Dodaj do ulubionych

Jak głosować? Czy głosować?

05.11.06, 11:55
Wyborcy, mieszkający w okręgu nr 4 (Barwinek, KSM, Bukówka, Ostragórka...)
mają proste zadanie. Wystarczy zapamiętać dwa nazwiska: Wojciech Lubawski i
jego Samorząd 2002. Na liście do sejmiku znaznaczyć "Janusz Koza", a na
liście do Rady Miejskiej "Wiesław Koza".

Czy głosować? Pewnie, bo każdy głos się liczy. To od nas zależy, jak będzie
wyglądać nasze miasto za parę lat. W latach 2007-2013 Polska dostanie prawie
70 miliardów EURO. Wiele z tych pieniędzy powinno trafić do Kielc. Panowie
wymienieni powyżej muszą przyciągnąć ich jak najwięcej.
Obserwuj wątek
    • Gość: alfa Miss Kiece IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:00
      www.youtube.com/watch?v=mwGLgFbN3ls&NR
      który to..
      • Gość: alfa a moze to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:32
        www.youtube.com/watch?v=slo6-uJZHzk
        • wyborca.wyborca fajny filmik 05.11.06, 12:36
          Ten fajny filmik pokazuje, że warto iść na wybory, żeby coś zmienić. Jest to
          proste - Wiesław Koza:

www.samorzad2002.kielce.pl/index2.php?id=rada_miejska&sid=4,5
          • revoltaman Re: fajny filmik 12.11.06, 09:51
            wyborca.wyborca, weż Ty juz skończ tą agitację na necie Twój kandydat jest
            średni, nawet wykształcenia nie ma. Jego potencjalny elektorat nei umie sie
            posługiwać klawiaturą, także nie ma chłopie sensu spamowanie każdego forum.
    • Gość: Julia Re: Jak głosować? Czy głosować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:39
      A figę, nie nalezy głosować na prezydenta,bo niewiele zrobił dla kielczan w
      minionej kadencji.Wydał pieniądze na wydumane przez siebie zadania pseudo
      kulturalne i pseudo prestiżowe.Bez efektw, o ktrych wspomina wczeniej.Wiec
      klapa na calego.
      • wyborca.wyborca Re: Jak głosować? Czy głosować? 05.11.06, 13:02
        Gość portalu: Julia napisał(a):

> A figę, nie nalezy głosować na prezydenta,bo niewiele zrobił dla kielczan w
        > minionej kadencji.Wydał pieniądze na wydumane przez siebie zadania pseudo
        > kulturalne i pseudo prestiżowe.Bez efektw, o ktrych wspomina wczeniej.Wiec
        > klapa na calego.

Tak, jak Ty, bardzo krytycznie oceniam polityków. Widzę jednak różnice między
        byłym prezydentem Stępniem i obecnym Lubawskim. Różnice na plus dla Lubawskiego
        i jego drużyny. Stąd hasło: Lubawski i Koza:

• jawyborca Re: Jak głosować? Czy głosować? 07.11.06, 09:41
          przesadzacie z tym saporządem
    • demokrata111 Re: Jak głosować? Czy głosować? 07.11.06, 12:29
      To juz mamy rodzinny klan polityków. Nigdy w historii to nie wychodziło na dobre. Napiszę więcej to uwłaczające mojemu poczuciu praworządności( jeszcze nie zanikło do końca). Do jasnej cholery nikt nie wmówi mi , że to dla dobra miasta.
      • glos.kielc Rozsądnie oddać głos na Wiesława Kozę 07.11.06, 23:22
        Najważniejsze, żeby w najbliższą niedzielę iść na wybory. Każdy z nas ma jeden
        głos, który nie może się zmarnować.

Chcąc wykorzystać go jak najlepiej trzeba wytypować najlepszych kandydatów.
        Osoby głosujące w okręgu nr 4 mają dobrze :)

Każdy to wie - Wojciech Lubawski, Janusz Koza i Wiesław Koza:

• uczciwiec1 Masz racje - Lubawski i Koza - Nie Stop STOP Nie 09.11.06, 17:34
          Masz racje, LUBAWSKIEMU i KOZIE mowimy NIE!! Jaka jest roznica miedzy Stepniem a Lubawskim. Taka ze za kadencji Stepnia nie bylo funduszy unijnych a i tak Sienkiewka byla juz w trakcie remontu. A Lubawskie, wedlug ciebie (naganiaczu) swietny prezydent, mial fundusze unijne a do tego zadluzyl miasto. No i co ?? i gdzie ten plus dla ekipy Lubawskiego???
          • anka.kowal Lubawski i Koza 09.11.06, 20:47
            Wydaje mi się, że skoro prezydent, mający 68% poparcia, wskazuje swojego
            kandydata na radnego - Wiesława Kozę, to ma do niego zaufanie. Domyślam się, że
            z ich doświadczeniem uda się od przyszłego roku przyciągnąć do Kielc ten
            miliard euro.

Miasto potrzebuje tych pieniędzy, a tylko mając dobre pomysły będziemy mogli po
            nie sięgnąć. Program oparty na rozbudowie infrastuktury, przyciągnięciu
            inwestorów i tworzeniu nowych miejsc pracy, mnie przekonuje:

• krzysiek.brzozowski Re: Lubawski i Koza 10.11.06, 23:15
              Odpowiadając na pytanie, czy głosować i jak głosować, myślę, że mamy
              niepowtarzalną okazję, żeby wpłynąć na to, kto będzie w Radzie Miejskiej. Mi
              zależy, żeby to nie byli przypadkowi ludzie.

Wiem, że kandydaci wiele obiecują, ale nie mogę zagłosować za kimś, kto wogóle
              nie ma mi nic do zaproponowania, bo to będzie głos znarnowany. To samo z
              radnymi, którzy nic dla miasta nie zrobili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka