Dodaj do ulubionych

czy szacowna Policja z szcowna Strazą Miejska....

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 08:16
... jest ślepa czy nie chce sie ruszac tyłków z ciepłych budynków ?? Dlaczego
nie reagująna parkowanie pod WDKa na zakazach parkowania ?? Ciezko ruszyc
tyłek ?? A sprawia to wielkie zagrozone dla tych co wyjezdzaj z pod WDKu
poniewaz stajace na zakazie auta zasłaniaja widoczność !!!!
Wiec Panowie do roboty a nie zbywac lud ladnymi słówkami
Obserwuj wątek
    • Gość: to może przy okazj Re: czy szacowna Policja z szcowna Strazą Miejska IP: *.pls.com.pl 07.02.06, 09:42
      ruszą tyłki żeby usuwać samochody stojące na zakazie przed sądem na Warszawskiej
      - przecież to kpina zeby przed taką instytucją samochody sędziów, prokuratorów i
      adwokatów łamały przepisy ruchu drogowego.
      • Gość: Kiel Re: czy szacowna Policja z szcowna Strazą Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 09:58
        A inne ulice?Langiewicza. Prosta wiecznie zastawione a tam są dojazdy do
        szpitali!!!!!Cała Żeromskiego przed Psimi Górkami-czyli na wzniesieniu,również
        przed Akademią Św., przed komendami na Sniadeckich i tak można sobie wymieniać!
        A Wel zamiast udrożniac ulice to je zwęża-z 3 pasa ruchu robi parkingi!!!!
    • Gość: megadeth Re: czy szacowna Policja z szcowna Strazą Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:57
      widziałem kiedyś strażników miejskich w akcji koło WDK. Czepili się rzecz jasna
      samochodów, które nikomu nie przeszkadzały, a do tych stojących w poprzek nie
      podeszli nawet... Zgadnijcie dlaczego ?
    • Gość: Ubek Sam rusz kuper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:06
      co na każdym skrzyżowaniu czy parkingu ma stać policjha i straż miejska???
      Kpina a potem na forum poleci larum , nie ma policji a są napady.
      • Gość: biskup Re: Sam rusz kuper IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:46
        ze co ze niby mam jedzic po miescie i pilnowac tych co parkuja na zakazach ?? i
        co mam im zrobić ?? Do kurny nedzy od czegos ta policja jest nie ??
        • Gość: CK POLICJA niedowidzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 23:17
          Dojeżdzałem do przejścia dla pieszych na którym ktoś sobie parkował , i przy
          próbie omijania natknąłem się na radiowóz z niewidomą załogą , dopiero po
          zwróceniu uwagi na ów nieprawidłowo zaparkowany pojazd dzielna policja
          niechętnie ryszyła do akcji .........chłopaki po prostu boją się
          interweniować , stoją pod WDK same wypasione pojazdy ELYTY kieleckiej ( nie
          intelektualnej ino ekonomicznej )i strach ich ruszyć .........
        • Gość: agat Re: Sam rusz kuper IP: .55.216.* / *.pl 08.02.06, 13:03
          no z pewnością nie jest od przestawiania samochodów. I od ku.. nędzy tez nie.
          zamiast wyszukiwac źle zaparkowane samochody, zacznij sam świecić przykładem.
          Może ktoś się zarazi??:D
    • Gość: bmm Re: czy szacowna Policja z szcowna Strazą Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 09:41
      i jeszcze jeden problem.Parkowanie samochodów studentów z okolic i nie tylko w
      weekendy na ul.Karczówkowskiej na odcinku od Jagiellońskiej do
      Mielczarskiego,przejechać tamtędy to koszmar.
    • Gość: j Re: czy szacowna Policja z szcowna Strazą Miejska IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.06.06, 12:10
      hj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka