Dodaj do ulubionych

Bogucki na wojewodę

IP: 213.77.117.* 30.10.05, 15:21
Patrząc na chłopców pisowców, co pchają się na stanowisko wojewody
świętokrzyskiego i jego dworu, chyba dobrze byłoby rozważyć kandydaturę
Tomasza Boguckiego, przewodniczącego Rady Miasta Kielce, na to stanowisko .
Jestem tylko obserwatorem z boku, nie jest to czlowiek z mojej opcji
politycznej, ale widzę, co robi w samorządzie : dobry organizator,
konsekwentny, umie brać odpowiedzialność za swoje decyzje, bierze pod uwagę
opinie odmienne od swoich, nie dzieli ludzi n prawych i lewych tylko na
głupich i mądrych, ma popracie kleru, co też jest ważne w pełnieniu tej
funkcji, bo i poseł Długosz latał do katedry na konsultacje, nie ma co
udawać, że nie. A przy tym T. Bogucki nie wygląda na czlówieka, ktory by
sprzedał województwo, bo ma poczycie swej wartości i swoje zdanie, czego
innym pretendentom, takim jak Banaś brakuje, niczym szczególnym wskazującym
na profesjonalizm się w samorzadzie nie wykazali i bedą ten urzad traktować,
jakby Pana Boga złapali za nogi, a to szkodliwe.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gargamel Re: Bogucki na wojewodę IP: 81.6.130.* 30.10.05, 17:12
      Kolego "Ankaka" - Pan Przewodniczący Rady Miasta Tomasz Bogucki jest współtwórcą
      wielu "sukcesów" naszego Geniusza. Bardzo wielu Kielczan nie może mu wybaczyć
      udziału w zmianie nazw ulic - w olaniu opinii wyrażonej przez nich w tej
      sprawie w referendum osiedlowym. Dlatego jest Radnym, któremu zamierzają oni
      nieźle "przetrzepać d..." w trakcie nadchoczących wyborów samorządowych. Poza
      tym powinny zostać wyjaśnione conajmniej 2 sprawy związane z tą osobą:
      1/ To w jakim charakterze figuruje na Liście Wildsteina pod nr IPN BU 0772/2254.
      2/ Czy prawdą jest to, że zaginął gdzieś w UM jego dyplom magisterski z
      Lubelskiego KUL-u - z pracy nt. /jak czytałem na tym forum/ umieszczenia diabłów
      na czubku męskiego k.....".
      A poza tym tak samo nadaje się na stanowisko Wojewody Świetokrzyskiego jak
      L.Kaczyński na Prezydenta, a K.Marcinkiewicz na Premiera. BO TAKIE TYLKO KADRY
      MA "PISUAR".
      • Gość: anetka Gargamelu! podobasz mi się ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 17:15
        Gargamelu! podobasz mi się ;) bardzo ładnie i mądrze piszesz ;)

napisz proszę o redaktorze Jerzym Danielu! zrób to dla mnie ;) z naciskiem na
        dziłalnośc redaktora sprzed 1989 roku ;)))
        • Gość: Gargamel Re: Gargamelu! podobasz mi się ;) IP: 81.6.130.* 30.10.05, 17:27
          Wybacz Anetko - nie mogę tego uczynić. A to dlatego, że zbyt dobrze znałem w
          latach 80-tych Towarzysza Redaktora Jerzego Daniela - a uważając go za .....,
          który już wtedy "potrafił ciągnąć w swoją stronę" kilkakrotnie dawałem temu
          /za kogo go uważam/ jednioznaczny wyraz. Dletego nie chciałbym pisać o tym
          .... teraz na forum. Każdy kto miał wątpliwą przyjemność go poznać kiedykol-
          wiek w życiu - sam widzi z kim ma do czynienia. Ze zwykłym ..... .
          • Gość: Gargamel Do W.Domagały vel Behomota vel Anetki .... IP: 81.6.130.* 30.10.05, 17:36
            Rozumię Panie Wojciechu Domagała dlaczego piszesz Pan jako "Behemot" - ale nie
            mogę pojąć dlaczego teraz "przerobiłeś" się Pan na "Ametkę" ? To, że jesteś Pan
            chorym na schizofrenię /pewnie paranoidalną/ nie usprawiedliwia tej "przemiany".
            Trzeba się leczyć - a jako oddanemu zwoleninikowi WEL-a "refundację" środków
            załatwi ci w NFZ jego Laleczka Dyrektor E.Cybula.
      • Gość: jarwoj Re: Bogucki na wojewodę IP: 81.6.129.* 30.10.05, 17:20
        Jak zwykle Gargamelu żygasz zawszonym swoim intelektem,dyżurny gminny czerwony
        prostaczku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka