Dodaj do ulubionych

Czy Donald Tusk jest kolaborantem?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:43
Czy Donald Tusk kolaboruje z Niemcami? Czy dla P. Tuska ważniejsze są
służalczość względem Niemiec i UE czy obrona polskich interesów w UE? Czy on
jest Polakiem?
Obserwuj wątek
    • Gość: pisak Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.tkdami.net 18.01.07, 18:46
      głupie gadanie,to porzadny facet
      • Gość: Ja Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 16:25
        To szlachetny Polak, patriota - dla niektórych, ale dla innych to osoba, dla
        ktorej zdrada polskich interesów jest ważniejsza od dobra Ojczyzny.
    • Gość: o.s.s.e Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.pu.kielce.pl 19.01.07, 17:16
      A ja zamiast hasła: "Chcemy de.kaczyzacji", proponuję: "Żądamy tuskozacji
      rzeczywistości!!". Równie denne, ale możesz chwucić. Domagajmy się, by rządzili
      nami porządni ludzie. Polacy neofici. Tacy zrobią w Polsce porządek, nie będzie
      - jak to powiedział Kononowicz - niczego. Co z tego, że nie będzie już wtedy
      bełkotało jakieś kaczę, jak będziemy słuchać codziennie trrrrrrrrrajkowania
      Kaszuba z wadą wymowy i przeintelektualizowanego Krakusa z nieodzwonym
      kapelusikiem. I pani prezes też będzie buczeć i muczeć. Nie ważne. Ważne jest,
      żeby była ładnie i miło.
      • Gość: Mars Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 23:03
        Precz ze zdrajcami Ojczyzny !!!!!!!
    • Gość: z Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:31
      tak!
      już jego dziadek służył w wermahcie...
      Tusk wtedy wyjaśniał, że był w obozie,
      tylko zapomniał dodać, że stał na wieżyce.
      Krętacz i tyle.
      • Gość: 62.04m Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.onkol.kielce.pl 20.01.07, 13:35
        To porządny Polak Patriota,tylko dziadkowi temu co przymusowo założyli mundur
        Wermahtu jak pilnował Polaków z GRYFA w obozie koncentracyjnym- zabrali ziemię
        koło Wejherowa,to co się będzie dziadów prosił-załatwia zwrot przez
        POWIERNICTWO PRUSKIE.A rozmowy z Panią Merkel za plecami RZADU to nie dotyczą
        Polski, tylko aby jednej z komisji w Parlamencie Europejskim przewodniczył
        przedstawiciel niemieckiej CDU ,a nie Syriusz-Wolski .Jak wyjaśnił Prof
        Bartoszewski to są interesy partii politycznych a nie państwowe,więc można
        głosować przeciwko Polakowi .A ja nie wierzyłem że kolejny rozbiór Polski może
        odbyć się bez strzału.
      • Gość: Fan Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 20:56
        Czy w/w jest prymitywnym prostakiem?
      • Gość: Omega Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 22:40
        Czy PO to partia szkondników, kameleonów, kolaborantów, leni, cynikow i
        prostaków, mimo iż przez poprawne politycznie polskojęzyczne media lansowana
        jest na partię inteligencji i ludzi "postępowych"?
    • Gość: Wyborca Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 09:39
      Tusk jest chrześcijaninem całą gebą. PO jest partią "chrześcijańską". Dlatego
      też Donald Yusk paktuje tylko z partiamii chrześcijańskimi z Niemiec.
    • Gość: SmurfMądrala Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 10:09
      Donald zdrajcą?NIE!!!
      Tusk ma tylko jedną wadę.Jest nieskuteczny i zraża do siebie ludzi.
      Współprace z Donaldem kończą wszyscy,którzy zaczęli.
      Tenorów nie było trzech,było dużo więcej...Kto chce niech policzy.
    • Gość: Ja Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 20:18
      Czy Donald wybroni z tarapatów "Hanię" duchaczkę, kobietę
      niezwykle "inteligentną", z cudowną barwą głosu?
    • Gość: Polak Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 20:02
      Do grona kolaborantów z Niemcami dołączył kolejny poseł PO, tym razem niejaki
      tow. prof. Śpiewak, rzadka kreatura jeśli chodzi o tzw, poprawność polityczną i
      wchodzenie do ...... bez wazeliny.
      • Gość: Filip Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.dsl.bell.ca 27.01.07, 07:43
        ...jak ja to rozumiem; ....PRL-owski towarzysz Donald Tysk ...ktory takze
        zostal odnotowany w filmie Kurskiego "Nocna Zmiana"

www.pis.org.pl/wideo-frame.php?file=mms://PiS.server-tv.com/pis/NocnaZmiana.wmv

...powiem szczerze...,jest programowo powierzchowny....a inteligencja swa
        przytepawy....
        Ale kilka lat temu na forum Wirtualnej Polski(starym forum- jesli ktos pamieta)
        ,...poznalem jego promotorow...wowczs jeszcze rzadzila Unia Wolnosci...tow.
        Tusk zyl w jej cieniu...a ja nie mialem pojecia kto to jest ow Tusk....
        ...ale z nowojorskich wypowiedzi wynikalo...ze bedzie to szpec od
        wszyskiego...i ze jakies loby...o to zadba by nim byl....ciekawe.
        ...nie uplunelo zbyt wiele czasu...az tu nagle...wybory i niejaki Tyusk na
        kazdym narozniku....

...Panie Tusk - dziekuje panu ...my naprawde chcemy byc narodem samostanowiacym
        o wlasnym losie.
        • Gość: F. Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.dsl.bell.ca 27.01.07, 08:56
          ...ten lobuz Tusk,
          il;ez na sobie on nosi lusk.
          na kazda okolicznosc wklada,
          ten czleko- ryba
          mentalnosc gada !

...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka