Gość: karlik44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 20:56 hey mam pytanie. Nie wiecie gdzie facet moze sobie w miare tanio zrobić trwałą? I czy 7-8 cm to wystarczająca długość to takich zabiegów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Trwała u faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 00:40 no pomózcie - czekam na opinie i porady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trwala. Re: Trwała u faceta IP: *.ny325.east.verizon.net 29.10.06, 03:40 Ta trwala u faceta to gdzie ma byc, na glowie czy na jajach???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Trwała u faceta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 09:20 zadzwoń do salonów nie musisz się wstydzić faceci robią trwałe i farbują włosy od lat - co do długości też nie powiem zazwyczaj robiono na dłuższych ponieważ po trwałej skracano końcówki o 1 cm bo były brzydkie,połamane - jak jest teraz to tylko powiedzą w zakładzie. Jak się wstydzisz siedzieć w lokówkach na głowie to szukaj fryzjerki, która zrobi to w mieszkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Trwała u faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 10:08 Wstydzić się nie wstydzę. Jużnie raz farbowałem włosy. Po prostu pytam bo nigdy nie miałem trwałej a żę się zapuściłem ostatnio to postanowiłem to trochę wykorzystać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blekota Re: Trwała u faceta IP: *.chello.pl 29.10.06, 10:21 co za ciota! zrób sobie lepiej badania lekarskie! Odpowiedz Link Zgłoś