Gość: Moszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:43 Czy Donald Tusk kolaboruje z Niemcami? Czy dla P. Tuska ważniejsze są służalczość względem Niemiec i UE czy obrona polskich interesów w UE? Czy on jest Polakiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pisak Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.tkdami.net 18.01.07, 18:46 głupie gadanie,to porzadny facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 16:25 To szlachetny Polak, patriota - dla niektórych, ale dla innych to osoba, dla ktorej zdrada polskich interesów jest ważniejsza od dobra Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.s.s.e Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.pu.kielce.pl 19.01.07, 17:16 A ja zamiast hasła: "Chcemy de.kaczyzacji", proponuję: "Żądamy tuskozacji rzeczywistości!!". Równie denne, ale możesz chwucić. Domagajmy się, by rządzili nami porządni ludzie. Polacy neofici. Tacy zrobią w Polsce porządek, nie będzie - jak to powiedział Kononowicz - niczego. Co z tego, że nie będzie już wtedy bełkotało jakieś kaczę, jak będziemy słuchać codziennie trrrrrrrrrajkowania Kaszuba z wadą wymowy i przeintelektualizowanego Krakusa z nieodzwonym kapelusikiem. I pani prezes też będzie buczeć i muczeć. Nie ważne. Ważne jest, żeby była ładnie i miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mars Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 23:03 Precz ze zdrajcami Ojczyzny !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:31 tak! już jego dziadek służył w wermahcie... Tusk wtedy wyjaśniał, że był w obozie, tylko zapomniał dodać, że stał na wieżyce. Krętacz i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 62.04m Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.onkol.kielce.pl 20.01.07, 13:35 To porządny Polak Patriota,tylko dziadkowi temu co przymusowo założyli mundur Wermahtu jak pilnował Polaków z GRYFA w obozie koncentracyjnym- zabrali ziemię koło Wejherowa,to co się będzie dziadów prosił-załatwia zwrot przez POWIERNICTWO PRUSKIE.A rozmowy z Panią Merkel za plecami RZADU to nie dotyczą Polski, tylko aby jednej z komisji w Parlamencie Europejskim przewodniczył przedstawiciel niemieckiej CDU ,a nie Syriusz-Wolski .Jak wyjaśnił Prof Bartoszewski to są interesy partii politycznych a nie państwowe,więc można głosować przeciwko Polakowi .A ja nie wierzyłem że kolejny rozbiór Polski może odbyć się bez strzału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 20:56 Czy w/w jest prymitywnym prostakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omega Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 22:40 Czy PO to partia szkondników, kameleonów, kolaborantów, leni, cynikow i prostaków, mimo iż przez poprawne politycznie polskojęzyczne media lansowana jest na partię inteligencji i ludzi "postępowych"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 09:39 Tusk jest chrześcijaninem całą gebą. PO jest partią "chrześcijańską". Dlatego też Donald Yusk paktuje tylko z partiamii chrześcijańskimi z Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 10:09 Donald zdrajcą?NIE!!! Tusk ma tylko jedną wadę.Jest nieskuteczny i zraża do siebie ludzi. Współprace z Donaldem kończą wszyscy,którzy zaczęli. Tenorów nie było trzech,było dużo więcej...Kto chce niech policzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 20:18 Czy Donald wybroni z tarapatów "Hanię" duchaczkę, kobietę niezwykle "inteligentną", z cudowną barwą głosu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 20:02 Do grona kolaborantów z Niemcami dołączył kolejny poseł PO, tym razem niejaki tow. prof. Śpiewak, rzadka kreatura jeśli chodzi o tzw, poprawność polityczną i wchodzenie do ...... bez wazeliny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.dsl.bell.ca 27.01.07, 07:43 ...jak ja to rozumiem; ....PRL-owski towarzysz Donald Tysk ...ktory takze zostal odnotowany w filmie Kurskiego "Nocna Zmiana" www.pis.org.pl/wideo-frame.php?file=mms://PiS.server-tv.com/pis/NocnaZmiana.wmv ...powiem szczerze...,jest programowo powierzchowny....a inteligencja swa przytepawy.... Ale kilka lat temu na forum Wirtualnej Polski(starym forum- jesli ktos pamieta) ,...poznalem jego promotorow...wowczs jeszcze rzadzila Unia Wolnosci...tow. Tusk zyl w jej cieniu...a ja nie mialem pojecia kto to jest ow Tusk.... ...ale z nowojorskich wypowiedzi wynikalo...ze bedzie to szpec od wszyskiego...i ze jakies loby...o to zadba by nim byl....ciekawe. ...nie uplunelo zbyt wiele czasu...az tu nagle...wybory i niejaki Tyusk na kazdym narozniku.... ...Panie Tusk - dziekuje panu ...my naprawde chcemy byc narodem samostanowiacym o wlasnym losie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Czy Donald Tusk jest kolaborantem? IP: *.dsl.bell.ca 27.01.07, 08:56 ...ten lobuz Tusk, il;ez na sobie on nosi lusk. na kazda okolicznosc wklada, ten czleko- ryba mentalnosc gada ! ... Odpowiedz Link Zgłoś