Gość: CK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:30 Cieszę się, bo to jakaś konkurencja dla Famy i Eski. Mam większy wybór. Niech nie krytykują tego radia sympatycy np. TAK FM. Po prostu inny krąg odbiorców, każdy może wybrać,co chce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Art Re: Radio Planeta w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 08:54 No to super, bo w Kielcach nie ma czego posłuchać wieczorem. Na Esce polski hippop, którego zupełnie nie trawię,a na Famie jakieś siksy się pozdrawiają i umawiają na piwo z super gościami. Katastrofa. Może top radio będzie fajniejsze. Mam taką nadzieję..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: Radio Planeta w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 09:03 "to radio" a nie "top radio" :-) Literówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jqs Re: Radio Planeta w Kielcach IP: 212.244.153.* 07.01.06, 11:28 Przeciez jest w artykule napisane, ze bedzie to samo co w Famie, wiec ten sam syf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CK Re: Radio Planeta w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 12:35 Dla Ciebie syf, ale dla innych nie. Trochę tolerancji dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: Radio Planeta w Kielcach IP: 82.139.11.* 07.01.06, 14:43 Niestety nie jestem tolerancyjny. Przepaszam. Czy wszyscy muszą być? Niech będzie tak, jak w Famie tylko, żeby można było wieczorem spokojnie posłuchać muzyki, a nie kretyńskich pozdrowień, zaposzeń na spotkanie itp. (RadioRandka czy coś takiego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: Radio Planeta w Kielcach IP: 82.139.11.* 07.01.06, 15:26 Okurde o tym syfie to nie było do mnie :-) ale muszę przyznać że ja też tak uważam (że troszkę syf). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr A gdzie jest napisane ze to bedzie to samo co na.. IP: *.cable.mindspring.com 10.01.06, 01:11 ...Famie? Nie slyszales to nie mow. Ja slyszalem i to nie jest dance tylko jkaies techno, trancy itp. A gdzie takie cos amsz na Famie, TAKu czy Esce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szperacz Re: A gdzie jest napisane ze to bedzie to samo co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 12:03 Szukając informacji o planecie natknalem sie na jedna rzecz: mediafm.net/radio/1245,Zielinski-w-krakowskiej-Planecie.html Ciekawe czy przeniosą go do Kielc? Byłoby to logiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr To prezenter IP: *.cable.mindspring.com 10.01.06, 19:22 Muze i rmowke ustala ad.point baranku. Odpowiedz Link Zgłoś