Dodaj do ulubionych

Antydrogowy protest w Starachowicach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 22:51
Wypier. mieszkańców z domów siłą , kopa im w dupe i zacząć budować
Obserwuj wątek
    • Gość: Jasio Antydrogowy protest w Starachowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 08:40
      Dziwne, bo w Raspudzie ruch drogowy ma zupełnie nie przeszkadzać przyrodzie.
      Nawet w tamtej okolicy chcą referendum, ale nie będą uprawnione do wypowiedzi
      zwierzęta, rośliny i bagno a ludzie (którzy na tym terenie nie mieszkają). Może
      o drodze w Starachowicach też powinni decydować mieszkańcy np. Wąchocka.
    • Gość: Drodi, jezdnie Antydrogowy protest w Starachowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 09:20
      Ciekaw jestem dlaczego Świetokrzyskie milczy o akcji Łodzi w sprawie odsunięcia
      przebiego S 8 od Piotrkowa - czy nie interesuje Was podróżowanie do Wrocławaia
      czy Lublina - pora związac wysiłki dla unowoczesnienia trasy Piotrków - Kielce -
      Lublin.
    • Gość: kaska Antydrogowy protest w Starachowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 16:31
      Witam wszystkich ,jestem mieszkanką Starachowic,ulica na której mieszkam w
      najczrniejszej przyszłosci nie bedzie wygladala juz tak pięknie jak
      teraz ,widze oczami wyobrażni ten "wspaniały" wiadukt nad dachem mojego
      domu ,wspaniały zapach z rur wydechowych pędzących z niebotyczną prędkością
      aut,to ma być ułatwienie dla mieszkańców oraz szansa rozwoju naszego miasta ???
      APELUJE do wszystkich których ta sprawa zainteresuje by zapisali sie do
      nowopowstającego stowarzyszenia/POSTĘP DLA NAS NIE MY DLA POSTĘPU/.Prezes
      stowarzyszenia P.ANDRZEJ TUZ ZACHĘCAM KAŚKA
      • Gość: KASKA Re: Antydrogowy protest w Starachowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 16:33
        MNIE NIE JEST WSZYSTKO JEDNO A TOBIE .....
    • Gość: Mieszkaniec Antydrogowy protest w Starachowicach IP: *.chicago-15rh15rt.il.dial-access.att.net 22.04.07, 16:59
      Jako osoba placaca podatki w tym miescie kategorycznie ZADAM aby wladze miasta
      zaczely sluchac jego mieszkancow! Jak ten beznadziejny projekt dojdzie do
      skutku - osoby za to odpowiedzialne beda mieli idealna dwupasmowke do jezdzenia
      na TACZKACH !!!!!! Precz z bezmyslnoscia wlodarzy miasta! Ludzie, zejdzcie na
      ziemie !
      • Gość: mlody Re: Antydrogowy protest w Starachowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 22:35
        zgadzam sie ze przebieg nowej drogi jest idiotyczny dlatego trzeba cos z tym zrobic
      • Gość: ponury-żniwiarz Re: Antydrogowy protest w Starachowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 22:43
        Sam jesteś beznadziejny chicagowiaku płacący podatki w Starachowicach.
    • bibola3 Re: Antydrogowy protest w Starachowicach 23.04.07, 11:49
      Gość portalu: do boju Polsko napisał(a):

> Wypier. mieszkańców z domów siłą , kopa im w dupe i zacząć budować
      O to mi się podoba! Nie pasował Kwiecień to nowy, pewnie bogobojny ajakże
      prezydent pokaże miastu własciwe oblicze! W gębe, i do gnoju! Daliście głosy
      słusznym to teraz możecie se poprotestować! A kazdy pewnie gadał -tak mi
      dopomoż Bóg! Że też ich jakaś anatema nie spotkała!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka