Gość: do boju Polsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 22:51 Wypier. mieszkańców z domów siłą , kopa im w dupe i zacząć budować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jasio Antydrogowy protest w Starachowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 08:40 Dziwne, bo w Raspudzie ruch drogowy ma zupełnie nie przeszkadzać przyrodzie. Nawet w tamtej okolicy chcą referendum, ale nie będą uprawnione do wypowiedzi zwierzęta, rośliny i bagno a ludzie (którzy na tym terenie nie mieszkają). Może o drodze w Starachowicach też powinni decydować mieszkańcy np. Wąchocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drodi, jezdnie Antydrogowy protest w Starachowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 09:20 Ciekaw jestem dlaczego Świetokrzyskie milczy o akcji Łodzi w sprawie odsunięcia przebiego S 8 od Piotrkowa - czy nie interesuje Was podróżowanie do Wrocławaia czy Lublina - pora związac wysiłki dla unowoczesnienia trasy Piotrków - Kielce - Lublin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Antydrogowy protest w Starachowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 16:31 Witam wszystkich ,jestem mieszkanką Starachowic,ulica na której mieszkam w najczrniejszej przyszłosci nie bedzie wygladala juz tak pięknie jak teraz ,widze oczami wyobrażni ten "wspaniały" wiadukt nad dachem mojego domu ,wspaniały zapach z rur wydechowych pędzących z niebotyczną prędkością aut,to ma być ułatwienie dla mieszkańców oraz szansa rozwoju naszego miasta ??? APELUJE do wszystkich których ta sprawa zainteresuje by zapisali sie do nowopowstającego stowarzyszenia/POSTĘP DLA NAS NIE MY DLA POSTĘPU/.Prezes stowarzyszenia P.ANDRZEJ TUZ ZACHĘCAM KAŚKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASKA Re: Antydrogowy protest w Starachowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 16:33 MNIE NIE JEST WSZYSTKO JEDNO A TOBIE ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Antydrogowy protest w Starachowicach IP: *.chicago-15rh15rt.il.dial-access.att.net 22.04.07, 16:59 Jako osoba placaca podatki w tym miescie kategorycznie ZADAM aby wladze miasta zaczely sluchac jego mieszkancow! Jak ten beznadziejny projekt dojdzie do skutku - osoby za to odpowiedzialne beda mieli idealna dwupasmowke do jezdzenia na TACZKACH !!!!!! Precz z bezmyslnoscia wlodarzy miasta! Ludzie, zejdzcie na ziemie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Antydrogowy protest w Starachowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 22:35 zgadzam sie ze przebieg nowej drogi jest idiotyczny dlatego trzeba cos z tym zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponury-żniwiarz Re: Antydrogowy protest w Starachowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 22:43 Sam jesteś beznadziejny chicagowiaku płacący podatki w Starachowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
bibola3 Re: Antydrogowy protest w Starachowicach 23.04.07, 11:49 Gość portalu: do boju Polsko napisał(a): > Wypier. mieszkańców z domów siłą , kopa im w dupe i zacząć budować O to mi się podoba! Nie pasował Kwiecień to nowy, pewnie bogobojny ajakże prezydent pokaże miastu własciwe oblicze! W gębe, i do gnoju! Daliście głosy słusznym to teraz możecie se poprotestować! A kazdy pewnie gadał -tak mi dopomoż Bóg! Że też ich jakaś anatema nie spotkała! Odpowiedz Link Zgłoś