kobylybbb 09.12.04, 15:39 Że dałem niektórym kochasiom temat do rozmów. Nareszcie mogą się na jakiś temat wypowiedzieć :))) Jednocześnie pragnę przypomnieć forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=9529303 Pozdrawiam łajnojadów z FMS :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gerda Re: Cieszę się :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:08 " Cieszę się :)))" To zamerdaj ogonkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Cieszę się :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:18 Gerda, no co Ty? Zaraz Cie ocenzuruja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Dokładnie !!! 09.12.04, 18:20 "... Uważam wręcz, że korzenie prawicy i lewicy są podobne, a jest wielce prawdopodobne, że wywodzą się z tych samych służb...." Dokładnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Cieszę się :))) 09.12.04, 20:34 Gość portalu: Gerda napisał(a): > To zamerdaj ogonkiem. Droga Gerdo! Słyszałem, że jest odmiana, która z radości merda ogonkiem. Chętnie bym to zobaczył. Gdzie Cię można spotkać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerda Re: Cieszę się :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 22:47 Nie musisz merdać przy mnie. Zamerdaj przy swojej starej żonie. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Cieszę się :))) 09.12.04, 23:37 Droga Gerdo! Skoro obracasz się w towarzystwie „merdających”, a pewnie i sama merdasz, to życzę, aby nigdy Ci tej rozrywki nie zabrakło :) Jak rozumiem tworzycie stowarzyszenie piesków i suczek. Nie merdajcie tylko na mrozie :) Już nie jestem ciekaw pod którą latarnią harcujecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greda Re: Cieszę się :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 19:38 No i jak zamerdałeś starej żonie, czy też ona zamerdała twoim ogonkiem ? Może opiszesz na forum swoje doznania po tylu latach nie merdania. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Cieszę się :))) 10.12.04, 19:43 Gość portalu: Greda napisał(a): > No i jak zamerdałeś starej żonie, czy też ona zamerdała twoim ogonkiem ? > Może opiszesz na forum swoje doznania po tylu latach nie merdania. Biedna suczka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerda Re: Cieszę się :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 20:02 "Biedna suczka :(" Jak mogłeś nie pocieszyć swojej starej żony. Daj trochę radości także jej i zamerdaj ogonkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbylybok Re: Cieszę się :))) IP: *.globit / 217.98.57.* 09.12.04, 22:59 Widzę, że masz chody w redakcji! Skasowali naszą konwersację polsko-angielską Ciekawy jestem, jaki punkt regulaminu został złamany? Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Cieszę się :))) 09.12.04, 23:38 Widocznie Redakcja uznała, że to ....................../´¯/) ....................,/¯../ .................../..../ ............./´¯/'...'/´¯¯`•¸ ........../'/.../..../......./¨¯\ ........('(...´...´.... ¯~/'...') .........\.................'...../ ..........''...\.......... _.•´ ............\..............( ..............\.............\.... oraz sugestia Twoich kochasiu igraszek z Miłoszkiem w Bodzentynie obraża czyjeś uczucia :) Cieszę się, że masz wreszcie możliwość wypowiedzenia się :) Pozdrowienia dla łajnojadów z FMS :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbylybok Re: Cieszę się :))) IP: *.globit / 217.98.57.* 10.12.04, 08:04 No ale zaraz, to ty wyskakiwales z pedalskim tekstami i nadal wyskakujesz (widocznie temat jest ci bliski :))). Ja tylko udowodnilem ze jestes ograniczony. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Cieszę się :))) 10.12.04, 08:22 Ciesz się kochasiu, że coś udowodniłeś :) O ile dobrze pamiętam, to homoseksualizm i itp. „formy uczuć” są domeną Twoją i kochasiów z FMS :) Od tego zaczynacie i na tym kończycie. Nie mam nic przeciwko Twoim pieszczotom z Miłoszkiem. Możesz się także pieścić ze Sławusiem i Romusiem :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=15955649&a=15962647 Ja się natomiast cieszę, że dałem Ci możliwość wypowiedzenia się. Bo na jaki temat mógłbyś się wypowiedzieć?! :) Pozdrowienia dla łajnojadów z FMS :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbylybok Re: Cieszę się :))) IP: *.globit / 217.98.57.* 10.12.04, 08:35 buhahahaa :)))) z tym postem to nie trafiles :) to nie ja :) ale widocznie ktos wyczol w czym tkwi twoj problem. Stary, tak szczesze mowiac to ja nawet nie rozumiem tych twoich pedalskich zagrywek wiec sie nie wysilaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Cieszę się :))) 10.12.04, 08:44 Skoro nie Ty, to nie podszywaj się pod innych. To jest znana metoda łajnojadów :) Pozostaję z podziwem dla Twoich głębokich przemyśleń :) Tym niemniej to Kochasiu, że czegoś nie rozumiesz, to dziwne nie jest :) Pozwolisz, że Cię Kochasiu pożegnam, gdyż niegodnym toczyć konwersacji na tym nieosiągalnym dla mnie poziomie :) Pozdrowienia dla łajnojadów z FMS :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbylybok Re: Cieszę się :))) IP: *.globit / 217.98.57.* 10.12.04, 09:55 Masz rację, jat też kończę. Cały czas się zastanawiam, czemu cały czas pozdrawiasz i obrażasz pracowników Fabryki Małolitrażowych Samochodów :))) chyba, że ten skrót ma jakiś inny ukryty dla ciebie sens :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala [...] 10.12.04, 19:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerda Ogonkiem miałeś merdać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 20:08 nie paluszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerda Zamerdaj, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 20:05 żona twoja choć stara, zapewne jeszcze się ucieszy z tego merdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerda Uparty ten Kobylybbb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 16:50 cieszy się, a nie chce okazać radości i zamerdać ogonkiem. Samolubny Kobylybbb. Odpowiedz Link Zgłoś