Gość: yyyyyyyyyyyyyy IP: *.net130.okay.pl 30.06.06, 22:15 no co??? modlitwa najważniejsza a potem będą wyniki nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yyyyyyyyyyyyyy Kto pokieruje KKSM IP: *.net130.okay.pl 30.06.06, 22:17 ej moderator skasowałeś watek? ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nasłoneczniony Babetko co Ty na to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 12:17 No i jak się czujesz Babetko po tej nominacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Babetko co Ty na to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 12:19 Czuję, że lewicowy rząd PiS prowadzi podobną politykę, jak bolszewicki rząd SLD. I nie znajduję w tym nic nadzwyczajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madej Nic nowego się nie stało. IP: *.telkonet.pl 30.06.06, 22:52 Od zawsze wiadomo,że kieleckimi kopalniami zarządzają głąby z nadań politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Kto pokieruje KKSM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:53 gratulacje redaktorowi artykułu - dawno sie juz tak nie ubawiłem najwieksza firma w Kielckim. jednym słowem w Polsce czxyli nigdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barakuda Re: Kto pokieruje KKSM IP: 82.139.11.* 01.07.06, 08:44 A za górą klony, będą nas miliony, dzisjaj Polska, Europa jutro cały świat !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poldek Ogromny zwrot w kierowaniu kopalniami kieleckimi. IP: *.telkonet.pl 01.07.06, 10:51 Wiadomo,że w latach 50tych mianowano na kierowników wszystkich niedouczonych komuchów. Teraz dokonano zwrotu, mianując głęboko wierzących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krochmal Re: Ogromny zwrot w kierowaniu kopalniami kieleck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 11:01 A jak się okaże, że te minerały, kruszce będą miały znaki swięte to dyrekcja zamknie kopalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Ogromny zwrot w kierowaniu kopalniami kieleck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 12:21 Gość portalu: poldek napisał(a): > Wiadomo,że w latach 50tych mianowano na kierowników wszystkich niedouczonych > komuchów. Teraz dokonano zwrotu, mianując głęboko wierzących. To nie jest pełna prawda. Mianuje się nieduczonych wierzących komuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berta Re: Ogromny zwrot w kierowaniu kopalniami kieleck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 15:47 Pis wystawia cierpliwość Najwyższego na wielką próbę. Tylko sekciarza mi jeszcze brakowało w kadrach pisowych. I oto się objawił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berta Re: ty m0by znowu piszesz jak wiejski mędrek vel- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:33 Sama nie wiem, czy powinno mi pochlebiać, że bierzesz mnie za moderatora tego forum:)))... Ponieważ znajduję się jednak w nastroju optymistycznym, biorę to za komplement. Coż Cię, Sherlocku, doprowadziło do tego wniosku?:))) Oczywiście, jeśli nie będą mi się podobać Twoje odpowiedzi, to je wytnę;P. Ale - jak powiedział wódz - nie są ważne dokumenty, które są w teczkach, ważne są te, których brakuje:))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Tak Re: Kto pokieruje KKSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 16:17 PiSiarze - sekciarze. Bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w.w. Alleluja i do przodu IP: *.intermedia.com.pl 01.07.06, 23:16 Dożyliśmy takich czasów,że ważniejsze jest przy szukaniu posady poparcie księdza proboszcza i przewodniczącego miejscowego kółka różańcowego niż dyplomy i kwalifikacje zawodowe.Patrzę od kilku lat na poczynania panów polityków i ich kolegów-etatowych prezesów i jestem już w 100% przekonany,że jedynym rozwiązaniem jest sprywatyzowanie w Polsce wszystkiego,bez wykrętów i wyjątków.Nie życzę sobie,żeby majątkiem którego jestem w końcu współwłaścicielem, zarządzali nieudacznicy z partyjnego nadania SLD,PSL,PiS i całej reszty.Kiedy zabraknie ciepłych posadek dla rodziny i koleżków może miernoty bez żadnych zasad moralnych przestaną garnąć się do polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piękny Zenon Uwaga - redaktor manipuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 10:48 Tutuł i wprowadzenie zupełnie nie pasują do treści artykułu. Tam czytamy, że facet ma 10 lat doświadczenia jako sztygar i praktykę w dozorze. Wredna manipulacja. A choć jakie parę groszy za to dali - panie redaktorze - starczy na obiad w knajpie, albo na nową koszulę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Kto pokieruje KKSM IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 03.07.06, 18:26 no serdecznie gratuluje. oto kraj w ktorym cenimy doswiadczenie i kompetencje. Wystarczy zalozyc wspolnote i juz ma sie kompetencje do bycia prezesem. toz to ciemnogrod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bziQ Re: Kto pokieruje KKSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 18:36 "Tajny dokument rządu Rzeczpospolita Polska Kancelaria Prezesa Rady Ministrów POUFNE Długookresowa strategia rozwoju gospodarczego Polski na lata 2006-2009 (projekt) 1. Módlmy się. Warszawa, 5 maja 2006" Odpowiedz Link Zgłoś