Dodaj do ulubionych

dowody osobiste

IP: *.autocom.pl 05.01.06, 02:31
czy ktos wie odnosnie wymiany dowodów osobistych jerzeli mam dowów wyrobiony
w roku 1988 i słyszałem że do 2006 .01.31. i mam wniosek ale co czeba ieszcze
miec ile zdięc i co jeszcze jerzeli jestem żonaty..
Obserwuj wątek
    • Gość: e,tam Re: dowody osobiste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 08:01
      matołom nie potrafiącym pisać ortograficznie nie powinno się dawać dowodów
      osobistych, bo narobią błędów przy wypełnianiu.

Zadzwoń, cymbale, do urzędu miasta i się zapytaj, nie zawracaj głowy swoją
      tępotą
    • Gość: zyczliwy Re: dowody osobiste IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 16:19
      Ja mialem jeszcze wazny dowod, ale przy ostatnim pobycie w Polsce postanowilem
      go wymienic. Nie musisz czekac az stary przestanie byc wazny. Po prostu idz do
      urzedu dzielnicy lub gminy i tam ci wszystko powiedza. Ja czekalem na odbior
      jeden miesiac.
      Powodzenia w zalatwianiu.
      • Gość: kotek nie kołek Re: dowody osobiste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 18:59
        a gdzie sie wnioski pobiera ? bo trzeba chyba mieć [a] wniosek wypełniony i [b]
        cztery foty, prawda ? i z tym jush można na Szymanowskiego do Syguta jak w
        dym... jakieś znaczki skarbowe ?
    • Gość: Rozetka Re: dowody osobiste IP: *.satbit.pl / 81.219.210.* 05.01.06, 19:54
      Poczytaj.tiny.pl/x8nb
    • Gość: sfe Re: dowody osobiste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:28
      Musisz wykopać dołek aby zrobić sobie zdjęcie do pasa,ale teraz w zimie dużo
      śniegu więc możesz postawić ścianę do pasa ....a poważnie potrzebne są 2
      zdjęcia,stary dowód i długopis do wypełnienia wniosku...i 30 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka