Dodaj do ulubionych

do Gargamela

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:24
BBC Polska doniosła (artykuł z 27 września 2004 r.)

"Znany brytyjski przedsiębiorca i szef firmy Virgin, sir Richard Branson, ogłosił, że jego firma podpisała warty 14 milionów funtów kontrakt na organizowanie wycieczek w kosmos dla osób prywatnych.

Nowe przedsięwzięcie będzie się nazywało Virgin Galactic i ma oferować miejsca na wyprawę w kosmos, które kosztować będą od 115.000 funtów.

Virgin twierdzi, że w ciągu pięciu lat w kosmos może polecieć nawet do 3000 osób."

Szanowni Państwo

ogłaszam składkę na Gargamela. jedyne 115.000 funtów. naprawdę warto.
numer konta na które należy przekazywać pieniądze, zostanie podany niebawem...

ho ho ho

Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: do Gargamela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:27
      Maja lecieć razem z Rydzykiem
    • Gość: Santa Claus Re: do Gargamela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:33
      Szanowni Państwo

do sumy 115.000 funtów dodajemy drugie tyle. zaproponowana przez użytkownika "Gość" kandydatura ojca dyrektora, jest strzałem w dziesiątkę. za jednym zamachem zrobimy coś dobrego dla miasta i dla kraju.

ho ho ho
      • Gość: megadeth Re: do Gargamela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:35
        zapomnieliście o WELu
    • Gość: behemot nie warto IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.06, 22:42
      Nie warto. Wyślijcie tego czerwonego wycierucha do Korei, na Kubę ...lub na Białoruś za 115 funtów. Będzie miał na codzień rządy czerwonych, których tak kocha.
    • Gość: J.Baranski Niestety IP: 200.118.2.* 04.05.06, 22:44
      Miedzynarodowe konwencje zabraniaja wysylania w kosmos takiego radioaktywnego
      gowna z SLD jak gargamel.
      Podobnie nie moge sie pozbyc tego zboczonego Jozia ktorego stara zona puszcza
      sie pod garnizonem
      • Gość: Gość Re: Niestety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:57
        Ktoś używający nicka "barański" to zwykły bydlak, jeśli ubliża żonie osobnika
        występującego na forum.
        • Gość: J.Baranski Re: Niestety IP: 200.118.2.* 04.05.06, 23:03
          A dlaczego od razu bydlak?
          I nie ublizam tylko stara zona Jozia lubi sie puszczac pod garnizonem bo Jozio
          ugania sie za ksiezmi
          • Gość: Gość Re: Niestety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 23:07
            Dlaczego pilnujesz cudzej zony a nie swojej?
            • Gość: J.Baranski Re: Niestety IP: 200.118.2.* 04.05.06, 23:13
              Puszczajace sie pod garnizonem stara zona Jozia i Jozio uganiajacy sie za
              ksiezmi przynosza wstyd naszej PARTII.

Chociaz gdyby zona Jozia sie nie puszczala to Jozio nie doczekalby wnukow
    • Gość: Santa Claus Re: do Gargamela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 23:20
      ...no dobrze. zróbmy tak.

wsadzimy gargamela z osobą towarzyszącą (czytaj ojcem dyrektorem) do pociągu.

gargamela w Kielcach

odjazd:

Kielce Fr, 05.05.06 dep 07:00 numer pociągu:D 21114 pospieszny

w Warszawie jest o 10.27

Warszawa Wschodnia Fr, 05.05.06 arr 10:27

tutaj naganiacze zapędzają osobę towarzyszącą do wagonu i heja

Warszawa Wschodnia Fr, 05.05.06 dep 10:43 numer pociągu D 12

w Moskwie są w sobotę o 9.20

Moskva Belorusskaja Sa, 06.05.06 arr 09:20 D12MJ pospieszny
      Moskva Belorusskaja Sa, 06.05.06 dep 09:20

potem muszą zmienić dworzec na Jarosławską i tutaj musimy mieć swoich ludzi, co by nie zwiali.

z Jarosławskiej odjazd o 15.30

Moskva Iaroslavskaja Sa, 06.05.06 arr 11:20
      Moskva Iaroslavskaja Sa, 06.05.06 dep 15:30 80Y pospieszny

w Krasnojarsku są we wtorek o 6.29 (za cholerę nie mam pojęcia jakiego czasu

Krasnojarsk Pass Tu, 09.05.06 arr 06:29
      Krasnojarsk Pass Tu, 09.05.06 dep 08:32 D 8NJ

ostatni przystanek - Władywostok

Vladivostok Sa, 13.05.06 arr 02:07

Czas podróży: 185:07 godzin

P.S. Jak trzeba będzie, za hotel zapłacimy - dożywotnio.

ho ho ho
      • Gość: Kielczanin Re: do Gargamela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 03:46
        A ja Was proponuję wszystkich olać komisyjnie.
    • Gość: Gargamel Re: do Gargamela IP: 81.6.130.* 05.05.06, 00:14
      Drogi "Santa Claus" - serdeczne dzięki za okazaną troskę zmierzającą do
      zapewnienia mojej skromnej osobie WSPANIAŁEJ WYCIECZKI - i to nie do ŁAGRU
      na KAŁYMĘ czego mógłbym się spodziewać po tak ZAKUTYM PRAWICOWYM ŁBIE jak
      ty. Co do KOSZTÓW - to nawet "Pisuarowi" zabrakłoby forsy aby podobnych do
      mnie LEWICOWCÓW wysłać tylko w Bieszczady - nie wspominając już o Kubie,
      Rosji czy Korei. Mimo wszystko dziękuję za DOBRE CHĘCI.
    • Gość: Hooligans Dośc zabawy Gargamela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 01:09
      Zauwa żyłeś, że cały czas obczerniasz kogoś?
      • Gość: Gargamel Re: Dośc zabawy Gargamela IP: 81.6.130.* 05.05.06, 01:17
        Trudno mi to zauważyć skoro piszę PRAWDĘ - korzystając z informacji podanych w
        prasie regionalnej lub krajowej.
        • Gość: behemot kłamiesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 08:37
          Kłamiesz Gargamel.
          Twoim dyżurnym kłamstwem jest to, że Prezydent niby buduje jakieś pomniki. Jako przykłady podajesz pomniki wybudowane przez prywatnych sponsorów.
          To nie jest twoja pomyłka sowiecki wycieruchu, bo doskonale znasz prawdę. Ty podajesz nieprawdę z zamiarem wprowadzenia ludzi w błąd.
          Stosujesz tradycyjne, niezmienne od 60 lat, esbeckie metody propagandowe - KŁAMIESZ.
          • Gość: kura domowa Re: kłamiesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 08:47
            Behe-młocie prawicowy prawda kole w oczy ?
            Uważasz się za osobe dorosłą a nie przyjmujesz do wiadomości iż nic nie ma za
            darmo-to jest stara prawda od tysięcy lat.
            A epitety w rodzaju "sowiecki wycieruchu" swiadczą o Twojej bezradności
            mózgowej.
            • Gość: gostek Pozdrawiam cie ku.wo domowa IP: 125.181.148.* 05.05.06, 10:09
              przyjaciolko gowna z SLD gargamela
            • Gość: behemot Re: kłamiesz IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.06, 11:55
              Kiedy sowieci wkroczyli do Polski od razu pojawiła się pewna grupa Polaków, którzy zaczęli się im wysługiwać. Kłamali, zastraszali, mordowali, strzelali do robotników. Byli gotowi na wszystko, byle tylko zdobyć i pozostać przy władzy.
              Teraz w zasadzie nie ma takiej potrzeby, żeby słuzyć sowietom ale jest ptrzeba zdobywania władzy "dla naszych". Metody pozostały te same - kłamstwa.
              Gargamel jest właśnie takim typem człowieka - sowieckim wycieruchem - szmatą używaną przez sowietów do okłamywania normalnych ludzi. Szmatą, która ochoczo wysługuje się bolszewikom i kłamie bez mrugnięcia okiem.

Określenie "sowiecki wycieruch" nie jest żadnym epitetem. To smutne stwierdzenie działalności, którą codziennie serwuje nam Gargamel.

Kuro domowa - ja Cię rozumiem. Po czterdziestu latach rządów takich szmat, normalnemu człowiekowi trudno jest przystosować się do normalnosci. Do tego, że ktoś bezinteresownie funduje figurę przydrożną (których setki tysięcy jest w całej Polsce). Bo ufundowanie pomnika, kaplicy, kościoła przez obywatela jest rzeczą normalną. Jest codziennością, która działa się w Polsce przez tysiąc lat - rozejrzyj się!
              • Gość: Gargamel Re: kłamiesz IP: 81.6.130.* 05.05.06, 14:27
                Boże Wielki - jako "sowiecki wycieruch" muszę szybko zacząć się uczyć języka
                rosyjskiego po to min. aby móc zrozumieć INSTRUKCJE płynące z Moskwy i studio-
                wać DZIEŁA LENINA. A z tymi "FUNDATORAMI" kaplic i kościołów jest w Polsce bar-
                dzo różnie - ostatnio i ja sam /choć jestem ATEISTĄ i ANTYKLERYKAŁEM/ wziąłem
                udział w "DOBROWOLNYM UFUNDOWANIU" nijakiej Świątyni Opatrzności Bożej na budowę
                ktorej Sejm CIEPNĄŁ 20 mln.zł. a Sejmik Mazowiecki DOŁOŻYŁ drugie 20 mln.zł. na
                Instytut związany - wiadomo z KIM. Ciekaw jestem czy JÓZIU GLEMP przyśle mi z
                tej okazji jakieś PODZIĘKOWANIE - czy też OLEJE mnie i innych DARCZYŃCÓW tak jak
                Ojczulek Tadeuszek tych co "przekazali" mu swoje świadectwa udziałowe na ratowa-
                nie KOLEBKI "SOLIDARNOŚCI".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka