kex 19.08.02, 16:24 Witam :-)))) wstępnie informuje i ... zapraszam do wpisywania się - potwierdzania. pozdrawiam kex ps. specjalne pozdrowienia dla dm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dm_ Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 19.08.02, 16:28 kex napisał: > Witam :-)))) > wstępnie informuje i ... zapraszam do wpisywania się - potwierdzania. > > ja bede:) transport wlasny, jak ktos nie ma to mamy jedno wolne miejsce, bo jedno zajmie aus;))) > ps. specjalne pozdrowienia dla dm > specjalne pozdrowienia dla kexa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.02, 17:21 Kurde.... ja odpadam. Mam tego dnia ślub, na którym (i po którym) jestem zobowiązany być...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwizab Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 19.08.02, 17:57 dm_ napisała: > kex napisał: > > > Witam :-)))) > > wstępnie informuje i ... zapraszam do wpisywania się - potwierdzania. > > > > > > ja bede:) > transport wlasny, jak ktos nie ma to mamy jedno wolne miejsce, bo jedno zajmie > aus;))) > > > ps. specjalne pozdrowienia dla dm > Ja sie juz wypowiadalem na czacie w w/w temacie :) > specjalne pozdrowienia dla kexa:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.02, 18:20 dm_ napisała: > kex napisał: > > > Witam :-)))) > > wstępnie informuje i ... zapraszam do wpisywania się - potwierdzania. > > > > > > ja bede:) > transport wlasny, jak ktos nie ma to mamy jedno wolne miejsce, bo jedno zajmie > aus;))) A Ja bym mógł się załapać na to wolne miejsce, bo jak ognisko to i browarka wypadało by się napić pod kiełbaskę, nie? Weźmiesz mnie DM ? I jeszcze małe pytanko od której do której jest zaplanowane ??? Tak Pi razy drzwi... PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 19.08.02, 19:25 Gość portalu: Hamster napisał(a): > A Ja bym mógł się załapać na to wolne miejsce, bo jak ognisko to i browarka > wypadało by się napić pod kiełbaskę, nie? Weźmiesz mnie DM ? > I jeszcze małe pytanko od której do której jest zaplanowane ??? Tak Pi razy > drzwi... ok hamster. myslalam o godz. 18-19 . Bo tak umowilam babcie na odbior dzieci.:) spotkalibysmy sie wszyscy pod red. wyb? Odpowiedz Link Zgłoś
jjarm Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 19.08.02, 20:07 koniecznie trzeba zabrac toporek/siekierke celem narabania drzewa ;-) ktos dysponuje takim sprzetem? Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 20.08.02, 08:31 > ok hamster. > myslalam o godz. 18-19 . > Bo tak umowilam babcie na odbior dzieci.:) To ognisko ma byc od 18 do 19 ???? Nawet dojechac i wrócic nie zdążymy :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 20.08.02, 09:54 hamsterek napisał: > > To ognisko ma byc od 18 do 19 ???? Nawet dojechac i wrócic nie zdążymy :-)))) ha.. ha.... ha... ....... ech hamster ... Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwizab Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 19.08.02, 20:55 Kurde a ja to chyba rowerem...Ale jak wtedy jakiegos browarka wykonam...Dylemat... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczusia_ Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 20.08.02, 09:00 31.08 OK. W borkowie chyba nie ma rzadnych ogróków, w których byście sie zakamuflowal ;-). Zresztą nic nie będę obiecywał zobaczy się w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczusia_ Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 20.08.02, 09:01 31.08 OK. W Borkowie chyba nie ma rzadnych ogródków, w których moglibyście się zakamuflować ;-). Zresztą nic nie będę obiecywał zobaczy się w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 20.08.02, 10:06 kaczusia_ napisał: > 31.08 OK. W Borkowie chyba nie ma rzadnych ogródków, w których moglibyście się > zakamuflować ;-). :))) wciaz wspominasz lukrecje?:) tym razem mam twoj nr na kom:) Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwizab Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 20.08.02, 11:09 dm_ napisała: > :))) > wciaz wspominasz lukrecje?:) > tym razem mam twoj nr na kom:) > He he wnioskuje ze ostatnim razem kaczucha tez mial problemy ze znalezieniem reszty w Lukrecji, sam dotarlem tam dzieki znajomosci nr tel DM :) Gdyby nie to to bylaby lipa... Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ PRZYPOMNIENIE- Ognisko w Borkowie 21.08.02, 10:11 przypominam tylko. Nie widze deklaracji rz, bedziesz czy nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwizab Re: PRZYPOMNIENIE- Ognisko w Borkowie 21.08.02, 10:17 dm_ napisała: > przypominam tylko. > Nie widze deklaracji rz, bedziesz czy nie?:) > Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 21.08.02, 11:06 Co wy na to zeby bylo na cedzynie ognisko? I dojazd chyba bedzie latwiejszy w razie czego. Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwizab Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 21.08.02, 11:13 dm_ napisała: > Co wy na to zeby bylo na cedzynie ognisko? > I dojazd chyba bedzie latwiejszy w razie czego. > 1 glos za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rz Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie IP: *.kielce.uw.gov.pl 21.08.02, 12:01 jeśli mi nic nieprzewidzianego nie wypadnie to bardzo chętnie! ale faktycznie przydałby się (mnie też) jakiś transport :-/ rz Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_horse Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 22.08.02, 11:37 bede miał za dwa lub trzy miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwizab Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 22.08.02, 11:50 spirit_horse napisał: > bede miał za dwa lub trzy miejsca Jak cos to sie lape. Rezerwuje miejsce od okna :) Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 21.08.02, 12:56 dm_ napisała: > Co wy na to zeby bylo na cedzynie ognisko? > I dojazd chyba bedzie latwiejszy w razie czego. Pasi. Ale tam mało drewna od strony parkingu chyba że ktoś przywiezie ze sobą :- )))) to może grill ? Bo na tą drugą stronę gdzie las to ciężko chyba dojechać samochodem. O której zaczynamy ??? Hamster Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 21.08.02, 13:29 hamsterek napisał: > )))) to może grill ? Bo na tą drugą stronę gdzie las to ciężko chyba dojechać > samochodem. O której zaczynamy ??? > > Hamster zaden grill, ognisko ma byc, prawdziwe. grilla to juz 100 razy mielismy. Drewno sie znajdzie. To bedzie na waszej glowie chlopcy.:) Hamster, kurna nieprzytomny jestes?:)) o 19 pod redakcja GW. Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwizab Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 21.08.02, 13:38 dm_ napisała: > zaden grill, ognisko ma byc, prawdziwe. > grilla to juz 100 razy mielismy. Taa? to prosze o opis wszystkich 100 razy, bo ja tylko raz zauwazylem (ale nie dotarlem) :) > Drewno sie znajdzie. To bedzie na waszej glowie chlopcy.:) Jedzmy duuzo wczesniej... > > Hamster, kurna nieprzytomny jestes?:)) > o 19 pod redakcja GW. Spytam jeszcze tylko rodzicow czy mnie puszcza tak pozno :) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 21.08.02, 13:41 wyrwizab napisał: > > Taa? to prosze o opis wszystkich 100 razy, bo ja tylko raz zauwazylem (ale nie > dotarlem) :) zawsze jest info, lepiej powiedz ze ci sie nie chcialo, albo nie miales ochoty. > > Drewno sie znajdzie. To bedzie na waszej glowie chlopcy.:) > > Jedzmy duuzo wczesniej... wasz problem, > > Hamster, kurna nieprzytomny jestes?:)) > > o 19 pod redakcja GW. > > Spytam jeszcze tylko rodzicow czy mnie puszcza tak pozno :) pisalam to do hamstera. Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 21.08.02, 13:57 dm_ napisała: > wyrwizab napisał: > > > > > Taa? to prosze o opis wszystkich 100 razy, bo ja tylko raz zauwazylem (ale > > nie > > dotarlem) :) > > zawsze jest info, lepiej powiedz ze ci sie nie chcialo, albo nie miales ochoty. > > > > > Drewno sie znajdzie. To bedzie na waszej glowie chlopcy.:) > > > > Jedzmy duuzo wczesniej... > > wasz problem, > > > > Hamster, kurna nieprzytomny jestes?:)) > > > o 19 pod redakcja GW. > > > > Spytam jeszcze tylko rodzicow czy mnie puszcza tak pozno :) > > pisalam to do hamstera. > > Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwizab Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 21.08.02, 14:03 hamsterek napisał: > > No bo cholera nie wiem co robić ??? Jeżeli tak późno i posiedzimy do późnego > wieczora to bym wziął lornete ze statywem to by się niebo pooglądało, a warunki Po mojemu jak ognisko to moze troche zejsc..Nawet by wypadalo nie konczyc w ciagu 2h, pozostaje jednak kwestia przygotowania drewna itp > > tam są niezłe (jeżeli będzie pogoda) a jeżeli tak to nie będę z tym sprzętem > dymał pod redakcję. A jeżeli przyjadę swoim to się nie napiję browarka i będzie > > mi gul smigał jak wy sobie kiełbaski popijacie zimnym np. Żywczykiem :-((((( > > W którą stronę się nie odwrócisz to dupa zawsze z tyłu :-(( > Zakonczenie podobalo mi sie najbardziej, nie ma to jak wartosciowy moral :) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 21.08.02, 14:22 hamsterek napisał: > W którą stronę się nie odwrócisz to dupa zawsze z tyłu :-(( > hamster... wolna wola. Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwizab Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 21.08.02, 14:01 dm_ napisała: > zawsze jest info, lepiej powiedz ze ci sie nie chcialo, albo nie miales ochoty. > Skad te posadzenia mnie o zla wole? Na swoja obrone mam dobra frekwencje na spotkaniach w Kielcach > wasz problem, Spychologia stosowana :) > > pisalam to do hamstera. > A to dla mnie inna godzina odjazdu ? :))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwizab Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 22.08.02, 13:59 Plonie ognisko w lesie...no wlasnie a co na to np gajowy? Tam wogole mozna takie brewerie wyprawiac? Bo jak rok temu rozpalilismy grilla na korcie tenisowym to przyjechala policja..mam nadziej ze tym razem nie bedzie takich atrakcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 22.08.02, 15:01 wyrwizab napisał: > Plonie ognisko w lesie...no wlasnie a co na to np gajowy? Tam wogole mozna taki > e brewerie wyprawiac? Bo jak rok temu rozpalilismy grilla na korcie tenisowym t > o przyjechala policja..mam nadziej ze tym razem nie bedzie takich atrakcji :) Przy zalewie od strony parkingów jest takie miejsce koło zagajnika na ognisko i chyba nikt nie ma o to pretensji, często się tam też grilluję :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: 31.08.02 - Ognisko w Borkowie 22.08.02, 15:03 wyrwizab napisał: > Plonie ognisko w lesie...no wlasnie a co na to np gajowy? Tam wogole mozna taki > e brewerie wyprawiac? Bo jak rok temu rozpalilismy grilla na korcie tenisowym t > o przyjechala policja..mam nadziej ze tym razem nie bedzie takich atrakcji :) Przy zalewie od strony parkingów jest takie miejsce koło zagajnika na ognisko i chyba nikt nie ma o to pretensji, często się tam też grilluję :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: CZY KTOS MA SIEKIERE? 22.08.02, 17:27 _wojtek_d napisał: > JA, JA MAM!!! po co krzyczysz. Jak masz to pozycz :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: CZY KTOS MA SIEKIERE? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 22:41 dm_ napisała: > _wojtek_d napisał: > > > > JA, JA MAM!!! > > > po co krzyczysz. > Jak masz to pozycz :-> > Odpowiedz Link Zgłoś
forum_kielce przypomnienie 27.08.02, 18:38 dla przypomnienia - 19.00 pod redakcja, Odpowiedz Link Zgłoś