Gość: ryś IP: 82.139.11.* 11.02.06, 17:34 Brawo V LO,cos zaczęło się dziać w tej szkole Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xtrmntr Oby dzialo sie jak najwiecej w kazdej szkole! IP: *.cable.mindspring.com 12.02.06, 21:43 Niech kazda znajdzie swoja 'specjalizacje', specyficzne pole dzialalnosci i niech wszystkei pna sie w ogolnopolskich rankingach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda :) Re: Dzień teatru w V LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 16:04 witam :) jestem Magda i chodze do V LO w Kielcach :D to mnie możecie oglądać na zdjęciu :) i powiem Wam, że udział w kole teatralnym był moją największą przygodą. Był, bo kończę przygodę z "Chaosem". Niestety, bo w tym roku czeka mnie matura i "Okup" był istatnim moim przedstawieniem. Ale może w przyszłości... no nie wiem, ale myślałam też kiedyś o aktorstwie. Radzę każdemu, bo to ciekawe i ubogacające człowieka przeżycie :) Pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lbr Re: Dzień teatru w V LO IP: 4.67.40.* 14.02.06, 01:38 Fajne laseczki w tym V LO,to moga sie ubogacac.Ale co powie Baba Jaga? Odpowiedz Link Zgłoś