Gość: jurek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: icek LICZY SIE TYLKO izrael ! IP: 213.199.193.* 26.07.05, 21:57 ponad wszystko tylko izrael ! NIC WIECEJ TYLKO izrael Odpowiedz Link Zgłoś
michel2 Re: LICZY SIE TYLKO izrael ! 26.07.05, 22:29 Gość portalu: icek napisał(a): > ponad wszystko tylko izrael ! NIC WIECEJ TYLKO izrael Facet o co ci chodzi? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RABIN IZRAEL to RAJ !!! IP: 213.199.193.* 26.07.05, 22:03 KORONA NIE PŁACIĆNAM MY PIENIEDZY CHCEM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Liga mistszuf dla psełdokibicuf Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 19:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogi Re: Pierwszy punkt w ekstraklasie IP: *.acn.waw.pl 26.07.05, 23:04 Szkoda, ze autorzy artykulow w gazecie wybiorczej sa nastawieni anty do Kielc. Tymbardziej szkoda, ze jest to oddzial kielecki. Jednym slowem wstydze sie za nich i za kilku rasistow tez. Ale za redaktorzyzne bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filetŻurawia Salva - wstyd mi za Pana. Zaraza gorsza od rasizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:18 Można było zbudować artykuł (ten ogólnopolski w którym krzyczy pan "skandal w kielcach") tak jak pan zbudował. ok - żadnego kłamstwa nie ma. Jesli jednak brać pod uwage półprawdy, niedopowiedzenia, "zręczne sformułowania" i tego typu pojęcia, których znaczenie opanował redaktorzynka do perfekcji. Można też było napisać "Kibice w kielcach pokazali klasę" - bo kilka tysiecy ludzi wygwizdało kilku debili, którzy cos tam o nienawiści rasowej podspiewywali. Nie - tak pan nienapisał. Dla Pana ważniesze było - nie kilka tysiecy ludzi -tylko kilku poje..nych debili, choc moze nie do końca to było ważne - być moze najwazniejszy był FAKT (to słowo pasuje tu najlepiej) zaistnienia na pierwszej stronie wydania ogólnopolskiego. Artykuł napisany ku chwale rasistów - szmatławe to dziennikarstwo, które goni za sukcesem, za pierwszą stroną, a nie za faktami. Opublikuje pan komentarz z forum, czy też raczej nie jest "po myśli" Hernani naszym Scyzorykiem. Na zawsze z Koroną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Pierwszy punkt w ekstraklasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:12 Nie wiem,czy to sluszne spostrzezenie, ale faceci chyba czesciej bywaja idiotami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Pierwszy punkt w ekstraklasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:21 Jako kielczanka jestem zdruzgotana postawą kibiców. Przed meczem życzyłam sobie, żeby właśnie Hernani zdobył gola. Może to nauczyłoby niektórych rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filetŻurawia jestem zbudowany postawą KIBICÓW!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:29 >>>Jako kielczanka jestem zdruzgotana postawą kibiców. Przed meczem życzyłam >>>sobie, żeby właśnie Hernani zdobył gola. Może to nauczyłoby niektórych rozumu. Ja jestem zbudowany postawą KIBICÓW. Zdruzgotanym można być postawą kilku sezonowców, którym nie pasuje inny kolor skóry - ich chyba nie nazywasz kibicami. Kilka tysiecy gardeł krzyczy pajace, pajace i rsiści zamilkli - czy to jest druzgocace? Mnie to podbudowało i pokazało jak wspaniała jest koronka i jak wspaniałych ma kibiców To co pokazał stadion to była klasa - wygwizdał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KORONIAARZ Re: Pierwszy punkt w ekstraklasie IP: *.devs.futuro.pl 27.07.05, 00:46 Ja słyszałem Skandowanie całego stadionu KORONA !!!!!!! HERNANI!!!!!!! HERNI!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicCr Re: Pierwszy punkt w ekstraklasie IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 27.07.05, 01:32 mozemy sie kochac.ale zawsze bedziecie nizej,taka tradycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glitol [...] IP: *.ruch.com.pl / *.ruch.com.pl 27.07.05, 07:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat [...] 27.07.05, 07:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hernani Re: Pierwszy punkt w ekstraklasie IP: 212.160.138.* 27.07.05, 07:40 Ten mecz to było organizacyjne dno. Watachy pijanych szalikowców Cracovii zawładnęły większością stadionu i robiły co chciały a dzielni ochroniarze uciekli gdzieś na drugi koniec stadionu. Ludzie, którzy wykupili karnety byli przeganiani ze swoich miejsc. Poza tym tzw. włodarze klubu mają najwyraźniej problemy z liczeniem do 6 tys. ponieważ na stadionie było co najmniej 8 tys. ludzi.Jak się ma więc do tego wszystkiego gadanie jednego z działaczy (tego od "strzel sobie komórkę"), który bredził coś o jakichś stewardach i pewnych miejscach siedzących dla posiadaczy karnetów. Skoro pewni ludzie okazali się już po raz kolejny kompletnymi antytalentami organizacyjnymi to może są przynajmniej ludzmi honrowymi oraz uczciwymi i zwrócą po prostu za ten mecz pieniadze tym kibicom, którzy pomimo zapłacenia za karnet nie mogli w normalnych warunkach go obejrzeć. Bycie w ekstraklasie do czegoś chyba jednak zobowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fann Re: Pierwszy punkt w ekstraklasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 07:49 co Ty piszesz jakie watachy pijanych??czlowieku ty na innym meczu byles organizacja SUPER pozdro dla KLUBU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik DEBILE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 08:11 Jest monitoring na stadionie, wiec chyba nie byloby problemu przynajmniej czesci z tych, ktorzy nie dopingowali Korony pozbawic mozliwosci wchodzenia na stadion.W ich chorych umyslach nie miesci sie w glowie,ze Korona zatrudnila Brazylijczyka...Wypadalo by tego nie komentowac,ale mam nadzieje ze wladze klubu wreszcie sie ockna i nie beda ulegac grupom debili,ktorzy uwazaja ze sa najwazniejsi w klubie...Ponadto wielkie brawa dla pozostalej czesci publicznosci,dla prawdziwych kibicow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: DEBILE... 27.07.05, 08:22 Pan Salva wypisuje brednie. Byłem na łuku i jesli juz cos tej PAJACE spiewali w młynie to odrazu byli zagłuszani przez normalnych kibiców. A pAn Panie Salva czas najwyzszy PRZEPROSIC kibiców i klub KORNA za wypisywane przez PANA brednie. Redaktor od 7 bolsesci. Niech Pan wie ze bedziesz Pan bojotowany za szukanie taniej sensacji. Wyborcza osiagneła DNI !!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdro dla ŁUKU !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajak Re: Pierwszy punkt w ekstraklasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 08:20 A W CO ONI GRALI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin [...] IP: 212.160.196.* 27.07.05, 09:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 09:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Pierwszy punkt w ekstraklasie 27.07.05, 10:16 Witaj serdecznie z Ziemi Kieleckiej, Ty Gosc kielczanin, piszesz,Pozdrowienia dla Prawdziwych Kielczan, Gosc kielczanin, sa tez Pozdrowienia od Ciebie tez dla sztucznych Kielczan? czy Ty Gosc, tylko Prawdziwych Kielczan pozdrawiasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia do kibiców gó..arzy .... IP: *.int.pgd.pl / *.pgd.pl 27.07.05, 11:22 Co Wy wiecie debile ... macie po 15 lat i jesteście wielcy ultras, cała Polska z was się śmieje. Dajcie spokój z tym rasizmem, Hernani to nadzieja tego klubu. Jeszcze długo musicie się uczyć jak być prawdziwym ultras, patrzcie na inne kluby z większymy tradycjami niż Koronka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: do kibiców gó..arzy .... IP: 193.24.201.* 27.07.05, 12:06 Dlaczego to piszesz do wszystkich??? kilku rasistów(czyt. debili)zaczęli skandować jakieś głupie hasła w kierunku Hernaniego. ale ci ludzi są nikim.Osobiście uważam że kibice Korony są tolerancyjni i nie dyskryminują kogoś tylko za kolor skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: do kibiców gó..arzy .... 27.07.05, 12:16 Gosc Ziom napisal, Osobiscie uwazam , ze kibice " Korony " Polska / Kielce sa tolerancyjni i nie dyskryminuja nikogo za kolor skory, Gosc masz racje, nasze polozenie geograficzne, po Srodku Polski, miedzy Warszawa, a Krakow, na to nam nawet by nie pasowalo, do nas przyjezdzaja kibice i z Warszawy i z Krakowa i my tu wszystkich na rowni traktujemy, to nie wazne czy jestes z tad czy z tamtad, wazne tylko, zebys Kielce kochal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: do kibiców gó..arzy .... IP: *.int.pgd.pl / *.pgd.pl 27.07.05, 13:11 Źle zinterpretowałeś moje słowa, kieruję tą wypowiedź to tej bandy rasistów, która dała popis swoich możliwości podczas meczu. Sam jestem kibicem Koronki od urodzenia i szanuję pozostałą część kielckiej publiki, ale nie podobają mi się akcję w stylu "strajk kibiców", którego powodem jest inny kolor sory piłkarza oraz nie zapytanie przez Zarząd klubu kibiców ultras w sprawie zgody na ten transfer ? to jakaś bzdura jest. Jak im się nie podoba to niech nie przychodzą i zwolnią miejsce innym ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: do redaktorzyny IP: *.kielce.net.pl 27.07.05, 15:12 brawo panie Salva, osiągnął pan swój epokowy sukces-zaistniał na krajowej stronie wybiórczej, brawo, brawo. Ale z drógiej strony co za brak obiektywizmu i trzeźwego spojrzenia na atmosferę podczas meczu, pogoń za tandetną informacja...nieprawdziwą...tfu... a kiedyś wyborcza nie była wybiórcza... . Jaki Michnik taka Wyborcza... tfu... ps. pzdr dla goni - SeBo:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grodek1 Re: do redaktorzyny IP: *.adsl.hansenet.de 27.07.05, 15:46 ja , nie widze potrzeby, zeby na Polskim, Kieleckim Forum o Sporcie byly posty o innych Narodach, nie ma potrzeby , zeby ktos czytal, i zarazem odnosil takie wrazenie, ze My tu w Kielcach sa wszyscy jednakowi, wszyscy rasisci i wszyscy zli kibice, Kielce jest duzym miastem i potrzebuje Inwestorow i Pieniedzy tez z poza granic Polskiego panstwa, a jesli na Polskim, Kieleckim Forum, mozna takie bzdury, a moze zarazem po czesci i klamstwa czytac, to az sie nie chce tego czytac, mamy przeciez XXI wiek i Kulture. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic z Częstochow precz z rasizmem IP: 195.117.153.* 27.07.05, 19:42 nie nawidze rasizmu i nietolerancji mamy pretęsje że nas polaków żle traktują w europie zachodniej ale jak oni czują sie u nas w kraju część z was zachowuje się jak dzicz nie dorosła część z was do futbolu na tym poziomie my graliśmy w ekstraklasie ale takiego czegoś nie było prawdziwi kibice korony powinni przegonić debili ze stadionu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Liga mistszuf dla psełdokibicuf Koronyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 19:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznań [...] IP: 195.117.153.* 27.07.05, 20:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: do 1 wyjazdu 27.07.05, 20:18 No ja dopiero teraz ogladalem w tvn czytam ntv wiadomosci Polski dziennik i cos zaczeli mowic o moim kochanym miescie Kielce, ale za pozno zaskoczylem i nic nie zrozumialem, mnie tylko Slowo Kielce slyszac tak ucieszylo, ze teraz zaskoczylem, ze ja wczesnie pisalem o Koronie Kielce z przed 26 lat, no ja zapamietalem Korone Kielce,czy to nie byla druzyna " Iskry " kielce ? Odpowiedz Link Zgłoś