Gość: Gosc IP: *.orange.pl 20.04.06, 20:46 Bogate te nasze miasto , co kadencja remont sali ,a teraz Mazur wymyślił sobie elektroniczne liczenie głosów za pomocą kart magnetycznych bo v-ce przewodniczący nie potrafią zliczyć do 28 !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia996 Re: Kieleccy radni będą głosować elektronicznie 20.04.06, 22:43 To że Kubik liczyć nie umie można się domysleć po jego zeznaniu rocznym PIT ,ale nie wiedziałam że i Słoń może mieć kłopot z liczeniem do 28-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Kieleccy radni będą głosować elektronicznie IP: *.dyn.optonline.net 21.04.06, 04:39 Ludzie,Kielce to wbrew dyskusij o Zeromie,czyli Zeromszczaku-szkolce, to chyba nie Klerykow juz jest.Pomimo tych licznych postklerykalnych imprez,Klerykow wchodzi nareszcie do XXI wiek i elektroniczne glosowanie wbrew opinii sily przewodniej,nie przynosi Kielcom ujmy! Chyba ze tatko bedzie sie bardzo upierdliwial,dajta mu ludziska te pozyteczna zabawke!Bo uzywajac ja nie bedzie mozna zrobic zadnego przekretu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pointer Re: Kieleccy radni będą głosować elektronicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 13:15 Biedni Ci nasi radni... nagle olśnienia dostali. Panowie XXI już mamy... I o zdrówko dbają... he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Kieleccy radni będą głosować elektronicznie IP: 81.6.130.* 21.04.06, 16:55 Ale przecież Wiceprzewodniczący ARTUR GIERADA pseudonim "Niemota" ma łeb jak CEBER, a sam Przewodniczący TOMCIO BOGUCKI po Lubelskim KUL-u potrafi spamiętać wszystkie pieśni koscielne jako ZASŁUŻONY MINISTRANT z okresu PRL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
civitas4 Re: Kieleccy radni będą głosować elektronicznie 24.04.06, 22:20 Gargamel - przystopuj bo sie nie utrzymasz tam gdzie jestes - to dobra rada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Wspaniale ale to i tak nic nie pomoże IP: 200.118.2.* 22.04.06, 11:01 Pomimo szybkości w liczeniu maszyna nie pomoże w mądrości . Zgadzam się z przedmówcami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoik ksylamit IP: *.dbln.cable.ntl.com 22.04.06, 19:33 ...teraz wiem wszystko... ...to ksylamit wszystkiemu winien... ...w najblizszym czasie oczekujemy znacznej poprawy w mysleniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektronik Re: Kieleccy radni będą głosować elektronicznie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.04.06, 20:58 i slusznie Odpowiedz Link Zgłoś