Dodaj do ulubionych

fajowskie miejsca

IP: *.ghnet.pl 27.06.07, 19:53
Cześć!
Jestem nowa w miescie, dopiero się przeprowadziłam, chciałabym dowiedzieć się
gdzie można uciec przed swiatem....
Tak chociaż na chwilę, znacie może jakieś miejsce?
Las, park, górkę z ładnym widokiem, gdzieś z dala od zgiełku miasta, gdzie
można iść na spacer? A nawet na szybki sex zmoim chlopakiem (mieszkamy razem
ze starymi:()
Piszcie na forum.
Dzięki!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kompatybilny Re: fajowskie miejsca IP: 81.219.208.* 27.06.07, 20:04
      moge powiedziec ci gdzie jest fajne miejsce ale mozesz tam isc bez chłopaka a tyłek to ja ci moge zerznac hihi
      • Gość: Nowa Re: fajowskie miejsca IP: *.ghnet.pl 27.06.07, 20:38
        Napisz, ale niestety na szybkie numerki chodzę tylko z chlopakiem wiec sobie
        poszukaj innej!

Nowa
    • Gość: B. Re: fajowskie miejsca IP: *.chello.pl 27.06.07, 20:50
      w miescie czy troche poza tez?
      • Gość: Nowa Re: fajowskie miejsca IP: *.ghnet.pl 27.06.07, 20:54
        moze byc i poza miastem, tak zeby autkiem dalo sie dojechac na swieze powietrze
        • Gość: B. Re: fajowskie miejsca IP: *.chello.pl 27.06.07, 21:07
          poza miastem Wisniówka- przepiekne kamieniołomy, czyściutka woda- ale do
          podziwiania, nie do kapania, lasek, mozna się powspinać na górki lub przejśc na
          dłuugasny spacerek w tak pieknych okolicznościach przyrody ;-). W miescie
          Swinia góra np. na spacerki, chwilę ciszy. Generalnie ja z moim facetem
          odkrywamy miejsca, zatrzymując się tam, gdzie nam sie spodoba- i mamy
          złudzeni, że sa tylko nasze. I o nich Ci nie powiem :-)
    • Gość: kompatybilny Re: fajowskie miejsca IP: 81.219.208.* 27.06.07, 21:04
      spełniam twoje wymagania jestem chopakiem a fajne miesjsce to łózko 3m na 4 m u mnie w domu hihi
      • Gość: B. Re: fajowskie miejsca IP: *.chello.pl 27.06.07, 21:09
        ale ona chciała miejsce z fajnym widokiem- myslisz, że ty na łóżku to jest to?
      • Gość: Nowa Re: fajowskie miejsca IP: *.ghnet.pl 27.06.07, 21:19
        hmm czy to znaczy ze masz jakis kompleks?
    • Gość: B. Re: fajowskie miejsca IP: *.chello.pl 27.06.07, 21:10
      jeszcze np. Wietrznia, Cedzyna, las na stadionie, telegraf.
    • Gość: kompatybilny Re: fajowskie miejsca IP: 81.219.208.* 27.06.07, 21:15
      swietne miejsca [:))] bzykac sie na Wietrzni albo pod Telegrafem :)
      • Gość: B. Re: fajowskie miejsca IP: *.chello.pl 27.06.07, 21:19
        Tobie widać jedno w glowie, wolę wobec tego nie mysleć czym sie teraz
        zajmujesz. To są miejsca na spacery, na pobycie w ciszy i relaks. Zmień sobie
        nicka na "monotematyczny".
    • Gość: gajowy Re: fajowskie miejsca IP: *.205.udn.pl 28.06.07, 10:32
      A rodzice wiedzą, że pieszczotliwie określasz ich "starzy" i tylko szukasz
      okazji do jeb*anka? Ale z ciebie koorewka.
      • Gość: Nowa Re: fajowskie miejsca IP: *.ghnet.pl 28.06.07, 19:26
        A Ty nazywasz ich pewnie wspaniłymi dawcami życia? Nie przesadzaj, starzy to nie
        obrażliwe określenia - ciekawe czy Twoi wiedza, że Twoim hobby to obrażanie
        ludzi na forach tylko po to by móc użyć te wspaniałe słowa co Cię tak kręcą :)
        Nie martw sie o moich Wapniaczków - oni sobie dadzą rade - poucz się
        ładniejszych słów... Chociaż od kogo ja to wymagam....
        • Gość: gajowy Re: fajowskie miejsca IP: *.205.udn.pl 28.06.07, 19:42
          ", znacie może jakieś miejsce las, park, górkę na szybki sex zmoim chlopakiem
          (mieszkamy razem ze starymi:()"

toż to kultura wyższa - a czego się spodziewałaś po tym poście ? owacji na
          stojąco?

wolę szybkie samochody niż szybkie lachociągi.

• Gość: mroova Re: fajowskie miejsca IP: 81.219.132.* 28.06.07, 11:31
      To niezwykle (wszystkich) interesujace, ze mieszkasz z rodzicami i nie mniej pasjonujace, ze lubisz uprawiac szybki sex w plenerze. Tez lubie sex ale kogo to obchodzi gdzie, co, z kim i jak (?!)

A propos troche inwencji... damo, do szybkiego a czesto byle jakiego seksu z mrowkami i robalami na lonie natury nie trzeba daleko odjezdzac i szukac pomocy na forach, wiec nie badz glupia rura wez koc i idzie w geste krzaki - po prostu.

• Gość: Nowa Re: fajowskie miejsca IP: *.ghnet.pl 28.06.07, 19:29
        Wiesz, to że ty nie masz inwencji i Twój seks jest byle jaki to nie znaczy, że
        inni mają też takiego pecha :) A tak na marginesie zazdrościsz, że tak Cię
        bulwersuje mój post?
        • Gość: Calm Re: fajowskie miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 20:00
          Ty Nowa lecz się na nogi czym prędzej, bo na głowę już za późno. Prawie we
          wszystkich forach wstawiłaś post o przeprowadzce, starych i seksie. Tabletek Ci
          zabrakło?
        • Gość: mroova Re: fajowskie miejsca IP: 81.219.132.* 28.06.07, 20:27
          Sadzac z twojego (no trudno nie ma wyjscia i trzeba jasniej - infantylno, dziecinego "ogloszenia" w ktorym manifestujesz rzeczy, o ktorych nie "drze sie" na forach publicznych, bo to zwyczajnie jest głupie i niedojrzale - WYNIKA,
          ze nawet sie nie zblizysz (predko, lub wcale) do pewnego poziomu, jesli chodzi o sex i czerpanie z niego tego, co najlepsze. Nie mam, wiec czego zazdroscic, jestes zapewne znacznie "ubozsza" w tym wzgledzie.

Nie potrzeba inwencji, zeby trykac sie na powietrzu - narazac sie na przypadkowych swiadkow... wspolnej radosci. Nie zawsze oczywiscie, ale nie bede rozwijal tematu tutaj.
          Daleka droga przed toba.

Twoj post mnie raczej rozsmieszyl, niz zbulwersowal a nawet zmusil do refleksji... powiedzmy na temat cielat, glupoty i pisma bravo girl etc.

Kazdego adwersarza podejrzewasz o zazdrosc i kompleksy... widzisz, to ty masz "dziecino" jakis problem i manie przesladowcza albo jestes zwyczajnie niemadra (jeszcze, oby) Stawiam na to drugie.

A tak na marginesie, to po co odstawiac chałę w krzakach? Brakuje komuś inwencji, żeby wynająć przytulne gniazdko?

bez odbioru niewolnico seksu i pozal sie Boze szecherezado-krzakowa, milosniczko plenerow, widokow - estetko i

Dzieki za...Fajowski post
          • Gość: Calm Do mroova IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 11:47
            Samo sedno. Gratuluję! Dziewcze i tak nie pojmie co napisano, ale miło się Twój
            post czyta. Pozdrawiam.
    • Gość: Calm Re: fajowskie miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 19:52
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=65&w=64962686&a=64962686

Będziesz mieszkało w kilku miastach jednocześnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka