Dodaj do ulubionych

Szukam Emili Stachury

IP: *.chello.pl 04.11.06, 15:20
Szukam Emili Stachury z Kielc.Jeżeli ktoś coś wie i ma z nia kontakt to prosze
o odp
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Re: Szukam Emili Stachury IP: *.chello.pl 06.11.06, 16:45
      Może jednak ktoś wie?Pracowała w Havanie,odródkach piwnych na pl Wolności,w tym
      zielonym domku Lecha obok Zamkowej przy parku,w Arkadii
      • Gość: pomocnik skoro tam pracowała -to szukaj po agencjach .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:00
        pewne tam sprzedaje ciałko! i ciako!
        • Gość: madzia Re: skoro tam pracowała -to szukaj po agencjach . IP: *.chello.pl 06.11.06, 21:31
          W agencjach to Ty sobie szukaj.Ja poważnie pytam,ale w Kielcach brak poważnych
          ludzi.
    • madzia-gos Re: Szukam Emili Stachury 09.12.06, 18:45
      Podtrzymuje pytanie.Może jednak ktoś wie?
      • kwinta5 Re: Szukam Emili Stachury 09.12.06, 19:38
        nie wiem,ale informuję nie licz tu na powazne odpowiedzi-nie wiem dalczego to
        forum opanowane jest przez mało kulturalnych ludzi-tych normalnych tutaj mało...
        szukajcie a znajdziecie
      • Gość: ania Re: Szukam Emili Stachury IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 10.12.06, 00:03
        Podobno wyjechała do Grecji, jej matka tam mieszka.
        • madzia-gos Re: Szukam Emili Stachury 10.12.06, 12:24
          To,że jej mama tam mieszka to wiem,bo przyjaźniłam się z Emilą przez wiele
          lat,ale 1,5 roku temu wyprowadziłam się z Kielc i kontakt nam się urwał.
          Ania jeżeli masz z nią jakiś kontakt to prosze napisz mi na priv.
    • Gość: ania Re: Szukam Emili Stachury IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 14.12.06, 00:41
      madzia - ja nie mam z Emilią żadnego kontaktu. O jej wyjeździe tylko słyszałam.
      • madzia-gos Re: Szukam Emili Stachury 14.12.06, 16:57
        Ok dzięki.Ja też słyszałam od znajomych.W przyszłym tygodniu będę w Kielcach,to
        się wybiore do jej taty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka