Gość: Pietro IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 19:00 15 Grudzień Godzina 16:00 CKM piętro I ( Kawiarnia Kulturalna ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dm_ Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! 05.12.01, 19:06 Gość portalu: Pietro napisał(a): > 15 Grudzień Godzina 16:00 > CKM piętro I ( Kawiarnia Kulturalna ) > KEX, MIK2 blagam miejcie czas, YOHAGI !!! chyba wam zalezy na promowaniu miasta w necie:)))))))))))) pozdr. nina, co nie wie gdzie jest CKM :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! IP: *.kielce.tpsa.pl 06.12.01, 00:40 > 15 Grudzień Godzina 16:00 Jeja.... odrobinkę później... plizzz... przynajmniej 17:30; nie dam rady wcześniej, miejcie sumienie. > CKM piętro I ( Kawiarnia Kulturalna ) to tam gdzie otwierają tak 'trochę później' tak ? Ma ktoś tam jakieś znajomości, może by zarezerwował ze dwa stoliki ? (nie wiem jaka tam frekwencja; dwa razy dopiero tam byłem) Ogólnie termin mi nawet dość pasuje. Gdyby ktoś jeszcze chciał przybyć, no to zapraszamy... każdy 'dobry' pomysł jest 'dobry' ...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! 06.12.01, 17:26 Gość portalu: Yahagi napisał(a): > Jeja.... odrobinkę później... plizzz... przynajmniej 17:30; nie dam rady > wcześniej, miejcie sumienie. dobra, niech bedzie 17,30 ( co ja zrobie z dziecmi???????) pozdr dm co ciagle nie wie gdzie jest CKM :) Odpowiedz Link Zgłoś
sherman Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! 08.12.01, 06:54 Jak miło, że w końcu nasze rozważania nad formą i treścią stron www naszego miasta i regionu przybierają jakieś realne formy. Chętnie przybędę na to spotkanko. Tak więc, przyszła sobota, godzina 17.30, CKM, I pięterko. Zgadza się wszystko??? Pozdrawiam Sherman Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! 08.12.01, 09:15 sherman napisał(a): > Jak miło, że w końcu nasze rozważania nad formą i treścią stron www naszego > miasta i regionu przybierają jakieś realne formy. > Chętnie przybędę na to spotkanko. Tak więc, przyszła sobota, godzina 17.30, > CKM, I pięterko. Zgadza się wszystko??? tak. Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! 08.12.01, 09:15 a ja wciaz nie wiem gdzie jest CKM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 15:53 Początek Bodzentyńskiej od Rynku, po prawej stronie, nie pamiętam czy tam jest tabliczka czy coś takiego; chyba można też wejść od strony Wesołej; Jak będę tuptal po Rynku to znajdę jakies znaki szczególne, co by nie można było się pomylić....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! 09.12.01, 15:46 dobra, dzis zrobilismy rekonesans i juz wiem gdzie CKM sie miesci.:))) Umowmy sie jakos w konkretnym miejscu i znaki szczegolne wasze chce znac:) KEX i MIKO Wasza obecnosc jest obowiazkowa. Aussie równiez:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aussie Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 15:58 buuuuuuuuuuu ja nie moge qrna ludzie czemu akurat wtedy????!!!!! ja mam remanent i chyba bede siedziec caly piatek do nocy calal sobote i niedziele : (((((((((((((((((((((((((( buuuuuuuuuuuu ale bede z Wami duchem i prosze o mnie pamietac przyz wznoszeniu toastow nie no ja sie chyba potne:((((((buuuuuuuuuuuuu JA CHCE TAM BYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! 09.12.01, 16:01 Gość portalu: aussie napisał(a): > buuuuuuuuuuu ja nie moge qrna ludzie czemu akurat wtedy????!!!!! ja mam > remanent i chyba bede siedziec caly piatek do nocy calal sobote i niedziele : > (((((((((((((((((((((((((( buuuuuuuuuuuu > ale bede z Wami duchem i prosze o mnie pamietac przyz wznoszeniu toastow > nie no ja sie chyba potne:((((((buuuuuuuuuuuuu > JA CHCE TAM BYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aussie, prosze nie rob mi tego.... chociaz na godzine sie wyrwij, prosze, to bedzie 17,30.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aussie Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 16:15 buu serio nie dam rady INWENTARYZACJA akurat o tej godzinie:((((((((( nie no ja to mam qrna pecha buuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! 09.12.01, 16:42 Gość portalu: aussie napisał(a): > buu serio nie dam rady INWENTARYZACJA akurat o tej godzinie:((((((((( > nie no ja to mam qrna pecha buuuuuuuuuuuuu nie gadam z Toba :((((( Ty po prostu nie chcesz :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aussie Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 17:51 DM JA CIE CHYBA ZABIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! qrna a moze ja uciekne z roboty??????:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! 09.12.01, 18:03 Gość portalu: aussie napisał(a): > DM JA CIE CHYBA ZABIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > qrna a moze ja uciekne z roboty??????:))))))))))) wreszcie gadasz do rzeczy, kochana...:))) wiec 15 XII o godz 17,30 pod CKM:))) bedzie fajnie, pogdamy:) robota nie ucieknie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aussie Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 18:28 taaaa pewnie nie ucieknie,ale to chyba bedzie ostatni dzien w pracy:)))))))))))) nic nie obiecuje; a po drugie to ja nie wiem gdzie jest CKM:((( Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! 09.12.01, 18:30 Gość portalu: aussie napisał(a): > taaaa pewnie nie ucieknie,ale to chyba bedzie ostatni dzien w pracy:))))))))))) > ) > nic nie obiecuje; a po drugie to ja nie wiem gdzie jest CKM:((( ja juz wiem, zaprowadze cie.....:) napisze ci zwolnienie z pracy, tylko przyjdz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! IP: *.kielce.tpsa.pl 11.12.01, 18:44 ....:)) To może dogadajmy już szczegóły. Wiem że lista obecności nie jest mile widziana, no ale fajnie byłoby wiedzieć kto się w sobote o 16:00 (wolałbym jednak o 16:30 ... plizz...) wybiera. No i może jakiś znak rozpoznawczy w ręce ??? np. herb Kielc ...:)!!! Będzie ktoś z Gazety ? No to ja się piszę jako pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! 11.12.01, 18:55 Gość portalu: Yahagi napisał(a): > ....:)) > > To może dogadajmy już szczegóły. Wiem że lista obecności nie jest mile > widziana, no ale fajnie byłoby wiedzieć kto się w sobote o 16:00 (wolałbym > jednak o 16:30 ... plizz...) wybiera. No i może jakiś znak rozpoznawczy w miala byc 17,30 ale 16,30 jeszcze lepiej dla mnie:)) Z Gazety mam obiecanego goscia ( jaki fajny) a moze dwoch ( tez faaajny :))))) Ostatecznie umowmy sie: sobota. godz. 16,30 pod CKM. Lista obecnosci: 1.Yohagi 2.DM 3.jjarm 4.KEX - byc moze 5.MIk2 - byc moze nr 4 i 5 macie byc na 158% Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! 11.12.01, 18:56 moj Boze zapomnialabym o aussie... aussie wybaczmi kochana 7.aussie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! IP: *.kielce.tpsa.pl 11.12.01, 18:59 .. no to może przynajmniej 17:00 ... coo...??? Widzę, że zostałem deko przechrzczony ...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! 11.12.01, 19:02 Gość portalu: Yahagi napisał(a): > .. no to może przynajmniej 17:00 ... coo...??? Widzę, że zostałem deko > przechrzczony ...:))) qrqa, sorry, YAHAGI oczywiscie, tak mi przykro...jak ja moglam.... przy okazji nr 6 mi gdzies sie zawieruszyl, ktos musi wskoczyc na 6. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aussie Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 19:01 no wiedzialam:((((((((( :))))))))))))) ale co szczesliwa siódemka??? zobaczymy bardzo chce tam byc!!!!!!!!!!!!!BARDZO!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! 11.12.01, 19:04 aussie, wrrrrr.....ja ci ktoregos dani cos zrobie. Idz jutro do pracy i powiedz ze o 17 cie juz w sobote nie ma... pliiiis.....................:(((((((((( Czyli o 17? co ja zrobie z dziecmi? wezme z soba. jest tam jakis pokoj zabaw?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drs Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! 11.12.01, 20:31 Chętnie bym sie z Wami także spotkał,ale niestety po pierwsze/ 1.Odległość 180km/drogi śliskie 2.Niestety pracuję /dyżur/15.12. Ale życzę owocnych rozmów i myślę ,że jak tylko czas pozwoli chetnie na nastepne spotkanie przybędę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi do drs: IP: *.kielce.tpsa.pl 11.12.01, 20:33 nie ukrywam, że liczyłem na Ciebie..... Odpowiedz Link Zgłoś
aussie4 Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! 11.12.01, 20:45 nina nie rob mi nic zlego:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
jjarm Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! 11.12.01, 21:36 aussie4 napisał(a): > nina nie rob mi nic zlego:(((((((( ausik, to ja dm_ jak cie zlape to cie udusze jak nie przyjdziesz !!! jestem powazna teraz, znasz mnie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rz Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! IP: *.kielce.uw.gov.pl 12.12.01, 11:45 zgłaszam swoją gotowość! rz Odpowiedz Link Zgłoś
kex Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! 12.12.01, 15:51 Nie było mnie chwilę - wyjazd służbowy, ale... już jestem :) Tak, potwierdzam swoja obecność w sobotę w CKM :) Bardzo się cieszę, że będę Was wszystkich mógł poznać :) pozdrawiam i do zobaczenia kex Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! 12.12.01, 17:17 a mik2? a msz? kielczanin? kaczusia? hamster? newer? sorry jak o kims zapomnialam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Do Rafi'ego IP: *.kielce.tpsa.pl 12.12.01, 17:19 .. gdybyś był w Kielczech - przybywaj; będziesz mile widziany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! IP: 195.117.18.* 13.12.01, 09:46 dm_ napisał(a): > a mik2? > a msz? > kielczanin? > kaczusia? > hamster? newer? > sorry jak o kims zapomnialam.. No tak tylko DM o mnie pamietala. Dzieki DM. Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! 13.12.01, 09:52 Gość portalu: Hamster napisał(a): > No tak tylko DM o mnie pamietala. Dzieki DM. to znaczy ze bedziesz?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! IP: 195.117.18.* 13.12.01, 10:11 dm_ napisał(a): > Gość portalu: Hamster napisał(a): > > > No tak tylko DM o mnie pamietala. Dzieki DM. > > to znaczy ze bedziesz?:))))) I tak (oprócz Ciebie) nikt by nie zauwazyl braku mojej osoby :-( Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Termin Spotkania Sądu nad WWWEBami !!! 13.12.01, 10:16 Gość portalu: Hamster napisał(a): > I tak (oprócz Ciebie) nikt by nie zauwazyl braku mojej osoby :-( alez wszyscy pamietaja, zapewniam. idz i zamelduj sie w watku newer, hamster...!!!:))))))) nie placz:)) Odpowiedz Link Zgłoś