chyba sporą sympatią :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Panie Pośle Nowak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:47 Czy bedzie taki dzien, kiedy wstane sobie rano i pomysle, ze zyje w normalnym kraju? Po prostu jest mi niedobrze, gdy czytam o tych wszystkich ukladach, o zonach, kochankach (obydwu plci), kumplach od kielicha... Jak moglismy pozwolic na zrujnowanie i wyprzedanie wszystkiego? Jak moglismy uwierzyc, ze wreszcie jestesmy u siebie i cos od nas zalezy? Straszne to wszystko. Czy jest jeszcze jakis duzy zaklad produkcyjny w Kielcach? Czy jest miejsce, gdzie ludzie moga u nas pracowac? Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Panie Pośle Nowak! 25.11.04, 21:05 Czy zarządowi Chemaru prokuratura lub policja postawiła już jakie zarzuty ??? jest prowadzone dochodzenie prokuratorskie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 22:34 Nie wiem nic o jakimkolwiek postepowaniu karnym. Czy było lub jest prowadzone jakies postepowanie przygotowawcze? Ja nic procz wniosku o kontrole procesu restrukturyzacji tej firmy w szczegolnosci sprzedazy nieruchomosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: Panie Pośle Nowak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 22:56 odpowiem Pani tak! W Pinczowie byly lub są nastepujace numery: Mleczarnia- padla Stawiany- Gips / Drewbud NIDA - numer obecnie w sadzie Gacki- prywatyzacja z roku 1999- oszukanie prawie 1000 rencistow PZKamienia Budowlanego - zarzuty dla inwestorow o wyprowadzenie 3 mln zł PESTE- firma sprzedana za 100 tys zl na 5 rat. Grunt, budynki, baza transportowa, samochody, stacja benzynowa itd. Wg NIK najgorsza prywatyzacja roku 2001 itd. Nie ma nic co by nie przekreconio. Za niedlugo bedzie zesatwienie upadlych w Kielcach firm, ktore kupili kumple Dlugosza, Polonezy, Dorbudy, Mitexy itd Dalej! Krok po kroku do pelnego sukcesu, az niektorzy tradia na Piaski. Dlugosz & company, tj Grupa trzymajaca wladze, ZUS, Izby, NFZ, PO- jest na dobrej drodze- Zapewniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Panie Pośle Nowak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 17:53 Nie wiem, jak to jest mozliwe, ze ludzie o tym wiedza i nie protestuja. Jak mozna cos takiego akceptowac? I nie walczyc? Mnie sie po prostu scyzoryk w kieszeni otwiera... Wspieram Pana duchowo;)). Jakby cos, prosze tylko mrugnac:))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Obecnie trwa kontrola NIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:53 W tej chwili na moj wniosek jest w Chemarze kontrola NIK. Dotyczy ona wyzbywania sie nieruchomosci i tzw. "restrukturyzacji" Poczekajmy na efekty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy Komunistyczny moloch się rozlatuje.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:46 jw Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Re: Komunistyczny moloch się rozlatuje.... 26.11.04, 07:37 Jak wygląda w chwili obecnej Chemar ??? ktos kto tam pracuje może napisac kilka słów o stanie faktycznym ? pensje wypłacili, czy jak zwykle ukradli ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy !!! Informacja dla Posła Nowaka !! 29.11.04, 20:55 !!! Informacja dla Posła Nowaka !!! Konto email przepelnione. (#4.3.0) I'm not going to try again; this message has been in the queue too long. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy no i co tam w Chemarze ??? 02.01.05, 10:26 pensja wypłacona była ??? jakies talony na święta dostaliście ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy A co ze SM :ARMATURY ? i z bezprawnie zajmowanymi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 22:54 ...mieszkaniami, znam adresy w ktorych mieszkaja osoby nie majace do nich najmniejszego prawa..co potwierdzaja po cichu szefowie spoldzielni jednak dziwnym trafem nic z tego sobie nie robia!!! Odpowiedz Link Zgłoś