IP: *.pls.com.pl 22.04.05, 09:34
wszystkie wątki zostały usunięte - brawo !!!!!! cicho może nikt nie zauważy -
jeszcze mi sie przypomniało ze na stronie constaru w oswiadczeniu napisali - "
przepraszamy za niepokój i dyskonfort" w związku z doniesieniami mediów -
hehehehehehhehehehehehehehehehehehheheheheheheheeheheheheheheheehehheeheheh
Obserwuj wątek
    • Gość: wredna Re: Constar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:43
      Mój drogi, jesli sprawa się wyjasnia, a w constarze nie znaleziono na razie
      niczego, co potwierdzałoby sensacje telewizyjne.... to jakim prawem ma ktos
      szargać dobre imię firmy.... Niech zajmie sie tym TVN, który sprawę spreparował
      na czyjeś zlecenie :))). Pewnie przedstawiciele obu instytucji spotkają się w
      jakims sądzie i zobaczymy, kto miał rację. Na razie mniej wiarygodna jest tvn,
      te ich programiki z tanią sensacją, ten żałosny wrona, który nie
      wytrzymał "napięcia"... Oj, podejrzane to , podejrzane. Jak na porządną firme
      przystało, Constar wycofał wszystko ze sklepów i czeka na wyjaśnienia. Na pewno
      na poprzednią pozycje będą dłuuuugo pracować, ale tak to bywa. Nie mniej jednak
      widze jeden plus w AKCJI tvn (!) - wszystie inne zakładziny.... (tfu , na psa
      urok), może wreszcie przestaną oszukiwać, po tym jak najlepszy z najlepszych
      dostał po uszach. A ty jedz sobie wędlinki z innych fabryk, masz czysciutkie,
      tanie i pewne.....
      • Gość: constar Re: Constar IP: *.pls.com.pl 22.04.05, 14:09
        wiesz co ? przypomina mi to sytuację złodzieja który został złapany za rękę i
        teraz zamiast przeprosić i poddać sie karze zaczyna pyskować : a dlaczego to
        mnie akurat złapaliście ? przecież wszyscy kradną, na czyje zlecenie mnie
        zatrzymaliście i teraz ulubione - to jest prowokacja !!!!!!!
        • Gość: hmm Re: Constar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:19
          Wredna ten Pan daje świadomość ze mieszka na wsi i bezgranicznie ufa telewizji
          a zwłasza tej prywatnej, która robi afere z niczego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka