Gość: zauroczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 18:31 dwa imiona, które naprzemiennie wypowiadają ludzie, którzy czegoś potrzebują dwa albumy kolorowe dwie smycze jedna żółta druga moja i pomarańcze we włosach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zauroczony Re: ONA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 22:18 jedno imię parę słów jakaś płyta moja wina bardzo piękna... znów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zauroczony Re: ONA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 20:46 taki kamień półszlachetny imienia początek taki święty taki czysty mały raj tak daleko taki bliski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zauroczony Re: ONA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 17:39 nikt ci nie powie, że zakochałem się w Tobie może człowiek z listem, co się zowie deszczem, przyśle myśli wiatrem, do stóp Twych upadnie i powieje chłodem, bo nie powiem kocham choć już się nie boję okrągłego złota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: ONA... IP: 81.219.132.* 01.04.06, 17:42 Gościu, wiele kobiet chciałoby usłyszeć to, co tak wiosennie piszesz, niech Ci będzie majowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ONA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 17:51 Powiedz Jej to do ucha, od wirtualnej miłości ludzi nie przybywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zauroczony Re: ONA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 18:02 nie mogę ma obrączkę ale myślę, że wie. przecież widzi, że inaczej patrzę jej w oczy jeśli jestem w stanie coś do niej mówić, to słyszy, że mówię inaczej może kiedyś może sama zapyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zauroczony Re: ONA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 10:43 z Ziemi mojej w chusteczce przyniosę, trochę ziemi do kwiatków i rosę, bo u Ciebie w betonowym mieście już ostatnia ziemia gdzieniegdzie tylko błaga o tej rosy kapkę, która życie przynosi ukradkiem. może spłynie z doniczki do Ciebie i poczujesz, że to są łzy moje i zobaczysz, że to moje szczęście to malutka przylepna karteczka kwiatków podlać nie zapomnij przed wyjściem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ONA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 10:56 Cytuj lepiej Mickiewicza, on był lepszt w tych sprawah; " Ach, ja bym cię za ręke po tych skałach wodził, Ja bym trudy podróżne piosenkami słodził, Ja bym pierwszy w ryczące rzucał się strumienie I pod twą nóżke z wody dostawał kamienie I przeszłaby twa nóżka wodą nie dotknięta, A całowaniem twoje ogrzałbym rączęta! Spoczynek by nas czekał pod góralską chatą; Tam zwleczoną z mych barków okryłbym cię szatą A ty bys przy pasterskim usiadłszy płomieniu Usnęła i zbudziła na moim ramieniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zauroczony Re: ONA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 12:28 dzięki za radę, ale chyba zostanę przy swoim... jeszcze prościej byłoby przesłać tomik czyjejś poezji i zaznaczyć fragmenty, które powinna przeczytać. a tak na marginesie, to zdaję sobie sprawę, że to co piszę, to z poezją gdzieś tam się minęło daleko (no może się widzieli) ale chciałem, żeby to było tylko moje. wtedy będzie prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spioch Re: ONA... IP: 81.219.132.* 02.04.06, 12:55 a ja wczoraj fajna osobke widzialem w Hollywood.. szkoda, ze byl mecz Barcy bo moze bym nawiazal kontakt.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Chęciny co ty ciota jesteś ? co to za smuty i pierdy???? IP: *.chello.pl 02.04.06, 13:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zauroczony Re: co ty ciota jesteś ? co to za smuty i pierdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 14:09 że też tego nie przewidziałem, że jakiś wiesiek z chęcin tu wejdzie. wiem chamie, że brakuje tu łaciny, której wyedukowałeś się z kumplami na podwórku. przykro mi, że nie trafiłem w twój intelekt bo jak mawiał pewien człowiek - są gusta i guściki. a gejem nie byłem, nie jestem i nie będę, ale żeby się o tym przekonać wystarczy przeczytać temat tego postu. tylko, że czytać i rozumieć - to sztuka, której już pewnie nigdy twój mózg się nie nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zauroczony Do Agaty ciag dalszy IP: *.eranet.pl 03.04.06, 22:34 ostatniego papierosa wypalilem milosc nie wiem czym sie martwisz po prostu za bardzo sie zaciagnalem a przeciez to nie moj pierwszy raz to nie wiem czemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zauroczony Agata IP: *.eranet.pl 05.04.06, 22:03 zly jestem, ze nie wzialem grubszego. jeszcze gdybym widzial Cie dluzej. dzisiaj tylko ja do Ciebie Ty do mnie i troche przez telefon, a myslalem, ze juz wiosna. twoj plaszcz zawsze dopasowany i taki lekki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Chęciny Agata nie czytaj go to ciota!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.04.06, 00:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zauroczony Do checinskiego gargamela IP: *.eranet.pl 06.04.06, 12:02 usza z wyrazami bym i polemika ale ty z burakiem na ty i te wkladki w butach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKLIF Re: Agata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 12:23 facet bawisz się komórką lecz z tego nic nie wynika gdyż masz ukochaną pod górką i zawsze z widoku Ci znika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zauroczony Agata IP: *.eranet.pl 07.04.06, 17:48 wiesz, ze najpiekniej wygladasz w czerni, bo noce sa najpiekniejsze a Ty przynosisz taka noc, ktorej chce jeszcze wiecej i rownie pieknie wygladasz w brazie, bo drzewa kocham najbardziej a Ty przynosisz drzewa cien jakiego nigdzie nie znajde a najpiekniejszy kolor Twoj, to kolor wlosow rzadki a ja nie moge patrzec wprost wiec patrze na nie ukradkiem gdzies na wygnaniu pod niebem snow, wygrywa para swierszczy nokturn dla glupca, ktory snil o trzech kolorach teczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zauroczony ostatni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 19:42 i na koniec moich słów do Ciebie ktoś do ucha powie takie słowa zakochanie przychodzi codziennie lecz jak poznać kiedy się kocha nikt tego nie wie więc ten problem mego serca wielki tak mój umysł sobie wytłumaczy jesteś tylko j e d n ą z wielu natchnień bezsennych nocy tak będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochany Re: ONA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 23:30 czasami chwila powoduje, że kogoś zaczynasz traktować inaczej. tak było tym razem. kiedyś nie zwracałem na Ciebie uwagi. to jednak bardzo dziwne, że zaczynamy mysleć inaczej pod wpływem jednego impulsu. szkoda, że wszystko pozostanie w tajemnicy... Agato z pewnego urzędu... Odpowiedz Link Zgłoś