kiti5 16.06.05, 13:19 Co sadzicie o ostrowieckich przedszkolach?Moj synek chodzi do 16-tki.Jestem w miare zadowolona.Wiele zlego slyszalam o Smyku.A Wasze dzieci do jakich chodza przedszkoli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_dyta71 Re: przedszkole w Ostrowcu 11.09.05, 21:54 moja córka też chodziła do 16-tki. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
monami9 Re: przedszkole w Ostrowcu 20.09.05, 18:11 A co jest nie tak ze Smykiem? Pytam bo chciałam tam zapisać córkę. Tam albo właśnie na Pułanki. Odpowiedz Link Zgłoś
aktmiechowicz Re: przedszkole w Ostrowcu 21.09.05, 12:27 Mojej kolezanki synek chodzil przez rok do Smyka.Potem przeniosla go do 11-ki na Kopernika.Twierdzi,ze dzieciak sie o wiele bardziej rozwija, codziennie umie nowy wierszyk lub piosenke.W Smyku z grupa pracuje tylko jadna przedszkolanka,i mimo ze grupa mala ma prawo czuc sie zmeczona pracujac od rana do wieczora.Wiec moze to tez sie odbija na jej pracy. Z przedszkola na Kopernika jest o wiele bardziej zadowolona i mimo dobrej sytuacji finansowaj o Smyku nie chce slyszec.Chyba cos w tym jest.Pozdrawiam i zycze dobregoi wyboru Odpowiedz Link Zgłoś