Dodaj do ulubionych

Pierwszy punkt w ekstraklasie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:28
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: icek LICZY SIE TYLKO izrael ! IP: 213.199.193.* 26.07.05, 21:57
      ponad wszystko tylko izrael ! NIC WIECEJ TYLKO izrael
      • michel2 Re: LICZY SIE TYLKO izrael ! 26.07.05, 22:29
        Gość portalu: icek napisał(a):

> ponad wszystko tylko izrael ! NIC WIECEJ TYLKO izrael

Facet o co ci chodzi?

Pozdrawiam.
    • Gość: RABIN IZRAEL to RAJ !!! IP: 213.199.193.* 26.07.05, 22:03
      KORONA NIE PŁACIĆNAM MY PIENIEDZY CHCEM!
      • Gość: a Liga mistszuf dla psełdokibicuf Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 19:52
    • Gość: gogi Re: Pierwszy punkt w ekstraklasie IP: *.acn.waw.pl 26.07.05, 23:04
      Szkoda, ze autorzy artykulow w gazecie wybiorczej sa nastawieni anty do Kielc.
      Tymbardziej szkoda, ze jest to oddzial kielecki. Jednym slowem wstydze sie za
      nich i za kilku rasistow tez. Ale za redaktorzyzne bardziej.
      • Gość: filetŻurawia Salva - wstyd mi za Pana. Zaraza gorsza od rasizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:18
        Można było zbudować artykuł (ten ogólnopolski w którym krzyczy pan "skandal w
        kielcach") tak jak pan zbudował. ok - żadnego kłamstwa nie ma. Jesli jednak
        brać pod uwage półprawdy, niedopowiedzenia, "zręczne sformułowania" i tego typu
        pojęcia, których znaczenie opanował redaktorzynka do perfekcji.

Można też było napisać "Kibice w kielcach pokazali klasę" - bo kilka tysiecy
        ludzi wygwizdało kilku debili, którzy cos tam o nienawiści rasowej
        podspiewywali. Nie - tak pan nienapisał.
        Dla Pana ważniesze było - nie kilka tysiecy ludzi -tylko kilku poje..nych
        debili, choc moze nie do końca to było ważne - być moze najwazniejszy był FAKT
        (to słowo pasuje tu najlepiej) zaistnienia na pierwszej stronie wydania
        ogólnopolskiego.

Artykuł napisany ku chwale rasistów - szmatławe to dziennikarstwo, które goni
        za sukcesem, za pierwszą stroną, a nie za faktami.

Opublikuje pan komentarz z forum, czy też raczej nie jest "po myśli"

Hernani naszym Scyzorykiem. Na zawsze z Koroną.
    • Gość: meg Re: Pierwszy punkt w ekstraklasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:12
      Nie wiem,czy to sluszne spostrzezenie, ale faceci chyba czesciej bywaja
      idiotami?
    • Gość: jolka Re: Pierwszy punkt w ekstraklasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:21
      Jako kielczanka jestem zdruzgotana postawą kibiców. Przed meczem życzyłam
      sobie, żeby właśnie Hernani zdobył gola. Może to nauczyłoby niektórych rozumu.
      • Gość: filetŻurawia jestem zbudowany postawą KIBICÓW!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:29
        >>>Jako kielczanka jestem zdruzgotana postawą kibiców. Przed meczem życzyłam
        >>>sobie, żeby właśnie Hernani zdobył gola. Może to nauczyłoby niektórych
        rozumu.

Ja jestem zbudowany postawą KIBICÓW. Zdruzgotanym można być postawą kilku
        sezonowców, którym nie pasuje inny kolor skóry - ich chyba nie nazywasz
        kibicami.
        Kilka tysiecy gardeł krzyczy pajace, pajace i rsiści zamilkli - czy to jest
        druzgocace? Mnie to podbudowało i pokazało jak wspaniała jest koronka i jak
        wspaniałych ma kibiców

To co pokazał stadion to była klasa - wygwizdał
    • Gość: KORONIAARZ Re: Pierwszy punkt w ekstraklasie IP: *.devs.futuro.pl 27.07.05, 00:46
      Ja słyszałem Skandowanie całego stadionu KORONA !!!!!!! HERNANI!!!!!!! HERNI!!!!!!
      • Gość: kibicCr Re: Pierwszy punkt w ekstraklasie IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 27.07.05, 01:32
        mozemy sie kochac.ale zawsze bedziecie nizej,taka tradycja
        • Gość: ss buaha IP: *.sympatico.ca 27.07.05, 03:47
          chcialbys
          • Gość: Glitol [...] IP: *.ruch.com.pl / *.ruch.com.pl 27.07.05, 07:13
            • bmwariat [...] 27.07.05, 07:19
    • Gość: Hernani Re: Pierwszy punkt w ekstraklasie IP: 212.160.138.* 27.07.05, 07:40
      Ten mecz to było organizacyjne dno. Watachy pijanych szalikowców Cracovii
      zawładnęły większością stadionu i robiły co chciały a dzielni ochroniarze
      uciekli gdzieś na drugi koniec stadionu. Ludzie, którzy wykupili karnety byli
      przeganiani ze swoich miejsc. Poza tym tzw. włodarze klubu mają najwyraźniej
      problemy z liczeniem do 6 tys. ponieważ na stadionie było co najmniej 8 tys.
      ludzi.Jak się ma więc do tego wszystkiego gadanie jednego z działaczy (tego
      od "strzel sobie komórkę"), który bredził coś o jakichś stewardach i pewnych
      miejscach siedzących dla posiadaczy karnetów. Skoro pewni ludzie okazali się
      już po raz kolejny kompletnymi antytalentami organizacyjnymi to może są
      przynajmniej ludzmi honrowymi oraz uczciwymi i zwrócą po prostu za ten mecz
      pieniadze tym kibicom, którzy pomimo zapłacenia za karnet nie mogli w
      normalnych warunkach go obejrzeć. Bycie w ekstraklasie do czegoś chyba jednak
      zobowiązuje.
    • Gość: fann Re: Pierwszy punkt w ekstraklasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 07:49
      co Ty piszesz jakie watachy pijanych??czlowieku ty na innym meczu byles
      organizacja SUPER pozdro dla KLUBU!!!
    • Gość: Dominik DEBILE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 08:11
      Jest monitoring na stadionie, wiec chyba nie byloby problemu przynajmniej
      czesci z tych, ktorzy nie dopingowali Korony pozbawic mozliwosci wchodzenia na
      stadion.W ich chorych umyslach nie miesci sie w glowie,ze Korona zatrudnila
      Brazylijczyka...Wypadalo by tego nie komentowac,ale mam nadzieje ze wladze
      klubu wreszcie sie ockna i nie beda ulegac grupom debili,ktorzy uwazaja ze sa
      najwazniejsi w klubie...Ponadto wielkie brawa dla pozostalej czesci
      publicznosci,dla prawdziwych kibicow!!!
      • antybehemot Re: DEBILE... 27.07.05, 08:22
        Pan Salva wypisuje brednie. Byłem na łuku i jesli juz cos tej PAJACE spiewali w
        młynie to odrazu byli zagłuszani przez normalnych kibiców. A pAn Panie Salva
        czas najwyzszy PRZEPROSIC kibiców i klub KORNA za wypisywane przez PANA
        brednie. Redaktor od 7 bolsesci. Niech Pan wie ze bedziesz Pan bojotowany za
        szukanie taniej sensacji.
        Wyborcza osiagneła DNI !!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdro dla ŁUKU !!!!!!!
    • Gość: Kajak Re: Pierwszy punkt w ekstraklasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 08:20
      A W CO ONI GRALI?
      • Gość: kielczanin [...] IP: 212.160.196.* 27.07.05, 09:08
    • Gość: kielczanin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 09:43
      • grodek1 Re: Pierwszy punkt w ekstraklasie 27.07.05, 10:16
        Witaj serdecznie z Ziemi Kieleckiej, Ty Gosc kielczanin, piszesz,Pozdrowienia
        dla Prawdziwych Kielczan, Gosc kielczanin, sa tez Pozdrowienia od Ciebie tez
        dla sztucznych Kielczan? czy Ty Gosc, tylko Prawdziwych Kielczan pozdrawiasz ?
    • Gość: gonia do kibiców gó..arzy .... IP: *.int.pgd.pl / *.pgd.pl 27.07.05, 11:22
      Co Wy wiecie debile ... macie po 15 lat i jesteście wielcy ultras, cała Polska
      z was się śmieje. Dajcie spokój z tym rasizmem, Hernani to nadzieja tego klubu.
      Jeszcze długo musicie się uczyć jak być prawdziwym ultras, patrzcie na inne
      kluby z większymy tradycjami niż Koronka
      • Gość: ziom Re: do kibiców gó..arzy .... IP: 193.24.201.* 27.07.05, 12:06
        Dlaczego to piszesz do wszystkich??? kilku rasistów(czyt. debili)zaczęli
        skandować jakieś głupie hasła w kierunku Hernaniego. ale ci ludzi są
        nikim.Osobiście uważam że kibice Korony są tolerancyjni i nie dyskryminują
        kogoś tylko za kolor skóry.
        • grodek1 Re: do kibiców gó..arzy .... 27.07.05, 12:16
          Gosc Ziom napisal, Osobiscie uwazam , ze kibice " Korony " Polska / Kielce
          sa tolerancyjni i nie dyskryminuja nikogo za kolor skory, Gosc masz racje,
          nasze polozenie geograficzne, po Srodku Polski, miedzy Warszawa, a Krakow, na
          to nam nawet by nie pasowalo, do nas przyjezdzaja kibice i z Warszawy i z
          Krakowa i my tu wszystkich na rowni traktujemy, to nie wazne czy jestes z tad
          czy z tamtad, wazne tylko, zebys Kielce kochal.
        • Gość: gonia Re: do kibiców gó..arzy .... IP: *.int.pgd.pl / *.pgd.pl 27.07.05, 13:11
          Źle zinterpretowałeś moje słowa, kieruję tą wypowiedź to tej bandy rasistów,
          która dała popis swoich możliwości podczas meczu. Sam jestem kibicem Koronki od
          urodzenia i szanuję pozostałą część kielckiej publiki, ale nie podobają mi się
          akcję w stylu "strajk kibiców", którego powodem jest inny kolor sory piłkarza
          oraz nie zapytanie przez Zarząd klubu kibiców ultras w sprawie zgody na ten
          transfer ? to jakaś bzdura jest. Jak im się nie podoba to niech nie przychodzą
          i zwolnią miejsce innym ...
    • Gość: ?? Re: do redaktorzyny IP: *.kielce.net.pl 27.07.05, 15:12
      brawo panie Salva, osiągnął pan swój epokowy sukces-zaistniał na krajowej
      stronie wybiórczej, brawo, brawo. Ale z drógiej strony co za brak obiektywizmu
      i trzeźwego spojrzenia na atmosferę podczas meczu, pogoń za tandetną
      informacja...nieprawdziwą...tfu... a kiedyś wyborcza nie była wybiórcza... .
      Jaki Michnik taka Wyborcza... tfu... ps. pzdr dla goni - SeBo:D
      • Gość: grodek1 Re: do redaktorzyny IP: *.adsl.hansenet.de 27.07.05, 15:46
        ja , nie widze potrzeby, zeby na Polskim, Kieleckim Forum o Sporcie byly posty
        o innych Narodach, nie ma potrzeby , zeby ktos czytal, i zarazem odnosil takie
        wrazenie, ze My tu w Kielcach sa wszyscy jednakowi, wszyscy rasisci i wszyscy
        zli kibice, Kielce jest duzym miastem i potrzebuje Inwestorow i Pieniedzy tez z
        poza granic Polskiego panstwa, a jesli na Polskim, Kieleckim Forum, mozna takie
        bzdury, a moze zarazem po czesci i klamstwa czytac, to az sie nie chce tego
        czytac, mamy przeciez XXI wiek i Kulture.
    • Gość: kibic z Częstochow precz z rasizmem IP: 195.117.153.* 27.07.05, 19:42
      nie nawidze rasizmu i nietolerancji mamy pretęsje że nas polaków żle traktują w
      europie zachodniej ale jak oni czują sie u nas w kraju część z was zachowuje
      się jak dzicz nie dorosła część z was do futbolu na tym poziomie my graliśmy w
      ekstraklasie ale takiego czegoś nie było prawdziwi kibice korony powinni
      przegonić debili ze stadionu
    • Gość: b Liga mistszuf dla psełdokibicuf Koronyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 19:52
    • Gość: poznań [...] IP: 195.117.153.* 27.07.05, 20:06
      • grodek1 Re: do 1 wyjazdu 27.07.05, 20:18
        No ja dopiero teraz ogladalem w tvn czytam ntv wiadomosci Polski dziennik i cos
        zaczeli mowic o moim kochanym miescie Kielce, ale za pozno zaskoczylem i nic
        nie zrozumialem, mnie tylko Slowo Kielce slyszac tak ucieszylo, ze teraz
        zaskoczylem, ze ja wczesnie pisalem o Koronie Kielce z przed 26 lat, no ja
        zapamietalem Korone Kielce,czy to nie byla druzyna " Iskry " kielce ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka