Dodaj do ulubionych

praktyki w Zenvita

30.06.06, 16:04
Czy ktos z Was brał w nich udział lub zamierza w tym roku?
Obserwuj wątek
    • agakoziorowska Re: praktyki w Zenvita 01.07.06, 21:36
      kurczę a co to? APTEKA? firma?
      • asiabube Re: praktyki w Zenvita 02.07.06, 10:36
        To firma farmaceutyczna ZENTIVA (nie zenvita jak napisalam w tytule:\)produkuje
        np. VERAL.Proponuja praktyki letnie dla studentów 4-5 roku i własnie zadzwonili
        do mnie i zaprosili na spotkanie.Praktyki są bezpłatne,1 miesiac lub
        dluzej ,czy ktoś z Was brał udział w takich praktykach a jeśli nie to czy
        uważacie że warto??
        • agakoziorowska Re: praktyki w Zenvita 02.07.06, 13:21
          warto!! ja byłam w Polpharmiemiesciac i bardzo sobie chwale. oczywiscie zalezy
          co Ci zaproponuja bo jak w Servierze chcieli mnie do marketingu to zrezygnowalam
          (w Polpharmie bylam na dziele produkcji...jednym z najnowoczesniejszych w
          Polsce...nie wiem jak to wyglada w Zentivie ale zawsze sie otrzaskasz)
          • agakoziorowska Re: praktyki w Zenvita 02.07.06, 13:26
            uuu doczytalam...chcą na przedstawiciela medycznego...no nie wiem, chyba ze
            planujesz w tym zakresie jakas kariere...oni chyba nie maja produkcji w Polsce
            nawet...
            • asiabube Re: praktyki w Zenvita 02.07.06, 20:19
              czy to znaczy ze odradzałabyś mi w przyszłości pracę jako przedstawiciel?
              • agakoziorowska Re: praktyki w Zenvita 02.07.06, 20:53
                wiesz ja bym Ci odradzała, ale może sie przecież okazac ze to akurat praca dla
                Ciebie..także sie nie sugeruj za mocno...ja wiem tyle: znajomi raczej sie nie
                wybieraja, chyba ze w ostatecznosci, w aptekach Cie nie lubia, lekarze Cie mjaa
                dosc, praca wymaga latania tu i tam i mało kto to na dłuższą metę wytrzymuje,
                rotacja jest strrrraszna, mozliwosci kariery w gore srednie, a zreszta przejrzyj
                oferty pracy - takich przedstawicieli chca na peczki, po prostu mozesz wybierac
                gdzie i kiedy i nikt tego jakos nie bierze wiec cos w tym jest, prestiz w tej
                chwili zaden, raczej biora ludzi z łapanki po biologii czy czymkolwiek bo nikt
                nie chce, musisz ludziom wciskac rozne rzeczy. ok mozna, tez stalam na
                promocjech w aptece.. ale wiesz na dluzsza mete to jest meczace :) tylko jak
                mowie moze akurat masz zylke do handlu i bedzie ci super lezalo... ja wlasnie z
                podobnej rzeczy w servierze zrezygnowalam ale nikt nie mowi ze jestem nieomylna.
                moze to polubisz...
                • asiabube Re: praktyki w Zenvita 03.07.06, 15:42
                  Agnieszko,czy brałas udział kiedyś w rozmowie kwalifikacyjnej kandydatów na
                  przedstawiciela farm.?Moze wiesz jak ona wygląda mniej wiecej,podobno na mojej
                  rozmowie mają być jeszcze jakies zadania...Napisz proszę jesli coś wiesz na ten
                  temat.
                  • agakoziorowska Re: praktyki w Zenvita 03.07.06, 19:09
                    wiesz co no pytaja Cie o jakas wypowiedz na temat (tu pada temat)...albo co bys
                    zrobila gdyby ...albo dlaczego wpisalas w cv to a nie tamto...albo czego sie
                    nauczylas w tamtej pracy....generalnie masz byc ambitna , aktywna, pracowita i
                    rozgadana. Jak handlowiec typowy :)
    • ika1000 Re: praktyki w Zenvita 12.07.06, 19:13
      Cześć!Ja zamierzam odbyć praktyki w firmie Zentiva podczas tych wakacji-
      wysłałam swoją aplikację na ich ogłoszenie, zostałam zaproszona na rozmowę i ją
      pomyślnie przeszłam gdyż dziś zostałam poinformowana, że mnie przyjęli :)
      nie zostałam jeszcze wtajemniczona w zakres moich obowiązków-wiem tylko że
      będzie to powiązane z przedstawicielstwem. Nie zastanawiałam się długo czy
      odpowiadać na ich ogłoszenie czy nie-wychodzę z założenia, że w dzisiejszych
      czasach każde doświadczenie jest ważne.Nie jestem studentka farmacji, ale
      pokrewnego kierunku. Pozdrawiam
      • asiabube Re: praktyki w Zenvita 12.07.06, 20:40
        Mogłabyś napisac conieco jak wygladała ta rekrutacja w krakowie?
        Masz rację,zgadzam się że każde doświadczenie jest ważne ,ja niestety nie
        pojechałam choć tez zostałam zaproszona.Sroda mi troche nie
        odpowiadala,codziennie musze byc w lipcu na praktyce w aptece a o Zentivie
        myslalam dopiero na wrzesien.Napisz jesli mozez pozniej jak to wyglada w
        Zentivie,w przyszlym roku nie mam juz praktyk wiec moze wtedy sie zdecyduje.
        • ika1000 Re: praktyki w Zenvita 13.07.06, 22:38
          Witam, ja nie byłam na rozmowie w Krakowie tylko w Gdańsku bo aplikowałam na
          3miasto! A rozmowa trwała 3godziny-najpierw praca w grupie, potem każdy miał
          swoje zadanie, następnie był test a na końcu, jeśli dana osoba im sie spodobała
          to była rozmowa-taka typowa kwalifikacyjna.
          Co do terminu to mi pasował tylko sierpień na odbycie tych praktyk (lipiec i
          wrzesień jestem w innych firmach na praktyce)no i im to widocznie odpowiadało
          bo sie zgodzili :)
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka