Dodaj do ulubionych

Biuro Turystyczne Abex www.abex.l.pl

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 15:58
Zapraszam na nowopowstałą stronę internetową kieleckiego biura turystycznego
Abex.

www.abex.l.pl

Webmaster
Obserwuj wątek
    • jjarm Re: Biuro Turystyczne Abex www.abex.l.pl 28.06.02, 16:31
      Gość portalu: Pietro napisał(a):

> Zapraszam na nowopowstałą stronę internetową kieleckiego biura turystycznego
      > Abex.
      >
      > www.abex.l.pl
      >
      > Webmaster

ladna strona, ale czym wykonana ?
      legalnym pajaczkiem? + grafika= moze gimpem? a moze photoshopem legalem i to
      wszystko za ...300zl? 500 zl?
      • Gość: Pietro Re: Biuro Turystyczne Abex www.abex.l.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 16:38
        Wystarczyło odkurzyć archiwalne CDeki z gazet, tam jest wszystko ...

• Gość: dm Re: Biuro Turystyczne Abex www.abex.l.pl IP: 195.117.92.* 28.06.02, 16:46

> Wystarczyło odkurzyć archiwalne CDeki z gazet, tam jest wszystko ...
          >

i legalny phtshop tez?
          jarek ma racje , wszyscy jada na piratach... dlatego ceny sa tak konkurencyjne w dodatku jak sie nie ponosi jeszcze kosztow zwiazanych z utrzymaniem firmy, to mozna brac 500 zl za strone.
          nie chce mi sie rozwijac tego tematu
      • Gość: Pietro Re: Biuro Turystyczne Abex www.abex.l.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 16:45
        Wystarczyło odkurzyć archiwalne CDeki z gazet, tam jest wszystko ...

• jjarm Re: Biuro Turystyczne Abex www.abex.l.pl 28.06.02, 16:58

> Wystarczyło odkurzyć archiwalne CDeki z gazet, tam jest wszystko ...
          >

niby tak....

ze strony www.abex.l.pl :

META NAME="Authoring_tool" CONTENT="CS Paj±czek 2000 PRO v4.8.1

a w archiwalnym numerach nie ma Pajaczko 2000 v.4.8.1

poza tym Status: SHAREWARE

• jjarm Re: Biuro Turystyczne Abex www.abex.l.pl 28.06.02, 17:04
            > Gość portalu: Pietro napisał(a):
            >
            > > Wystarczyło odkurzyć archiwalne CDeki z gazet, tam jest wszystko ...
            > >

w uzupelnieniu ;-)
            do grafiki uzywasz JFIF_APP14 : Photoshop 3.0
            od kiedy to darmowa wersja?
            • Gość: Pietro Re: Biuro Turystyczne Abex www.abex.l.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 17:13
              No cóz , gratuluje ...

Służby Specjalne czekają ;))

a propos zapłaty, stronka była robiona bardziej dla znajomych niż dla zysku.

Prawda jest taka że w tej branży rzeczywiście jest duża konkurencja, więc by
              robić stronki komercyjnie trzeba mieć na początek troszkę kapitału i szukać
              zleceń jak w każdej branży.

Ja ograniczam się do robienia stronek dla znajomych, czy w tym przypadku czy
              też w przypadku stronki dla kibiców Korony www.korona.hools.prv.pl o których
              żadnej kasy nie miałem
              • wyrwizab Re: Biuro Turystyczne Abex www.abex.l.pl 29.06.02, 11:12
                Brawo Jarek za czujnosc, mam nadzieje zeza mnie sie na razie nie wezmiesz :)
                Co do stronki to nie dosc ze forum to nie miejsce na reklame, to jeszcze
                wyszla raczej antyreklama. No i ten szumny tytul - webmaster...w swietle
                dalszych postow jakos dziwnie wyglada.A tak wogole to pozdrowienia.
                • jjarm Re: Biuro Turystyczne Abex www.abex.l.pl 30.06.02, 12:35
                  wyrwizab napisał(a):
                  > Brawo Jarek za czujnosc, mam nadzieje zeza mnie sie na razie nie wezmiesz :)
                  > Co do stronki to nie dosc ze forum to nie miejsce na reklame, to jeszcze
                  > wyszla raczej antyreklama. No i ten szumny tytul - webmaster...w swietle
                  > dalszych postow jakos dziwnie wyglada.A tak wogole to pozdrowienia.

eee no nie...nie jestem konfidentem i za nikogo sie nie chce brac ;-)
                  tylko nie bardzo lubie takie formy "promocji" - dlatego odpisalem i stad ta
                  dyskusja.
                  Dzieki za pozdrowienia i wzajemnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka