Dodaj do ulubionych

Do Pana Prokuratora o antysemitach z SLD

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:48
Będę wdzięczna za podjęcie działań mających na celu pociągnięcie do
odpowiedzialności tego antysemity z SLD.

Napisał on tak:

„te pieprzone tablice mojzeszowe (po co ??) Golgoty i wiele inych nie
potrzebnych pierdół”.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=33998244&a=34093836

Zwracam uwagę, że ten członek SLD obraził naród żydowski i uczucia religijne
narodu żydowskiego.

Tym bardziej, że tablice mają zostać ustawione dla uczczenia rocznicy
dokonania mordu na Żydach przez funkcjonariuszy PPR, ORMO, MO, WP itp.
zbrodniczych organizacji.

Pragnę jednocześnie zwrócić uwagę na rozpowszechnianie antysemickich treści
przez członków SLD z koła pana Stępnia. Rozpowszechnianie to odbywa się za
zgodą i z udziałem pana Stępnia.
Obserwuj wątek
    • miskorabol Re: Do Pana Prokuratora o antysemitach z SLD 29.12.05, 10:57
      jesteś kłamcą.
      Nie jestem antysemitą i tym bardzie nie jestem z SLD. Pan Prokurator powinien
      się zając ale Tobą i Twoimi obraźliwymi tekstami. Jestes oszczercą i kłamcą a
      przy tym obrażasz i pomawiasz Pana Stepnia SLD i mnie babetko vel kobylybbb.
      • Gość: babetka Antysemityzm w SLD to nic nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:05
        Jesteś antysemitą, czego dowodzi zamieszczony tekst.

SLD jest również antysemickie. Ostatecznie wywodzicie swój rodowód od swoich
        towarzyszy, zwyrodnialców z kieleckich Plant i żydożercy bandyty Jaruzelskiego.

A co do antysemityzmu szerzącego się w kole pana Stepnia, to gotowa jestem
        udowodnić to przed sądem.
        • miskorabol Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego 29.12.05, 11:10
          no to pisz do prokuratora zeby sie tobą zajął. jesli nie umiesz czytac ze
          zrozumieniem pisanego tekstu to Twój problem. Zreszta z kim ja rozmawiam , z
          oszczercą kłamca i istota która bezkarnie pomawia innych.
          • Gość: babetka Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:13
            To chyba ty napisałeś o "pieprzonych tablicach mojżeszowych".

Ciekawe, co na to powie były Ambasador Izraela, który jest dobrodziejem
            kieleckiej placówki leczniczej.

Myślę, że szczególnie w kontekście przyszłorocznej rocznicy, Pan Prokurator
            zajmie się tobą i twoją wypowiedzią.
            • ubekkubek Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego 29.12.05, 11:16
              hostar.pl/naziowsiak.jpg
              • miskorabol Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego 29.12.05, 11:18
                marna prowokacja radio maryjnych geniuszów
            • miskorabol Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego 29.12.05, 11:17
              > To chyba ty napisałeś o "pieprzonych tablicach mojżeszowych".
              tak napisałem i co ?? jesli nie umiesz zrozumieć kontekstu wypowiedzi to sie
              nie odzywaj.

antysemita

człowiek wrogo usposobiony względem Żydów, występujący przeciw nim
              <fr. antisémite, → anty-, Semita>
              swo.pwn.pl/haslo.php?id=1585
              gdzie według słownika Pan Stępień SLD i ja jesteśmu antysemitami ??
              • miskorabol Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego 29.12.05, 11:26
                a Ty obrażasz Panią Jolante Kwaśniweską i tym powinien zając sie prokurator
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=30624335&a=30674914
                a tu jeszcze pare:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=33605894&a=33605894
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=33440321&a=33450021
                nazywanie publiczne Pana Stepnia przestepstwem jest scigane z KK:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=33379787&a=33383266
                i jeszcze wiele innych, wystarczy wpisać w wyszukiwarkę GW hasło babetka
                • Gość: babetka Wszystkie wypowiedzi podtrzymuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:32
                  Zresztą udowodniłam, że pani Jolanta Kwaśniewska posiada, delikatnie mówiąc,
                  rozumek dość luźny.

Pan Olo Komsomolec Kwaśniewski sam przyznał, że w Charkowie był pijany. A
                  uczynienie człowieka, który jest hańbą Polski Honorowym Obywatelem Kielc jest
                  jednocześnie hańbą kieleckiej lewicy.

A kto się zbiera w lokaliku pani Tarnowskiej, to niektórzy wiedzą. Jeżeli ty
                  się tam także zbierasz, to nic dziwnego, że jesteś anmtsemitą.
              • Gość: babetka Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:26
                To bardzo proste - z ogromną pogardą i nienawiścią wyraziłeś się o świętości
                Żydów. Z ogromna pogardą i nienawiścią wyraziłeś się także o Mojżeszu.

A wszystko to w kontekście tego, że tablice mają być ustawione, jako jeden z
                elementów uczczenia mordu na Żydach dokonanego przez funkcjonariuszy PPR, MO,
                WP, ORMO itp. wykwitów lewicy.

A o antysemickich wypowiedziach ludzi z koła pana Stępnia na razie zamilczę.
                • miskorabol Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego 29.12.05, 11:27
                  >A wszystko to w kontekście tego, że tablice mają być ustawione, jako jeden z
                  > elementów uczczenia mordu na Żydach dokonanego przez funkcjonariuszy PPR, MO,
                  > WP, ORMO itp. wykwitów lewicy.

jeśli nie wiesz czegoś o czymś to nie pisz steku bzdur.
                  • Gość: Rozjemca Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:31
                    PRZEKAŻCIE SOBIE ZNAK POKOJU !
                  • Gość: babetka Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:33
                    Ależ, ja wiem bardzo dokładnie. Jesteś antysemitą. Nie wiem tylko, czy wzorem
                    swoich ideowych poprzedników jesteś zdolny do mordu.
                • miskorabol Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego 29.12.05, 11:34
                  nigdzie nie napisałem z pogarda o Mojzeszu. Kłamiesz !!!
                  • Gość: babetka Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:39
                    Napisałeś "pieprzone tablice mojżeszowe". Dla Mojżesza i nie tylko te tablice
                    były święte. Tym samym okazałeś Mojżeszowi, Żydom, katolikom oraz innym
                    chrześcijanom, pogardę.

Okazałeś tym samym pogardę także swoim towarzyszom w osobach co najmniej pani
                    Joli Kwaśniewskiej, pana Wojciecha Olejniczaka i Henryka Milcarza.
                    • Gość: Ga--ga Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:53
                      Jesli ktos natuszył prawo, nalezy zglosic to do prokuratury podpisujac to
                      imieniem i nazwiskiem a nie wypisywac na forum pod pseudonimem
                      • Gość: babetka Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:01
                        To zgłoś. Ja zgłaszam publicznie na forum, które z pewnością jest monitorowane
                        przez pracowników wymiaru sprawiedliwości.

Tylko pracownicy wymiaru sprawiedliwości coś się nie kwapią ze ściganiem
                        członków SLD.

Np. pana Włodzimierza Stępnia, który w dniu 01.09.2005r. złamał prawo pojąc
                        wyborców alkoholem.
                        • Gość: Ga--ga Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:11
                          Jeśli publikujesz, to zgłoś, twierdzisz,że masz dowody Nie ukrywaj sie pod
                          pseudonimem. Skoro tego nie robisz, to znaczy, że jestes tchórzem i uciekasz
                          się do pomówień. Twój post nie jest żadnym dowodem dla prokuratora. Przedstaw
                          sie, to zgłoszę, podając cię jako świadkaopisywanych wydarzeń. Napisałes <to
                          zgłos> z checia to uczynię przy twojej pomocy.
                          • Gość: babetka Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:21
                            To nie są pomówienia.
                            To co napisał robal jest faktem. To, że członkowie koła SLD pana Stepnia
                            rozpowszechniają treści antysemickie jest faktem.
                            To, że pan Stępień złamał w dniu 01.09.2005r. prawo pojąc wyborców alkoholem
                            jest także faktem.

A SLD i pan Stepień nie znaczą dla mnie tyle, aby ich sprawie tracić czas i
                            fatygować się do prokuratora.

Jeżeli natomiast rozpowszechniam pomówienia, to jest proste wyjście - pan
                            Stępień i SLD może zgłosić popełnienie przestępstwa.

No, panie Włodzimierzu Stępień - śmiało, do dzieła szlachetny pośle z SLD!

P.S.
                            Świadkami pojenia alkoholem w dniu 01.09.2005r. wyborców przez pana Stępnia
                            była cała praworządna "górka" członków SLD w Kielcach. W tym zobowiązany do
                            przestrzegania prawa pan Wojewoda Świętokrzyski Włodzimierz Wójcik.

Może pan Wojewoda Wójcik pofatyguje się do prokuratora?!
                            • miskorabol Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego 29.12.05, 12:26
                              > A SLD i pan Stepień nie znaczą dla mnie tyle, aby ich sprawie tracić czas i
                              > fatygować się do prokuratora.
                              >
                              > Jeżeli natomiast rozpowszechniam pomówienia, to jest proste wyjście - pan
                              > Stępień i SLD może zgłosić popełnienie przestępstwa

czyli jednak głosisz nieprawde. Strach Cie obleciał ??
                              Co do Pana Stępnia odnosny e-mail juz wysłałem do niego
                              • Gość: Ga--ga Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:37
                                A jednak są to pomówienia, bo nie masz odwagi sygnować tego swoim nazwiskiem,
                                pisząc do prokuratury doniesienie o popełnieniu przestępstwa.
                                • Gość: babetka To prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:47
                                  A prokuratura z pewnością już dawno zna moje nazwisko :)

Tak, jak na pewno zna nazwisko antysemity miskorobala.
                              • Gość: babetka Panie Włodzimierzu Stępień, czekam!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:46
                                MOże nareszcie się dowiem, jaki cel panu przyświecał, kiedy w dniu 01.09.2005r.
                                łamał pan prawo pojąc wyborców alkoholem.
                                • Gość: Ga--ga Re: Panie Włodzimierzu Stępień, czekam!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:50
                                  zapytaj osobiście, odpowie ci na ucho.
                                  • Gość: babetka Re: Panie Włodzimierzu Stępień, czekam!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:54
                                    Nie chcę żeby mi odpowiadał "na ucho". Nie cierpię nieświeżego, cuchnącego
                                    oddechu.
                                • Gość: TOMASZ Re: ZAZDROŚĆ I ZAWISŁOŚ IP: 212.75.114.* 04.01.06, 15:25
                                  TWOJE OSKARŻENIA SA ŚMIESZNE ŚWIADCZY TO O TYM, ŻE JESTEŚ BARDZO ZŁYM
                                  CZŁOWIEKIEM,ZAWISTNYM I BARDZO ZAZDROSNYM.
                                  • Gość: biskup Re: ZAZDROŚĆ I ZAWISŁOŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 15:29
                                    na głupotę nie ma rady a jak TOMASZEK jest głupi to tak jest
                    • miskorabol Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego 29.12.05, 12:00
                      przeczytaj raz jeszcze całe zdanie i przestan sadzic steki bzdur. Nie Mojzesz
                      tylko tablice a to jest znaczaca róznica.

Pogarde okazuje Tobie i podobnym Tobie,.
                      • Gość: babetka Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:05
                        Jesteś antysemitą, tak jak twoi ideowi nauczyciele na czele z Marksem.

Wyraziłeś się z pogardą o Mojżeszu. To jest jasne dla każdego.

Obraziłeś także przewodniczącego SLD pana Wojtka Olejniczaka.

I oczywiście obraziłeś pana Henryka Milcarza, który jest zagorzałym katolikiem,
                        a niedawno ze wzruszeniem opowiadał, jak jego tata modlił się przed
                        rozpoczęciem wieczerzy wigilijnej.
                        • Gość: rybka Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:24
                          babetka jestes tchórzem
                          • Gość: karol z kobyłą się nie dyskutuje IP: *.orange.pl 29.12.05, 12:31
                            Miskorabol, nie dyskutuj z debilem, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,
                            a później pokona doświadczeniem. Szkoda czasu na moherową kobyłę.
                            • t-mon Re: z kobyłą się nie dyskutuje 29.12.05, 12:36
                              Karol nie nazywaj chamstwa doświadczeniem!!!!Babetka "dyskutuje" tylko na poziomie wyzwisk i kłamstw-nigdy nie przedstawiła żadnego argumentu!!
                          • Gość: babetka Tchórzem jest Włodzimierz Stepień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:51
                            i jego kolesie z SLD, którzy w dniu 01.09.2005r. chlali stawiany przez Włodka
                            alkohol.
                            Tchórzem jest Stępień, bo boi się wytłumaczyć z łamanie prawa. A ciekawe, czy w
                            rozliczeniu finansowym uwzględnił sponsorowanie tego przestępczego chlania
                            przez browar.

A kolesie z SLD są tchórzami dlatego, że wiedzieli, że Stępień popełnia
                            przestępstwo, chlali, na Stepnia i tak nie głosowali, a do prokuratora nie
                            donieśli żeby nie mieć nieprzyjemności.
                          • Gość: babetka Być może jestem tchórzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:55
                            Ale Włodzimierz Stępień jest przestępcą, a członek SLD miskorobal jawnym
                            antysemitą.
                            • Gość: Ga--ga Re: Być może jestem tchórzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:01
                              To nie ulega watpliwości. Gdybys miał odwagę, juz dawno wysłałbyś powiadomienie
                              pod odpowiedni adres. Zrób to, będzie ciekawy proces.
                              • Gość: babetka Re: Być może jestem tchórzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:06
                                Akurat w tej sprawie tchórzem nie jestem.

Jeżeli tchórzem nie jest i ma czyste sumienie poseł SLD Włodzimierz Stępień, to
                                z przyjemnością spotkam się z nim w sądzie.

Z przyjemnością obejrzę także, czy w rozliczeniu finansowym z kampanii
                                wyborczej wykaże środki przekazane przez browar na przestępczą imprezę
                                zorganizowaną przez Włodzimierza Stępnia w dniu 01.09.2005r.
                              • Gość: Ga--ga Re: Być może jestem tchórzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:07
                                Marks antysemitą ? przecież był Żydem.
                                • Gość: Ga--ga Re: Być może jestem tchórzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:12
                                  masz chęć spotkać się z nim w sądzie, więc napisz do prokuratury. Będziecie
                                  mieli okazję.
                                  • Gość: babetka Re: Być może jestem tchórzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:20
                                    Spotkanie w sądzie leży w interesie pana Włodzimierza Stępnia z SLD. To ponoć
                                    ja pomawiam :)

A ja, jak już wspomniałam, brzydzę się cuchnącym oddechem. Natomiast przyjemne
                                    by było gdybym zobaczyła w rozliczeniu finansowym pana Stępnia datek browaru.
                                    To by było względnie uczciwe, chociaż jednoczesnie stanowiłoby dowód
                                    przestępstwa.
                                • Gość: babetka Re: Być może jestem tchórzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:17
                                  Oczywiście, że Marks był antysemitą. Żydzi są ponoć najwiekszymi antysemtami.
                                • Gość: babetka Marks antysemita - Na przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:25
                                  „Antysemityzm Marksa, który po raz pierwszy przejawił się z wielką
                                  gwałtownością w stosunku do własnej matki (jak pisze Francoise Giroud — „tej
                                  dobrej żydowskiej mamy, która mówi złą niemczyzną z wtrętami holenderskimi i
                                  która nie jest intelektualistką"40), zawsze stanowił problem dla lewicowych
                                  historyków”.

www.fronda.pl/arch/13-14/198.htm
                                  • Gość: Ga--ga Re: Marks antysemita - Na przykład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:36
                                    Niechęć do własnej matki nie jest dowodem na antysemityzm. Podobnych przykładów
                                    w Polsce jest wiele. Jesli Żydzi są największymi antysemitami, a członkowie SLD
                                    wykazuja takie tendencje, jak pisałeś, to pewnie w tej partii sami Żydzi, więc
                                    niech się zwalczaja, po co ten krzyk?
                                    • Gość: babetka Re: Marks antysemita - Na przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:39
                                      Przeczytaj wiecej niż jeden akapit. Niechęć do własnej matki świadczy tylko o
                                      zwierzęcym antysemityzmie.

Nie da się ukryć, że SLD pozbywa się osób pochodzenia żydowskiego. Nie wspomnę
                                      o dwóch wielkich postaciach z SLD, które posiadają taki rodowód, a które w
                                      ostatnich miesiącach wzięły z SLD rozwód.

Więcej o tym może powiedzieć pan Włodzimierz Stępień i członkowie jego koła.
                                      • Gość: Ga--ga Re: Marks antysemita - Na przykład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:52
                                        To powinienes sie cieszyc, że SLD sie rozpada. Skąd ta nagła dbałość o zwartość
                                        ich szeregów ? Podrzuć im jakiegoś domniemanego Żyda, może go wyrzucą, będzie o
                                        jednego mniej. Niechęć do własnej matki swiadczy o zwierzęcym antysemityzmie?
                                        • Gość: babetka Re: Marks antysemita - Na przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:03
                                          SLD jest partią populistyczną na podobieństwo faszystowskiej także
                                          socjalistycznej NSDAP. Powinno się zakazać ustawowo funkcjonowania tej formacji
                                          skupiajacej m.in. kreatury z PZPR, MO, ZOMO, ORMO, SB, WSI itp.

Niechęć do własnej matki na tle narodowościowym świadczy o wyjatkowo zwierzęcym
                                          antysemityzmie.

Ale polecam cały tekst, o ile sztuka czytania ze zrozumieniem nie jest ci obca.
                                          • Gość: Ga--ga Re: Marks antysemita - Na przykład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:14
                                            Ciekawy sposób rozumienia demokracji. Olejniczak i ini młodzi ludzie w tej
                                            partii to tez zomowcy? Niech sobie działajam mnie i innym to zwisa. Scena
                                            polityczna jest barwniejsza. A monopartyjność jest cecha ustrojów totalitarnych.
                                            • Gość: babetka Re: Marks antysemita - Na przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:15
                                              Olejniczak i inni młodzi ludzie w SLD to dzieci ZOMO-wców itp. jednostek lub
                                              biedni głupcy lub wreszcie wyrachowane kreatury.
                                              • Gość: Ga--ga Re: Marks antysemita - Na przykład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:18
                                                Znasz ich ojców, czy tylko wyobraźnia ci to podpowiada?
                                                • Gość: babetka Re: Marks antysemita - Na przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:20
                                                  Znam ich ojców i znam ich samych. Są zresztą na forum. I np. taki miskorobal
                                                  jest zbrodniczym antysemitą.
                                                  • miskorabol Re: Marks antysemita - Na przykład 29.12.05, 14:24
                                                    wole byc antysemita niz kretynem do n potęgi.

• Gość: babetka Re: Marks antysemita - Na przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:36
                                                    Robalku, o ile pamiętam to stwierdziłeś już, że jesteś debilem. To, że jesteś
                                                    antysemitą udowodniliśmy dzisiaj.

Można więc śmiało stwierdzić, że jesteś przodującym członkiem SLD.
                                                  • Gość: Ga--ga Re: Marks antysemita - Na przykład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:31
                                                    To jesteście kumple, czy tylko znajomi. Bo znajomość z forum nie jest faktyczna
                                                    znajomością. Miskorobal może i jest antysemitą, tego nie wiem, ale dlaczego
                                                    zaraz "zbrodniczym" ? Czy to nie jest naduzywanie negatywnych określeń?
                                                  • Gość: babetka Re: Marks antysemita - Na przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:38
                                                    Dlatego zbrodniczym, że jest człowiekiem, o ile tak mozna go nazwać,
                                                    zaślepionym.
                                                    Tak zaślepionym, jak zbrodniarze z formacji komunistyczno-faszystowskich.
                                                  • Gość: Ga--ga Re: Marks antysemita - Na przykład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:43
                                                    Zaslepienie nie jest tozsame ze zbrodniczościa. Znam zaślepionych religijnych
                                                    fanatyków.
                                                  • Gość: babetka Re: Marks antysemita - Na przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:55
                                                    Niestety, robal pisząc o "pieprzonych tablicach mojżeszowych" daje wyraz swojej
                                                    nienawiści rasowej. I to jest już zbrodnicze.
                                                    Zresztą SLD ma w Kielcach wiele na sumieniu. Chociażby to, że okradał Kielca
                                                    przy najmie lokalu.
                                                    A bardzo ciekawe byłoby gdyby pan Stępień opowiedział, jakim to sposobem udało
                                                    mu się wydać tyle pieniędzy na niespecjalnej jakości drogi świętokrzyskie i ile
                                                    zarobiły na tym firmy jego znajomych.
                                                    O przetargach w czasie prezydentury pana Stępnia na razie pomilczę.
                                                  • Gość: Ga--ga Re: Marks antysemita - Na przykład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 15:10
                                                    Ty nienawidzisz komunistów, robal, jak piszesz - Żydów, chociaż jest to wniosek
                                                    pośredni. Ja nienawidzę wulgaryzmów. Kazdy ma prawo cos tam nienawidzieć. Ale
                                                    to jeszcze nie uprawnia do posądzenia o zbrodniczość. Niektóre twoje posty sa
                                                    ciekawe. Ale nie uzywaj przymiotników, jak wyżej, bo to wzbudza agesje adresata
                                                    i dyskusja ogranicza się do wzajemnego miotania wyzwiskami.
                                                  • Gość: babetka Re: Marks antysemita - Na przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 15:18
                                                    Nienawidzę komunistów, bo komuniści są zbrodniarzami. Komuniści są też
                                                    rasisatami i antysemitami, czego przykłady podałam. Robal także się do nich
                                                    zalicza.
                                                    Jeżeli Ty nie czujesz nic do komunistów, to oznacza, że jesteś obojętny na
                                                    zbrodnię.

Ja nie rzucam wyzwiskami - ja opisuję rzeczywistość słowami, które są
                                                    odpowiednie. Nic na to nie poradzę, że w stosunku do zbrodniarzy trzeba używać
                                                    dosadnego słownictwa.
                                                  • miskorabol Re: Marks antysemita - Na przykład 29.12.05, 15:33
                                                    a czy zbrodnie popełnione przez pana P z Chile na komunistach sa OK ??

Pustosłowie i tyle. To samo mozna powiedzieć o ludziach związanych z prawica -
                                                    prawicowcami.

> Ja nie rzucam wyzwiskami - ja opisuję rzeczywistość słowami, które są
                                                    > odpowiednie. Nic na to nie poradzę, że w stosunku do zbrodniarzy trzebaużywać
                                                    > dosadnego słownictwa.

Człowieku jedynym miejscem na jakie zasługujesz są wczasy w :
                                                    www.morawica.com.pl/
                                                  • Gość: babetka Co do Chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 15:38
                                                    To nie jestem pewna, czy lepszy był pan P, czy pan A. Doświadczenia wskazują,
                                                    że rządy komunistów kończą się z najmniej dziesiątkami i setkami tysięcy ofiar.

A pan A. zapowiadał się obiecująco

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=34099832&a=34113875
                                                  • Gość: babetka Zaślepienie, a zbrodnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:58
                                                    A ciekawe, co powiedziałby na to sąd, który skazał na śmierć tzw. "sprawców"
                                                    mordu na kieleckich Plantach.

Zbrodnię udowodniono wyłącznie jednemu funkcjonariuszowi MO.

Inni byli skazani na śmierć np. za to, że w śledztwie w wyniku
                                                    tortur "przyznali się" do tego, że wyrazili się brzydko o Żydach.
                                        • Gość: babetka A co powiesz o tym Marksie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:08
                                          W kolejnym liście do Engelsa z 30 lipca 1862 r. Marks pisał
                                          o Lassalle'u: „Jest teraz dla mnie całkowicie jasne, że jak wskazuje kształt
                                          jego głowy i sposób, w jaki rosną jego włosy, pochodzi on od Murzynów, którzy
                                          przy­łączyli się do ucieczki Mojżesza z Egiptu (chyba że jego matka lub babka ze
                                          stro­ny ojca skojarzyła się z czarnuchem). To połączenie Żyda z Niemcem na mu­
                                          rzyńskiej bazie musiało wyprodukować nadzwyczajną hybrydę".
                                  • miskorabol Re: Marks antysemita - Na przykład 29.12.05, 13:37
                                    • Być może jestem tchórzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                                    Gość: babetka 29.12.05, 12:55 + odpowiedz

Ale Włodzimierz Stępień jest przestępcą, a członek SLD miskorobal jawnym
                                    antysemitą.

i w tym momencie Pani albo Pan prokurator powinien Cie scignąć za publiczne
                                    pomawianie osoby publicznej.
                                    • Gość: babetka Re: Marks antysemita - Na przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:43
                                      Jeżeli pojenie alkoholem wyborców w dniu 01.09.2005r. przez pana Włodzimierza
                                      Stępnia było złamaniem prawa, a tym samym przestępstwem, to człowiek to
                                      organizujący, czyli pan Włodzimierz Stępień, jest wg mnie przestępcą.

I Pan Prokurator powinien się tym zająć już dawno.
                                      • miskorabol Re: Marks antysemita - Na przykład 29.12.05, 13:47
                                        czy Ty jestes od tego zeby nazywac to co napisałems przestepstwem ?? Czy ty
                                        masz takie prawa ?? jesli to było złamanie prawa dlaczego prokurator sie tym
                                        nie zajął ?? A wiem dlaczego bo pewnie jest z SLD i chroni kolegów. Poszukaj w
                                        googlach czym jest choroba psychiczna i urojenia.
                                        • Gość: babetka Re: Marks antysemita - Na przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:50
                                          Ja jestem wolnym człowiekiem i mam prawo osądzać czyny i uznawać kto jest
                                          przestępcą.

Jest bardzo prawdopodobne, że Pan Prokurator jest z SLD związany. Wszak SLD w
                                          Kielcach to bardzo duża i wpływowa szajka.
                                          • miskorabol Re: Marks antysemita - Na przykład 29.12.05, 13:56
                                            dziekuję za przykład.
                                            babetce wolno obrazac , pomawiac wszystkich bo jest wolnym człowiekiem.
                                            Wiesz nie uzywaj słów o których znaczeniu nie masz zielonego , ups czerwonego
                                            pojecia.
                                            • Gość: babetka Re: Marks antysemita - Na przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:05
                                              Jak już mówiłam - jeżeli pomawiam, to pan Włodzimierz Stepień ma wolną wolę i
                                              może czynić co zechce.

Może wtedy dowiemy się, jak to było z tą alkoholową imprezą wyborczą w dniu
                                              01.09.2005r.
                                              • Gość: rybka Re: Marks antysemita - Na przykład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:06
                                                no to krzyz na droge
                              • Gość: TOMASZ J Re: JESTEŚ TCHURZEM KOLEŚ IP: 212.75.114.* 04.01.06, 15:21
                        • prezydent6 Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego 29.12.05, 12:31
                          Babetka weż w prawą ręke koło i uderz sie w czoło !
                          A potem powiedz co czujesz !
                          • Gość: babetka Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:58
                            A co? Nie wierzysz, że komuno-socjaliści są największymi antysemitami?

Nie wierzysz, że Marks, Lenin, Stalin, Jaruzelski itp. byli i są antysemitami?
                            • prezydent6 Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego 29.12.05, 13:07
                              Babetka weż w prawą ręke koło i uderz sie w czoło !
                              A potem powiedz co czujesz !
                        • Gość: politolog Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 19:50
                          Gość portalu: babetka napisał(a):

> Jesteś antysemitą, tak jak twoi ideowi nauczyciele na czele z Marksem.

Karol Marks był narodowośći żydowskiej w związku z tym takie komentarze nie
                          świadczą najlepiej o erudycji piszącego natomiast dobitnie świadczą o przeroście
                          jego Ego.
                          • Gość: malyzyd Ty kielecki matole IP: 203.172.255.* 05.01.06, 20:19
                            I co z tego, ze Marks byl Zydem? To Zyd nie moze byc antysemita?

Kto ci takich bzdur naopowiadal ty kielecki matole?
        • Gość: pawel Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 00:23
          Ja ciagle slysze o Zydach, ale zadnego nie znam. Kto to sa Zydzi w Kielcach?
          Historia pogromow jest mi znana, choc z Pani slow wniskuje, ze Pani zna
          historie mocno przeinaczona.
          • Gość: babetka Re: Antysemityzm w SLD to nic nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 00:51
            Proszę zapytać pana Stępnia i ludzi z jego koła SLD. Oni wiedzą dokładnie, kto
            w Kielcach jest pochodzenia żydowskiego.
            Nie wiem, jaką pan zna historię pogromu. Ja znam taką, że mordowało UB, MO,
            ORMO i WP.
      • Gość: Gość Re: Do Pana Prokuratora o antysemitach z SLD IP: *.aster.pl 10.01.06, 11:47
        Myślę że należałoby poważnie rozważyć upamiętnienie ofiar pogromu kieleckiego z
        1946 r. To nadal jest sprawa bardzo bolesna i wydaje się że nadal jest tematem
        tabu. Być może powinna odbyć się poważna debata na ten temat z udziałem
        lokalnych historyków i np. Akademii Świętokrzyskiej. Temat jest trudny ale chyba
        minęło już tyle lat, że można debatować spokojnie i bez zbędnych emocji.
        • Gość: rachuciachurazdopi A kogo obchodzą żydzi? IP: 202.58.86.* 10.01.06, 21:15
    • Gość: stepien Re: Do Pana Prokuratora o antysemitach z SLD IP: 59.19.113.* 29.12.05, 13:14
      Zawsze bede walczyl z zydostwem w kielcach
    • Gość: zz Re: Do Pana Prokuratora o antysemitach z SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:23
      Rzymianie mawiali ,ze władca który toleruje donosicieli, podżega
    • Gość: babetka Następny zwyrodniały idol lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:40
      Rzeczpospolita 17.05.2005 Nr 115

Żydzi są genetycznie zaprogramowani do korupcji, złodziejstwa i lichwy.
      Arabowie są bezmyślnymi awanturnikami i leniuchami z tendencją do kradzieży.
      Włosi z południa mają tendencję do barbarzyńskich i prymitywnych zbrodni z
      namiętności i są emocjonalnie niedojrzali. Rasą doskonałą są natomiast
      Chilijczycy, którzy wzięli najlepsze cechy po Indianach i hiszpańskich
      kolonizatorach. Chorych psychicznie oraz alkoholików należy poddać przymusowej
      sterylizacji. Homoseksualiści są kryminalistami, ale można ich leczyć.
      Skuteczna jest metoda operacyjna - w małe nacięcia na ściankach żołądka trzeba
      wszczepiać fragmenty męskich jąder. To doprowadzi do zmiany orientacji pacjenta
      na heteroseksualną.
      To nie jest bredzenie oszalałego faszysty. To główne tezy dysertacji
      doktorskiej idola lewicy, zamordowanego prezydenta Chile Salvadora Allende. Do
      ukrywanego manuskryptu dotarł Victor Farias, profesor studiów
      południowoamerykańskich na Wolnym Uniwersytecie Berlińskim, autor mającej się
      wkrótce ukazać książki "Salvador Allende - Anitisemitismo y Eutanasia",którą
      omówił brytyjski "Daily Telegraph". Doktor nauk medycznych Allende obronił
      pracę w roku 1933, a w latach 1939 - 1941, kiedy był ministrem zdrowia Chile,
      usiłował swoje idee wprowadzić w życie. Tylko opór środowiska medycznego
      zapobiegł uruchomieniu programu eutanazji i sterylizacji. Gotowy już projekt
      ustawy o eutanazji i sterylizacji nie został poddany pod głosowanie w
      parlamencie.
      Farias przytacza dowody, że w roku 1940 Allende, podobnie jak dwóch innych
      ministrów, wziął od hitlerowskiego ministra spraw zagranicznych von Ribbentropa
      łapówkę w wysokości 300 tysięcy Reichsmarek. Za tę łapówkę ministrowie mieli
      załatwić zakupienie przez Chile od III Rzeszy zapasów broni zrabowanych przez
      Wehrmacht w zajętej Polsce. Do transakcji nie doszło, ale ambasador Rzeszy
      doniósł do Berlina, że pieniądze się nie zmarnowały, bo przekupieni propagują
      idee nazistowskie.
      To dziwne, że jak poskrobać komunistę, łatwo się dogrzebać faszysty. Chyba miał
      jednak rację niemiecki socjaldemokrata Kurt Schumacher, mówiąc, że komuniści to
      polakierowani na czerwono faszyści.
      W każdym razie przywódca polskich gejów Szymon Niemiec, który został
      wiceprzewodniczącym Unii Lewicy, powinien się mieć na baczności. Festiwal
      lewactwa z Allende jako jednym z patronów może się zakończyć operacją żołądka i
      okolic. Pinochet był dla gejów łaskawszy.
      maciej rybiński
    • Gość: zz Re: Do Pana Prokuratora o antysemitach z SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 16:27
      to jest bardzo Polska choroba Zydów juz nie ma ci ciagle sie naparzaja o
      antysemityzm. Każdy Żyd wam powie - no i co z tego jeden antysemita m,niej czy
      więcej - a co mnie to w ogóle . A oni to samo na okrągło. Tożydzi musza byc
      chyba dumni z tego powodu - patrzcie nas tu nie ma a oni jeszcze połdnia
      deliberują i to jak zawzięcie - a co by cbyło jakby tak powróćić - zabrać te
      kamienice, place, upomnieć sie o mająteczki zostawione, odszkodowania za te
      wszystkie obelgi i hańbe , trupy, pogromy, Jedwabne, Kielce i inne? i jeszcz z
      odsetkami tak za 50 lat - to przecież by Polacy o niczym innym nie mówili. Tojet
      nienormalne
    • Gość: Lobos Popieram BABETKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:37
      Przepraszam bardzo Pan pod pseudonimem Miskorabol, raczej przegioal pale, gdyz
      uzywa na takim porta;lu tresci antysemickich i widac iz nie jest katolikiem
      piszac cyt"te pepirzone tablice Mojzeszowe" PAnie towarzyszu Za kadencji Pana
      stepnia duzo sie wydarzylo rzeczy negatywnych miedzy innymi, inwestycji zadnyc,
      zadnej zlotpowki zdobytej od Unii Europejskiej, straz miejska nie
      wykfalifikowana i nie wyszkolona, sprawa Bazar a dokaldnie PUk-u straty w
      milionach zlotych, sprawa MZb, Sprawa Tbs, przypomne ze tutaj sprawy sa w
      prokuraturze, wiec nie ch pan nie mowi ze obecna wladza bardziej sie
      kompromituje. Golgota??? PAnie promocja na cala Polske , promocja naszego
      miasta, ja sie wsstydze tylko ze takiczlowiek jak pan mieszka w moim miescie.
      • miskorabol Re: Popieram BABETKE 30.12.05, 13:11
        kolego babetka nie uzywaj kilku nicków bo swiadczy to o Tobie ze jestes pajacem
    • Gość: Mis Sprwawe do prokuratora_babetka ma racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:38
      Popiram Babetke.
    • Gość: Majca Misokorabol-a do prokuratury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:38
      Obraza obecnego prezydenta, a co jego prezydencik zrobil, chyba nic.
      • prezydent6 Re: BABETKA do prokuratury za .... 30.12.05, 12:53
        Kiedyś była tu Kobyła i Jak-Ubek grali na jedą nutę teraz przekształcona Kobyła
        usiłuje mieszać swoimi wywodami-oczywiscie brak w nich kultury,lecz to Jej
        sprawa-.I oczywiscie wychowania rodziców/beneficjentów życia w PRL-u
        wykształcenia madrej pociechy /
        • Gość: TOMASZ Re: CZŁOWIEKU STRASZNIE CI SIĘ NUDZI IP: 212.75.114.* 04.01.06, 15:19
          CZŁOWIEKU WIDZE ŻE STRASZNIE CI SIĘ NUDZI ,ZABRAŁ BYŚ SIĘ LEPIEJ DO ROBOTY,
          ZROBIŁ COŚ DOBREGO A NIE OCZERNIAŁ LUDZI. TO ŚWIADCZY O TWOIM WYCHOWANIU I
          BRAKU KULTURY OSOBISTEJ.
          • Gość: biskup Re: CZŁOWIEKU STRASZNIE CI SIĘ NUDZI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 15:29
            idz sie pobaw piskorkiem z babetka
    • Gość: Gruby Towarzuysze z SLD chyba dzialaja przed wyborami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:41
      NIc wam to nie da i tak przegracie wszystko Sld stop wam
    • Gość: Minetka SLD w odstawke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:41
      Co juz koniec waszego rzadzenia nie ludzcie sie nikt wam wladzy juz nie da.
      • miskorabol Re: SLD w odstawke 30.12.05, 13:15
        minetki misie lobosy człowieku jestes chory psychicznie

• Gość: SzakaL Re: SLD w odstawke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:31
          Facet jestem osoba postronna ale chyba sie doigrasz bo widze jak wyzywasz tutaj
          na forum ludzi. Czlowieku zastanow sie czy Ty jestes normalny pacanie.
    • Gość: wnuk Re: Do Pana Prokuratora o antysemitach z SLD IP: *.siec.sandomierz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:58
      Przeczytałem wszystkie posty do SZAKALA godz. 16,31 i aż dziw bierze, że nikt
      nie wytknął "BEBETCE" naistotniejszej sprawy. W większości jej stwierdzeń
      przenika jad nienawiści do SLD. Nic mnie z tymi ludźmi nie łączy. Ale czy
      Bebetka nie zastanowi sie kto w przeszłości tą ZARAZĘ KOMUNISTYCZNĄ przeniósł
      na grunt Polski? Przecież idoologią tą zarazili nas ŻYDZI. Dlaczego nic nie
      piszesz o tym kto stał na czele kolejnych polskich rządów. Kto był katem UB w
      czasie tego uzurpowanego "POGROMU KIELECKIEGO," kto był prowokatorem i na czym
      polegała ta prowokacja? Komu zależało na tworzeniu na zaaneksowanych ziemiach
      palestyńskich państawa Izrael i w jaki sposób miało odbywać się zasiedlenie
      tych terenów Żydmi. Przecież prowokatorami byli w większości komunistyczni
      Żydzi. To włąśnie takie sceny miały powodować zniechęcanie Żydów do
      pozostawania w Polsce. Za bardzo sobie pozwalacie w tym tolerancyjnym Kraju. Za
      bardzo Was rozpieszczono. Wy gdyby role sie odwróciły nie bylibyście tak
      gościnni dla Polaków. To z całą stanowczością stwierdzam tacy jak Bebetka
      uskuteczniają anytpolską krucjatę i to w dodatku na Polskiej Ziemi. Który drugi
      kraj by na to sobie pozwolił. Rozpowszechniacie propagandę o Jedwabnym, a
      dlaczego nie dopuściliście do ekschumacji, aby udowodnić ile faktycznie tam
      osób zginęło. Dlaczego przelewacie odpowiedzialność na Polaków, skoro byli oni
      pod okupacją hitlerowska i musieli tańczyć jak okupant im nakazał. Popatrzcie
      na historię co robili z własnymi braćmi policjanci Żydowscy w gettach, nie
      bili, katowali i strzelali do swoich aby przypodobać sie okupantowi?
      Rozsiewacie po świecie brednie o "polskich obozach koncentracyjnych,"
      publikowane są po świecie antypolskie wydawnictwa przedstawiając Polaków okresu
      okupacji hitlerowskiej jako zbrodniarzy, a dzięki ich haryzmie kilkaset tysięcy
      Żydów przetrwało tą kaźnię. Są na to dowody a jednym z nich jest > Piszesz o
      dobroczyńcy b. ambasadorze Szewachu WEASSIE. Miałem okazje go spotkać.
      Opowiedziałem mu pewna rodzinną historię. Obiecał sie nią zająć i co do dziś
      milczy, bo musiałby otworzyc puszke pandory. Czy nie zastanowiłaś się że żyjąc
      w Posce jak u Pana Boga za piecem jeszcze żyjesz w spokoju, bo nie wiesz jaki
      los by Cie czekał w Izraelu ze strony palestyńczyków. A więc Bebetko poznaj to
      dobrodziejstwo i skończ z ta antypolskością i aby zakończyć uderz się w pierś i
      każ to uczynić swoim "braciom w wierze" i przestańcie sobie robić z polskiego
      społeczeństwa swoich wasali bo to nie ten kraj i nie te czasy.
      • Gość: babetka Re: Do Pana Prokuratora o antysemitach z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:26
        Uderzam się w pierś :)
        Ale to nie pogrom i Żydzi są motywem wiodącym w tym wątku tylko antysemityzm
        członków lewicy.
        Tej lewicy, która wszystkich swoich przeciwnikow obdarza mianem "antysemitów"
        zapominając, że to właśnie lewica na czele z Hitlerem była i jest najbardziej
        antysemicka i że antysemityzm tkwi u samych lewicy korzeni, co w wypowiedzi
        robala znalazło swoje odbicie.
        • Gość: wnuk Re: Bebetko IP: *.siec.sandomierz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:33
          --------------------------------------------------------------------------------
          >Uderzam się w pierś :)
          >Ale to nie pogrom i Żydzi są motywem wiodącym w tym wątku tylko antysemityzm
          członków lewicy.
          > Tej lewicy, która wszystkich swoich przeciwnikow obdarza mianem "antysemitów"
          zapominając, że to właśnie >lewica na czele z Hitlerem była i jest najbardziej
          antysemicka i że antysemityzm tkwi u samych lewicy <korzeni>, co w wypowiedzi
          robala znalazło swoje odbicie.<

Czy ty nie rozrurzniasz albo celowo nie chcesz przyjąć do wiadomości, że
          Komuniści to właśnie lewica, na którą tak jedziesz. Ja ich nie bronię bo to
          formacja nie mająca nic wspólnego z człowieczeństwem. Sam tego w przeszłości Od
          nich doświadczałem. Ale skoro ty uważasz że w niej tkwią "korzenie"
          antysemityzmu, to tkwią one w tych, którzy tą ZARAZĘ na ziemię Polską wbrew
          woli tego zniewolonego Narodu rozsiali czyli Żydzi. A więc sama niepochlebnie
          wyrażasz sie o swoich przodkach. Przywołujesz tu Hitlera jako antysemitę. A
          napewno wiesz, że jego matka to też była Żydówką.
          Wysnuj więc z tego konkluzję, kto był i nadal jest najbardziej antysemicki?
          Komunizm czyli lewicowość do Polski wprowadzili Żydzi
          Na czele zbrodniczej formacji jaką po wojnie bylo UB stali Żydzi
          Prowokacją kielecką z 1946 roku sterowało UB czyli Żydzi
          Antysemita Hitler syn żydówki, czyli Żyd
          Zaszczepieńcy narodu polskiego tą lewicową zarazą też Żydzi.
          TO TERAZ ODPOWIEDZ SOBIE NA PYTANIE KTO TU JEST ANTYSEMITĄ I KOMU NA ROZSIEWNIU
          TEJ NIENAWIŚCI DO POLSKIEGO SPOŁECZEŃSTWA TAK BARDZO ZALEŻY I DAJ SOBIE SIANA
          BO NASTĘPNY POST BEDZIE ZAWIERAŁ JESZCZE BARDZIEJ DOSADNE PRZYKŁADY.
          • Gość: babetka Re: Bebetko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 00:39
            Biedny jesteś skoro uważasz, że w Polsce jest antysemityzm w rozumieniu
            powszechnosci zjawiska.
            I co mam zrozumieć? Że lewicę tworzyli Żydzi i antysemityzm stworzyli?
            Pewnie jest to częściowo prawdą, ale obecnie w lewicy nie są już sami Żydzi i
            lewica jest antysemicka, a jeżeli lewicy antysemickość wynika z żydowskich
            prowokacji to tym gorzej świadczy o lewicy.
          • Gość: babetka Re: Bebetko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 00:42
            I bardzo Cię proszę o te "dosadne przykłady". Chętnie przeczytam.

Tylko przedstaw jasno swoją tezę. Bardzo proszę.
          • Gość: pawel Re: Bebetko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 00:57
            Podoba mi sie, choc jest sporo bledow w Twojej wypowiedzi. Generalizowanie jest
            nieuprawnione, bo na pewno wsrod Zydow sa dobrzy ludzie i niekomunisci.
            Najgorsi sa tacy co sie chowaja. Dzisiaj nie wiadomo, kto to jest Zyd w
            Polsce??? A paradoksalnie wlasnie antypolonizm jest w Polsce obecnie wiekszy
            niz antysemityzm. Poniewaz w Polsce nie rzadza Polacy, to nadal z Polakow
            trzeba robic antysemitow i innych drani, zeby zanizac Polakom poczucie wlasnej
            wartosci. Komunisci robili to wzorowo. Proces eksterminacji narodu polskiego,
            ktory trwa od XVIII wieku, a w XX wieku zabral nam miliony patriotow, to jest
            prawdziwy holocaust!!! KGBowsko-ubecka akcja prowokacyjna w Kielcach, a nie
            pogrom kielecki (tak jak obozy hitlerowskie, a nie polskie obozy zaglady), byl
            nieporownywalnie mniej tragiczny niz podobne akcje zorganizowane w innych
            miastach. Jezeli jakiemus Zydowi jest zle w Polsce, to tylko przypominam, ze
            Izrael czeka na niego... A moze w Polsce, jesli jest tak wielki antysemityzm,
            juz nie ma Zydow?
    • Gość: fellatio Re: Do Pana Prokuratora o antysemitach z SLD IP: 81.6.130.* 31.12.05, 00:54
      Babetka ty jesteś taki mądry, że chętnie jako stara żydówka zrobię ci loda.
      • Gość: babetka Kolego Gargamelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 01:08
        Dobrał sobie kolega nick bardzo dla siebie odpowiedni. Rozumiem, że w SLD jest
        kolega bardzo zajęty, bo i buzią i rączkami na tzw. „narciarza” (wszak miał być
        kolega na nartach).

Żywię nadzieję, że przez ten miesiąc dostarczył kolega członkom SLD
        niezapomnianych i wrażeń.

Myślę, że robiąc to nie chciał kolega uzyskać informacji, kto w SLD posiada
        semickie korzenie, bo o ile pamiętam kolega jest także zajadłym antysemitą, co
        zresztą kolega zademonstrował także w dzisiejszej wypowiedzi.
        • Gość: Filip Re: Kolego Gargamelu IP: 67.71.85.* 31.12.05, 07:25
          ...mie wylonczono...aplikacja wylancza sie gdy dostanie wyraz zyd, zydzi,
          zydowki,...zydowskie nasienie w GW, Michnik ukradl solidarnosci srodki
          produkcji, a Walesa poblogoslawil...j.w.p....amen !
        • Gość: fellatio Re: Kolego Babetka IP: 81.6.130.* 31.12.05, 11:46
          A może ty babetka zrobisz mi cunnilingus? Skoro nie jesteś antysemitą to możesz
          trochę uwagi poświęcić narządowi prokreacyjnemu starszej żydóweczki. Nieźle
          piprzysz to i w patelni jesteś pewnie dobry lowelasku. A ja swój nick
          otrzymałam od StarKomu w ramach promocji za 1 zł. a nie od gargamela ty
          pieszczoszku. I wolę się ślizgać na spermie niż na śniegu. Całe sld i inne
          partie mam w sąsiednim swoim organie. W tym na który mógłby ci się omsknąć
          język w czasie robienia cunnilingus. No czyba że byłyby tam u nich niezłe
          członki misiaczku.
          • Gość: siejka Re: Kolego Babetka IP: 58.231.39.* 31.12.05, 12:03
            Czyli w starkomie zebraly sie najwieksze kieleckie czerwone skur.wysyny
    • Gość: SzakaL dość już tych wygłupów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:50
      Panowie nie wlaczcie miedzy sobą na necie, przyszłoroczne wybory osądzą kogo
      spo łeczeństwo nie chce już widzieć na wyżynach władzy. SLD już dostało zółtą
      kartjke, czy zobaczą czerwoną kartke???? społeczeństwo a raczej wyborcy osądzą.
    • Gość: zz Re: Do Pana Prokuratora o antysemitach z SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 20:54
      cała ta dyskusja świadczy o totalnym zidioceniu. Zadupie Europy to jest malo
      powiedziane
      • Gość: kni Re: Do Pana Prokuratora o antysemitach z SLD IP: 80.51.32.* 02.01.06, 14:58
        jesteście wszyscy popiep..... odebrało wam rozumy, wstyd mi za takie Kielce
    • Gość: prokurator Re: Do Pana Prokuratora o antysemitach z SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 21:28
      to zapraszam wszystkich zainteresowanych wniesieniem spreawy - prokuratura
      rejonowa - godzina 9 - ta
    • Gość: KRÓLIK Re: Do Pana Prokuratora o antysemitach z SLD IP: *.devs.futuro.pl 03.01.06, 18:18
      ZAJMIJ SIĘ LEPIEJ PROKREACJĄ
    • Gość: KAPSEL Re: Do Pana Prokuratora o antysemitach z SLD IP: *.ds3.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 08.01.06, 12:33
      popieram posła SLD. Polska dla POLAKÓW !!!!!!
    • Gość: babetka Do Pana Prokuratora o antysemitach z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 00:30
      Panie Prokuratorze, czy ten antysemita nadal będzie chodził bezkarny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka