asiabube 30.06.06, 16:04 Czy ktos z Was brał w nich udział lub zamierza w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agakoziorowska Re: praktyki w Zenvita 01.07.06, 21:36 kurczę a co to? APTEKA? firma? Odpowiedz Link Zgłoś
asiabube Re: praktyki w Zenvita 02.07.06, 10:36 To firma farmaceutyczna ZENTIVA (nie zenvita jak napisalam w tytule:\)produkuje np. VERAL.Proponuja praktyki letnie dla studentów 4-5 roku i własnie zadzwonili do mnie i zaprosili na spotkanie.Praktyki są bezpłatne,1 miesiac lub dluzej ,czy ktoś z Was brał udział w takich praktykach a jeśli nie to czy uważacie że warto?? Odpowiedz Link Zgłoś
agakoziorowska Re: praktyki w Zenvita 02.07.06, 13:21 warto!! ja byłam w Polpharmiemiesciac i bardzo sobie chwale. oczywiscie zalezy co Ci zaproponuja bo jak w Servierze chcieli mnie do marketingu to zrezygnowalam (w Polpharmie bylam na dziele produkcji...jednym z najnowoczesniejszych w Polsce...nie wiem jak to wyglada w Zentivie ale zawsze sie otrzaskasz) Odpowiedz Link Zgłoś
agakoziorowska Re: praktyki w Zenvita 02.07.06, 13:26 uuu doczytalam...chcą na przedstawiciela medycznego...no nie wiem, chyba ze planujesz w tym zakresie jakas kariere...oni chyba nie maja produkcji w Polsce nawet... Odpowiedz Link Zgłoś
asiabube Re: praktyki w Zenvita 02.07.06, 20:19 czy to znaczy ze odradzałabyś mi w przyszłości pracę jako przedstawiciel? Odpowiedz Link Zgłoś
agakoziorowska Re: praktyki w Zenvita 02.07.06, 20:53 wiesz ja bym Ci odradzała, ale może sie przecież okazac ze to akurat praca dla Ciebie..także sie nie sugeruj za mocno...ja wiem tyle: znajomi raczej sie nie wybieraja, chyba ze w ostatecznosci, w aptekach Cie nie lubia, lekarze Cie mjaa dosc, praca wymaga latania tu i tam i mało kto to na dłuższą metę wytrzymuje, rotacja jest strrrraszna, mozliwosci kariery w gore srednie, a zreszta przejrzyj oferty pracy - takich przedstawicieli chca na peczki, po prostu mozesz wybierac gdzie i kiedy i nikt tego jakos nie bierze wiec cos w tym jest, prestiz w tej chwili zaden, raczej biora ludzi z łapanki po biologii czy czymkolwiek bo nikt nie chce, musisz ludziom wciskac rozne rzeczy. ok mozna, tez stalam na promocjech w aptece.. ale wiesz na dluzsza mete to jest meczace :) tylko jak mowie moze akurat masz zylke do handlu i bedzie ci super lezalo... ja wlasnie z podobnej rzeczy w servierze zrezygnowalam ale nikt nie mowi ze jestem nieomylna. moze to polubisz... Odpowiedz Link Zgłoś
asiabube Re: praktyki w Zenvita 03.07.06, 15:42 Agnieszko,czy brałas udział kiedyś w rozmowie kwalifikacyjnej kandydatów na przedstawiciela farm.?Moze wiesz jak ona wygląda mniej wiecej,podobno na mojej rozmowie mają być jeszcze jakies zadania...Napisz proszę jesli coś wiesz na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
agakoziorowska Re: praktyki w Zenvita 03.07.06, 19:09 wiesz co no pytaja Cie o jakas wypowiedz na temat (tu pada temat)...albo co bys zrobila gdyby ...albo dlaczego wpisalas w cv to a nie tamto...albo czego sie nauczylas w tamtej pracy....generalnie masz byc ambitna , aktywna, pracowita i rozgadana. Jak handlowiec typowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ika1000 Re: praktyki w Zenvita 12.07.06, 19:13 Cześć!Ja zamierzam odbyć praktyki w firmie Zentiva podczas tych wakacji- wysłałam swoją aplikację na ich ogłoszenie, zostałam zaproszona na rozmowę i ją pomyślnie przeszłam gdyż dziś zostałam poinformowana, że mnie przyjęli :) nie zostałam jeszcze wtajemniczona w zakres moich obowiązków-wiem tylko że będzie to powiązane z przedstawicielstwem. Nie zastanawiałam się długo czy odpowiadać na ich ogłoszenie czy nie-wychodzę z założenia, że w dzisiejszych czasach każde doświadczenie jest ważne.Nie jestem studentka farmacji, ale pokrewnego kierunku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiabube Re: praktyki w Zenvita 12.07.06, 20:40 Mogłabyś napisac conieco jak wygladała ta rekrutacja w krakowie? Masz rację,zgadzam się że każde doświadczenie jest ważne ,ja niestety nie pojechałam choć tez zostałam zaproszona.Sroda mi troche nie odpowiadala,codziennie musze byc w lipcu na praktyce w aptece a o Zentivie myslalam dopiero na wrzesien.Napisz jesli mozez pozniej jak to wyglada w Zentivie,w przyszlym roku nie mam juz praktyk wiec moze wtedy sie zdecyduje. Odpowiedz Link Zgłoś
ika1000 Re: praktyki w Zenvita 13.07.06, 22:38 Witam, ja nie byłam na rozmowie w Krakowie tylko w Gdańsku bo aplikowałam na 3miasto! A rozmowa trwała 3godziny-najpierw praca w grupie, potem każdy miał swoje zadanie, następnie był test a na końcu, jeśli dana osoba im sie spodobała to była rozmowa-taka typowa kwalifikacyjna. Co do terminu to mi pasował tylko sierpień na odbycie tych praktyk (lipiec i wrzesień jestem w innych firmach na praktyce)no i im to widocznie odpowiadało bo sie zgodzili :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś