Dodaj do ulubionych

robolstwo a sprawa polska

IP: *.proxy.aol.com 01.01.05, 23:07
Robolka z Hameryki na azbestach, plejsach, rozbiorkach i innych pomywaniach
przesyla swym wszystkim ziomkom, krajanom, ku..acym znajomym i nieznajomym
podwozacym chetnie swymi zapuszczonymi pierdzikolkami na lotnisko do W-wy
nieznajoma robolke z Hameryki oraz wszystkim innym bezinteresownym robolom
kieleckim i ogolnopolskim spoznione ale szczere jak WKK (wielka kultura
kielecka) ZYCZENIA NOWOROCZNE. Oby wam wialo nie tyko wielka kultura ale i
prawdziwymi perfumami a nie zydowskimi podrobkami po 300 zlotych za
buteleczke. Obyscie, wicie zawsze cos budowali za cudze pieniadze np:nowe
klatki dla ptaszkow regionalnych w kieleckim parku, obyscie nie musieli
nic robolic ino przeliczac po kursie 1:1 to co macie i czego nie macie i
ogolnie samych sukcesow rowniez wydawniczych wszystkim zgrupowanym w kolku
rozancowym pod wezwaniem "Kocham Kielce i Aniutka bezcyckowego jak siebie
samego". Do wsiego Roku. Robolka Hamerykanska na przymusowym urlopie
macierzynskim, wlasnie niedawno powilam te zyczenia no i tera wychowuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: maleko Re: robolstwo a sprawa polska IP: *.hawaii.rr.com 03.01.05, 00:58
      won chamku
      • Gość: hONOLULA hAWAJSKA Re: robolstwo a sprawa polska IP: *.proxy.aol.com 03.01.05, 16:36
        Won robolu kielecki, idz lepiej wpie..c krupnik do Bartosza i poprawiac
        nalesnikami, tylko tyla ci ostalo z tych hawajow.com
        • Gość: Ania Re: robolstwo a sprawa polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 16:53
          No to juz wiemy, co ostatnio w Kielcach jadles. Na lepsza restauracje szkoda
          bylo? Czy nie wystarczylo po tym, jak kupiles bilet na pociag?
          • Gość: Honolula Hawajska Re: robolstwo a sprawa polska IP: *.proxy.aol.com 03.01.05, 17:19
            Jadlam nalesniki, krupnik, strusia w cudzym sosie i schabowego wielkiego jak
            sam talerz a cienkiego jak papier dobrze nawoskowany. Darowalam sobie pierwsza
            grecka restauracje by czasem nie nadepnac na ciebie i to z zona za 120 zlotych.
            U Bartosza wlazlam jednak na Anie bezcyckowa, chuda jak moj palec wskazujacy,
            ktora zamowila pol jednego nalesnika, ze to niby taka o linie dbajaca. Komu na
            co starczylo i na jak dlugo to nie bedziewa dyskutowac bo i o czym ale dwa razy
            musialam wyciagac drobne z bankomatu w banku filharmonicznym na zapyzialym
            niemozebnie odcinku tzw. sienkiewki. Na pociag starczylo, zostalo mi sie nawet
            6 zlotych i 10 groszy.Honoratka Hawajska - tak bedzie bardziej swojsko dla
            ciebie i taniej bo nie trzeba placic. Za honolule trzeba i to zywymi zielonymi.
            • Gość: Ania Re: robolstwo a sprawa polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 17:23
              Ty byles z zona? A ktoraz to kobieta jest tak laskawa?
              • Gość: Honoratka Hawajska Re: robolstwo a sprawa polska IP: *.proxy.aol.com 04.01.05, 00:49
                To tys, ku.. byl niedawno na obiadku ze swoja stara zona ktora cie narazila na
                wydatek az 120 zlotych. Nie pamietasz??? Masz przykrotka pamiec, sam o tym
                pisales na tym pokracznym jak sam deptak kielecki forum. Pisalem wyraznie ze
                mam trzydrzwiowa szafe w dobrym stanie do sprzedania ale do ciebie ku.. to
                nigdy nie dotarlo bo nie czytasz albo nie potrafisz. Wylazlam na tych Hawajach
                z glebokiej szafy. Nie ma zadnej baby w Kielcach ktora by takiego zaszczytu
                dostapila by jadac ze mna obiadki nawet jezeli odbywaja sie one u Bartosza. Mam
                je wszystkie w glebokim powazaniu, tak glebokim ze nie latwo jest go wyciagnac
                z mojej kieszeni.Ciebie, ty cycku bezmlekowy tez bardzo powazam co niniejszym
                na pismie widac. Co do chlopow to ponizej Ricky Martina sie nie ponizam nawet
                doslownie ty splaszczony cycku kielecki. Ja zyje tak jak chce, kiedy chce i z
                kim chce a ty wpie..sz co najwyzej pol nalesnika z serem u Bartosza bo ci na
                calego nie starcza a prawdziwego chlopa nie widzialas juz z 50 lat chyba.
                Poku..lam se po kielecku jak na prawdziwego intaligenta przystalo i to jeszcze
                pedala.Teraz ide sie przejsc po plazy ty desko do prasowania. Ty sie przejdz po
                swoim deptaku to ci moze przejdzie. I jeszcze jedno, nie mam sie zamiaru
                zamykac o co mnie kilku kieleckich fagasow usilnie prosi, przyrzekam na
                wszystkie trzy jaja kobyly do niedawna kieleckiej. Honoratka Hawajska.
                • Gość: Ania Re: robolstwo a sprawa polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 07:35
                  Znowu cos bredzisz, a juz myslalam, ze Ci sie poprawilo. Chlopie, u nas jeszcze
                  malzenstw homoseksualnych nie ma. Z jaka ja zona moge isc do restauracji???
                  Tylko z Twoja. Ale widze, ze ona taka bardziej wirtualna:))).
      • Gość: Honoratka Hawajska Re: robolstwo a sprawa polska IP: *.proxy.aol.com 03.01.05, 17:26
        Maleko ty big kahuno hawajska won chamku. Przyjdzie i na ciebie won i to prosto
        za Ural. Juz niedlugo cie deportuja z tych hawajow a jak nie to cie tsunami
        zmyje z tego swiata tu zakalo kielecka pod wezwaniem swietej kahuny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka