Dodaj do ulubionych

Huta Ostrowiec sponsorem

18.05.02, 10:43
Coraz bardziej denerwuje mnie Prezydent Ostrowca Św. Wcześniej wymyślił, żeby
zbankrutowana Huta Ostrowiec sponsorowała KSZO, wydając na ten cel grube
miliony, teraz zaś wymyślił, żeby skarb państwa przeją akcje HUty. Oznacza to
tylko tyle, że pan Prezydent jako Prezes KSZO szuka sponsora i znalazł go w
upadającej Hucie Ostrowiec, w której jest członkiem Rady Nadzorczej. Ponieważ
Huta nie ma pieniędzy, to najlepiej przy okazji wymusić przejęcie pakietu
kontrolnego na Skarbie Państwa. Co oznacza, że największym sponsorem KSZO
będzie Huta, czyli państwo. Ja tak nie chcę, bo wolę aby państwo wydawło
pieniadze na konkrety, anie na jakieś widzi mi się pana prezydenta. Ciekawe,
czy postępowanie Prezydenta Ostrowca Św. z SLD jest przykładem profesjonalizmu,
o jakim mówi ostatnio L. Miller, chwaląc się, że jego ludzie zsatąpią
AWS'wskie TKM - SLD'kim TQM. Jeżeli tak to ja dziękuję, wszystkim politykom i
tym z lewa i tym z prawa.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: Huta Ostrowiec sponsorem IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 04:35
      Droga Kaczusiu! Podziwiam faceta, ze w tym wojewodztwie wybija sie ponad
      przecietnosc. Chce mu sie zajmowac i gospodarka i sportem i co najwazniejsze to
      ma sukcesy. Czego nie mozna powiedziec o innych przedstawicielach wladz, w tym
      szczegolnie kieleckich. W takiej bryndzy "ogral" wszystkich, wprowadzil KSZO do
      I- ligi I UTRZYMAL JE!!! Ma mnostwo pomyslow, ktore realizuje. Wedlug mnie i
      wielu moich przyjaciol jest facet skuteczny. Niech wyciaga kase z budzetu
      panstwa, bo ja i tak rozkradna Slazacy /ktorzy zafundowali sobie PHS aby wyrwac
      kolejne pieniadze/ jak rozkradli Hute Ostrowiec. Jest to jedyny polityk z
      wojewodztwa, ktory stara sie dla tego regionu wyrwac kase z budzetu/bo tylko
      tak mozna ja zdobyc/. SZOSTAK NA WOJEWODE!
      • kaczusia_ Re: Huta Ostrowiec sponsorem 20.05.02, 08:27
        Gość portalu: kibic napisał(a):

> Droga Kaczusiu! Podziwiam faceta, ze w tym wojewodztwie wybija sie ponad
        > przecietnosc. Chce mu sie zajmowac i gospodarka i sportem i co najwazniejsze to
        >
        > ma sukcesy. Czego nie mozna powiedziec o innych przedstawicielach wladz, w tym
        > szczegolnie kieleckich. W takiej bryndzy "ogral" wszystkich, wprowadzil KSZO do
        >
        > I- ligi I UTRZYMAL JE!!! Ma mnostwo pomyslow, ktore realizuje. Wedlug mnie i
        > wielu moich przyjaciol jest facet skuteczny. Niech wyciaga kase z budzetu
        > panstwa, bo ja i tak rozkradna Slazacy /ktorzy zafundowali sobie PHS aby wyrwac
        >
        > kolejne pieniadze/ jak rozkradli Hute Ostrowiec. Jest to jedyny polityk z
        > wojewodztwa, ktory stara sie dla tego regionu wyrwac kase z budzetu/bo tylko
        > tak mozna ja zdobyc/. SZOSTAK NA WOJEWODE!

Sorrki, ale jesteś żałosny, masz ciekawy pogląd na świat. Nie wyciąga kasę z
        państwa, bo inni i tak je rozkradają. Dzięki takiemu myśleniu wszyscy rozkradają.
        • Gość: mały Re: Huta Ostrowiec sponsorem IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 00:05
          Kaczusia ty masz problem , bo oto człowiek z SLD coś robi i robi to w miarę
          dobrze. A jak sądzisz kto utrzymuje innych sportowców w Polsce? Panie Szostak
          tak trzymać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka